Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Boekhouder

Heeft u geen inspiratie voor het schrijven van een solliciatiebrief voor een baan als boekhouder? Pak dan eens een van onze voorbeeld sollicitatiebrieven er bij! Dit zijn goed geformuleerde brieven die u zo nodig zef kan aanpassen en persoonlijker maken. Gebruik dus een van onze online brieven voor het scshrijven van uw eigen sollicitatiebrief.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATSAdministratiekantoor van der Laan Rottermerstraat 41 3439 MR  AmsterdamWoonplaats, datum Betreft: Vacature boekhouder Betreft: Vacature boekhouder Geachte mevrouw …, De vacature voor een boekhouder bij … in Maastricht, die ik tegenkwam op www.limburgvac.nl, heeft sterk mijn aandacht getrokken. De reden is dat ik … als een interessante en hoogwaardige werkgever beschouw. In combinatie met de vacante functie van boekhouder, is dit de uitdaging die ik zoek. Ik ben onlangs afgestudeerd aan de HEAO te Sittard, waar ik de opleiding Bedrijfseconomie redelijk succesvol heb afgerond. Sinds het eerste jaar van deze opleiding heb ik mezelf ten doel gesteld mijn toekomstige carriËre als een uitdaging te zien waarvoor ik me volledig wil inzetten. Als starter op de arbeidsmarkt kenmerk ik mezelf door enthousiasme en leergierigheid. Verder ben ik zeer accuraat, zelfstandig, en kan ik goed werken onder druk van deadlines. Ook denk ik dat de taken die bij deze functie horen en de kwalificaties die ervoor gevraagd worden prima aansluiten bij mijn kennis en kwaliteiten. Mijn sterkste vakken waren boekhouden en jaarverslaggeving en ik ben opgeleid in het werken met Exact en Excel. Voor een compleet overzicht van mijn opleiding, ervaring en interesses verwijs ik u naar bijgevoegd curriculum vitae. Ik ben per direct fulltime beschikbaar en zou een sollicitatiegesprek zeer op prijs stellen als mijn brief en cv goed zijn ontvangen. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.