1. voorbeelden
  2. Civiel Ingenieur
Geschreven door Natascha OssewaardeNatascha Ossewaarde

Voorbeeld sollicitatiebrief Civiel Ingenieur

Ben je ingenieur? Of je nu net begint in dit vakgebied of op zoek bent naar een andere baan: je hebt een uitstekende sollicitatiebrief van een bouwkundig ingenieur nodig om te kunnen concurreren voor een beperkt aantal banen in een competitieve sector. In deze schrijfgids lees je hoe je een sollicitatiebrief schrijft waarmee jij de baan krijgt!
4.0
Gemiddelde beoordeling
28 mensen die het al beoordeeld hebben
Voorbeeld sollicitatiebrief Civiel Ingenieur
Bewerk deze sollicitatiebrief

Bouwkundig ingenieurs ontwerpen, bouwen en onderhouden de infrastructuur waar we allemaal afhankelijk van zijn. Denk aan gebouwen, snelwegen, bruggen, dammen, spoorwegen, watervoorziening en afvalwaterverwerking. 

Ben je ingenieur? Of je nu net begint in dit vakgebied of op zoek bent naar een andere baan: je hebt een uitstekende sollicitatiebrief van een bouwkundig ingenieur nodig om te kunnen concurreren voor een beperkt aantal banen in een competitieve sector. In deze schrijfgids lees je hoe je een sollicitatiebrief schrijft waarmee jij de baan krijgt!

CV-ster.nl is een toonaangevende aanbieder van hulpmiddelen voor het zoeken naar werk, waaronder meer dan 180 beroepsspecifieke voorbeeld sollicitatiebrieven en bijbehorende schrijfgidsen.

De gids die je nu leest, is ontworpen om bouwkundig ingenieurs te helpen bij het voorbereiden van een sollicitatiebrief van één pagina waarin ze laten zien dat zij de ideale kandidaat zijn voor de baan.

Met een verwijzing naar een bijbehorend voorbeeld van een sollicitatiebrief van een bouwkundig ingenieur zullen we bespreken:

  • Waarom een sollicitatiebrief cruciaal is voor een bouwkundig ingenieur
  • De structuur en onderdelen van een sterke sollicitatiebrief
  • Hoe je de impact van elk gedeelte van de sollicitatiebrief kunt optimaliseren: kop, aanhef, inleiding, kern en slot
  • Ontwerp- en opmaakregels voor een goed ontworpen sollicitatiebrief
  • Tips voor het schrijven van een overtuigende sollicitatiebrief
  • Enkele veelvoorkomende fouten die je moet vermijden

Waarom een sollicitatiebrief zo belangrijk is

Het doel van een sollicitatiebrief is om jezelf voor te stellen aan een potentiële werkgever en te laten zien dat je een uitstekende kandidaat bent voor de baan.

In slechts één pagina, met een maximum van 400 woorden, moet jouw sollicitatiebrief de ervaring, vaardigheden en kwalificaties benadrukken die je een geweldige bouwkundig ingenieur maken.

Maar zou je cv niet al dezelfde dingen moeten benadrukken? Ja, dat zou het moeten, maar doet dat op een erg onpersoonlijke manier. Een cv is niet gericht aan iemand, het bevat niet het woord "jij," en het is voornamelijk een verzameling opsommingen (zoals voormalig werkgevers, diploma’s en vaardigheden).

Een sollicitatiebrief is een veel persoonlijker document, waarin je jouw persoonlijkheid, passie, sympathie en misschien zelfs gevoel voor humor kunt tonen. In een sollicitatiebrief kun je verhalen vertellen. Je kunt rechtstreeks spreken tot een recruiter, alsof je een face-to-face gesprek hebt. En je kunt direct ingaan op de specifieke behoeften van de werkgever.

Expert tip

Een enquête uitgevoerd onder recruiters vroeg hen naar de grootste fouten in cv's die vaak worden gemaakt door sollicitanten. Eén van de grootste afknappers was het ontbreken van een sollicitatiebrief. In bijna alle gevallen wordt een sollicitatiebrief verwacht bij een sollicitatie, dus schiet je jezelf in de voet als je er geen toevoegt.

Een minderheid van de werkgevers zal alleen om een cv vragen, en natuurlijk moet je leveren wat ze willen. Maar het is hun verlies, want een sollicitatiebrief biedt waardevolle inzichten in de persoonlijke eigenschappen van de sollicitant op manieren die een cv niet kan.

Tenzij je specifiek wordt gevraagd om geen sollicitatiebrief toe te voegen, moet je altijd een sollicitatiebrief bij je sollicitatie voegen. Het is een eenvoudige beleefdheid, en als het goed wordt gedaan, kan het alleen maar je kansen vergroten om een sollicitatiegesprek te krijgen.

De arbeidsmarkt voor bouwkundig ingenieurs

Sommige bouwkundig ingenieurs specialiseren zich in projectontwerp en werken voornamelijk op kantoor, terwijl anderen meer tijd besteden aan het toezicht houden op de bouw op locatie. Gespecialiseerde vakgebieden omvatten structurele, milieutechnische, transport-, geotechnische en gemeentelijke techniek. Door het grote tekort aan technisch opgeleide mensen, staan bedrijven te springen om ingenieurs in diverse vakgebieden. 

Uit diverse statistieken blijkt dat een ingenieur in Nederland gemiddeld € 3500,- bruto per maand verdient. 

Om jezelf civiel-ingenieurs te noemen heb je minimaal een bachelordiploma nodig. Een masterdiploma in engineering is zeer wenselijk in dit werkgebied en is over het algemeen vereist bij toezichthoudende functies.

Beste format voor een sollicitatiebrief voor civiel ingenieur

Als er één ding is dat we civiel ingenieurs niet hoeven uit te leggen, dan is het wel het belang van een goede structuur. Hier is de “blauwdruk” voor een perfect opgebouwde sollicitatiebrief voor civiel ingenieur:

  • De kop van de sollicitatiebrief
  • De begroeting/aanhef
  • De introductie van de sollicitatiebrief
  • De middelste alinea's (hoofdgedeelte van de brief)
  • De slotparagraaf van uw sollicitatiebrief (conclusie en call-to-action)

Maak je je sollicitatiebrief op deze manier op, dan zou het een overzicht moeten bieden van hoe je je werk en je technische filosofie uitvoert. Werkgevers willen ook een idee van hoe je communiceert met collega's en projectontwikkelaars.

Onze uitgebreide handleiding voor sollicitatiebrieven biedt een overzicht van hoe je sollicitatiebrieven kunt maken. Hieronder vind je specifiek advies over hoe je het beste uit elke alinea kunt halen. 

De kop van de sollicitatiebrief

Vaak zijn de grote woorden bovenaan een document (de titel) het moeilijkst om te schrijven, maar in dit geval is het gewoon je naam.

De koptekst, in het verleden ook wel bekend als briefhoofd, is het tekstelement bovenaan je brief dat je naam, beroep, adres, telefoonnummer en e-mailadres bevat. Als je een LinkedIn-profiel, website of online portfolio met werkvoorbeelden hebt, is het een goed idee om de URL's toe te voegen aan de header van je sollicitatiebrief.

Sommige mensen laten tegenwoordig hun adres weg, vooral voor werk op afstand dat elektronisch wordt uitgevoerd. Maar in de meeste gevallen is het het beste om een adres op te nemen, tenzij er een goede reden is om dat niet te doen. Noem op zijn minst de stad waarin je woont.

Het belangrijkste doel van de koptekst is om het de werkgever makkelijk te maken om contact met je op te nemen. Maar het dient ook een belangrijk secundair doel als ontwerpelement, waardoor je pagina aantrekkelijker wordt op het eerste gezicht.

Het ontwerp van de koptekst kan een vleugje kleur, een innovatieve lay-out en creatief gebruik van typografie en witruimte bevatten. Het zal helpen om je brief er goed uit te laten zien, zelfs voordat de ontvanger het eerste woord leest.

Expert tip

Afstemmen van documentstijlen

Een cv en sollicitatiebrief moeten zo ontworpen zijn dat ze bij elkaar passen. Een goed ontwerp gedijt op consistentie, samenhang en parallellisme.

Om van je cv en sollicitatiebrief een "bijpassende set" te maken, gebruik je dezelfde lettertypen, lettergroottes en opmaakstijlen voor beide. Ze moeten een vergelijkbare uitstraling hebben, en het moet duidelijk zijn dat deze twee documenten afkomstig zijn van dezelfde persoon op hetzelfde moment.

Als je cv en sollicitatiebrief een onsamenhangende chaos zijn van lettertypen, kleuren en stijlen, kan je lezer terecht twijfelen aan je aandacht voor detail en je gevoel voor design. Het kan lijken alsof je een nieuwe sollicitatiebrief hebt geschreven maar een oud cv hebt bijgevoegd.

Maar als je ze op elkaar afstemt, creëer je een "visueel merk" dat de lezer geruststelt dat je begrijpt hoe belangrijk een doordacht, gecoördineerd ontwerp is.

Het doel van de sollicitatiebrief koptekst: Benadruk je contactgegevens efficiënt en elegant. Trek de aandacht van de personeelsmanager.

Sollicitatiebrief aanhef

Sommige mensen denken dat het woord "Geachte" een beetje ouderwets is, maar heeft iemand het ooit echt verbeterd? In het tijdperk van e-mail zijn begroetingen zoals "Beste Engineering Team" of "Hallo Max" misschien gebruikelijker, maar dat maakt ze niet beter. Je zult merken dat we in ons sollicitatiebrief voorbeeld vasthouden aan de "ouderwetse" begroeting "Geachte".

"Geachte heer [of mevrouw] [Achternaam]" is een onfeilbare begroeting voor elke sollicitatiebrief. Hiermee kun je gewoon niet fout gaan.

Als je de persoon aan wie je schrijft toevallig kent, is er niets mis met het aanspreken van die persoon met de voornaam. Maar pas op om te informeel te zijn in een brief waarin je om werk vraagt.

Over namen gesproken, als je de naam van de juiste persoon aan wie je moet schrijven niet kent, is dat een veelvoorkomend probleem. Vind een oplossing om erachter te komen wie die persoon is. Als al je zoekopdrachten de vraag niet kunnen beantwoorden, overweeg dan om naar het bedrijf te bellen om het te vragen.

Mensen krijgen een beetje psychologische stimulans door hun eigen naam te lezen - bovendien is de kans groter dat je antwoord krijgt op een e-mail die is gericht aan een genoemde persoon dan aan een hele onderneming. En nogmaals, het toont je professionaliteit en aandacht voor detail als je de moeite hebt genomen om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor het aannemen van personeel bij het bedrijf waarop je mikt.

Het doel van de aanhef van de brief/salutatie: Begin je brief met een formele, maar persoonlijke begroeting om de toon te zetten voor je sollicitatie.

Sollicitatiebrief introductie

De eerste alinea van je sollicitatiebrief moet de aandacht van de lezer trekken, zowel door de baan die je zoekt te noemen als door je brief te beginnen dat jij de juiste kandidaat bent.

Je moet de juiste toon vinden, niet te saai maar ook niet te hooghartig, door prikkelend, levendig taalgebruik te gebruiken.

Het doel van de introductie van de sollicitatiebrief: Breng je belangrijkste boodschap kort en bondig en zorg ervoor dat personeelsmanagers weten dat je begrijpt voor welke functie je solliciteert.

Hieronder zie je de begroeting en introductie uit onze sollicitatiebrief voor een civiel ingenieur. Let op dat de introductie de achtergrond van de kandidaat en de motivatie om een nieuwe baan te zoeken allemaal in één zin samenvat:

Aanpasbaar voorbeeld van een introductie in een sollicitatiebrief

Na te hebben gewerkt aan enkele van de meest spraakmakende SE-projecten voor twee vooraanstaande technische bedrijven, wil ik nu overstappen naar een kleiner adviesbureau dat gespecialiseerd is in op seismiek gerichte technische oplossingen.

Gekopieerd!

Middengedeelte (inhoud) van de sollicitatiebrief

De centrale twee of drie alinea's van je sollicitatiebrief moeten een overtuigend argument opbouwen dat je de ervaring, kwalificaties en vaardigheden hebt voor de baan.

Ervaring is essentieel in elk vakgebied, dus je moet over het algemeen beginnen met je bewezen staat van dienst als werkende professional. Beschrijf niet alleen waar je hebt gewerkt en hoe lang, maar vermeld ook je specifieke prestaties, gebruikmakend van feiten en cijfers waar mogelijk. Schrijf ook anekdotes over je talenten door verhalen te vertellen over lastige uitdagingen waarmee je in het verleden te maken hebt gehad en hoe je ze hebt opgelost.

Als je nog op de universiteit zit en solliciteert naar je eerste baan in het vakgebied, kan het passend zijn om te beginnen met je academische staat van dienst, waarbij je ook melding maakt van eventuele stages of andere relevante praktijkervaring. Maar zelfs als je al jaren als civiel ingenieur werkt, wil je waarschijnlijk je bachelor- of universitair diploma vermelden en eventuele certificeringen of vergunningen die je hebt.

Spreek zoveel mogelijk de specifieke behoeften van de werkgever aan wie je schrijft, en praat over hoe jouw bijdragen zouden kunnen helpen om ze aan te pakken. Toon aan dat je het bedrijf of de instantie waar je wilt werken hebt bestudeerd en dat je niet zomaar dezelfde sollicitatiebrief naar meerdere werkgevers stuurt.

Het doel van het middengedeelte van uw sollicitatiebrief: Bied jouw visie op civieltechnische projecten en hoe het is om met je te werken. Geef een overzicht van je kwalificaties en richt je op vaardigheden die specifiek zijn voor de baan waarop je solliciteert.

Hieronder staat een voorbeeld van het middengedeelte van de sollicitatiebrief van een civiel ingenieur waarin verschillende vaardigheden en specialiteiten worden genoemd.

Aanpasbaar voorbeeld van het middengedeelte van de sollicitatiebrief

Projectontwerpervaring op het gebied van water, afvalwater, wegen en andere gemeentelijke infrastructuurprojecten hebben geresulteerd in een breed scala aan civieltechnische projecten met verschillende niveaus van complexiteit, teamstructuren en financiële beperkingen. Bij elk project was ik de hoofdingenieur voor de technische specificaties. Mijn creativiteit met AutoCAD en Civil 3D stelde me in staat om oplossingen voor te stellen die vervolgens werden overgenomen in andere gebieden met hoge seismische activiteit en hoge windomstandigheden.

Na het behalen van mijn bachelor en masterdiploma in Engineering heb ik met het SEER-comité samengewerkt om leermaterialen te ontwikkelen voor het creëren van veilige structuren en noodreacties. Ik ben er trots op dat ik veiligheid centraal stel in mijn werk. Mijn scriptie over ductiliteit werd in de vakpers erkend als waardig om op te nemen in hun trainingsdatabases.

Mijn praktische ervaring als projectmanager zal broodnodige operationele kennis bieden voor uw ontwerpteams, en mijn onderzoeksinteresses zouden goed moeten aansluiten bij het vooruitstrevende denkwerk dat SKM Bouwbedrijf zijn klanten biedt. Ik kan oplossingen visualiseren die zowel praktisch als nieuw zijn, erkennend dat wetenschappelijke ambities de fysieke realiteit moeten omarmen. Van wat ik heb geleerd over SE-innovaties op verschillende branche-evenementen, is ook uw betrokkenheid bij het onderwijs iets waaraan ik met trots zou deelnemen. Bewustwording in onze industrie kan uiteindelijk levens redden.

Gekopieerd!

Zo schrijf je een afsluiting voor een sollicitatiebrief voor een civiel ingenieur (conclusie en afsluiting)

De laatste alinea van je brief moet een bevredigende samenvatting van je pitch bieden, misschien een bedankje voor de tijd van je correspondent, en ook een soort call to action. Je wilt de gedachte bij de lezer planten dat je vol verwachting wacht op een antwoord, idealiter op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Vind een sterke afsluiting die de lezer aanspoort om te reageren.

Sluit je brief af met een eenvoudig "Met vriendelijke groet," en typ daaronder je volledige naam. Als je je brief elektronisch verzendt, kun je indien gewenst een digitale handtekening toevoegen, hoewel dit niet als noodzakelijk wordt beschouwd.

Het doel van de afsluiting van de sollicitatiebrief: Vertel je toekomstige werkgever waarom je dé ingenieur voor de baan bent en vraag om een sollicitatiegesprek.

De afsluiting uit ons voorbeeld van een sollicitatiebrief voor civiel ingenieur biedt de filosofie van de kandidaat over het belang van de baan en vertelt de recruiter waarom de schrijver bij dat bedrijf wil werken.

Aanpasbaar voorbeeld afsluiting van de sollicitatiebrief

Ik zou graag de gelegenheid hebben om mijn portfolio met u te delen en mijn gedachten te bespreken over een stralende SE-toekomst tijdens een sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Rob Verbaan

Gekopieerd!

Sollicitatiebrief ontwerp en opmaak voor ingenieurs

Het is mogelijk om een solide structuur te bouwen met een volledig onaantrekkelijk ontwerp, maar dit is natuurlijk een fout die je wilt vermijden als ingenieur. Volg deze opmaakrichtlijnen om ervoor te zorgen dat je sollicitatiebrief als ingenieur er net zo goed uitziet als hij leest.

  • Lettertypen: Kies een modern lettertype dat gemakkelijk te lezen is en rustig voor het oog. Niets opvallends of avant-garde dus. Maak het lettertype niet groter dan 12 punten en niet kleiner dan 10. Als je eerste concept niet op één pagina past, schrap dan eerst wat tekst voordat je toevlucht neemt tot opmaakoplossingen zoals het verkleinen van het lettertype voor je sollicitatiebrief.
  • Tekstuitlijning: Alle tekst moet aan de linkerkant zijn uitgelijnd, niet uitgelijnd van marge tot marge, om een blokkerige uitstraling te vermijden.
  • Alinea's: Maak geen inspringing voor alinea's, laat een ruimte tussen hen en maak ze niet te lang. Niemand wil een alinea lezen die 20 regels lang is.
  • Marges: Laat een marge van ca. 2,5 cm aan de linkerkant, rechts, boven en onder, zodat je sollicitatiebrief niet krap aanvoelt.
  • Opslaan als PDF: Tenzij je wordt gevraagd om je sollicitatiebrief en cv in een ander formaat in te dienen, stuur ze altijd als PDF, die je opmaak behouden zodat je documenten er hetzelfde uitzien op elk apparaat.
  • Gebruik een sjabloon: Om deze mogelijke valkuilen te vermijden, gebruik je een professioneel ontworpen sjabloon zoals degene die we aanbieden op CV-ster.nl.
Laat je sollicitatiebrief herzien
Laat je sollicitatiebrief herzien

Hoe je een overtuigende sollicitatiebrief voor een ingenieur kunt opstellen

Onthoud altijd dat je je brief schrijft aan een mens, en niet aan een robot. Een sollicitatiebrief is een formele zakelijke brief, maar dat betekent niet dat het niet persoonlijk moet zijn. Een sollicitatiebrief voor ingenieurs wordt waarschijnlijk een klein beetje technisch, maar de mens achter het document moet nog steeds tot uiting komen.

Mensen hebben zowel een hart als een hoofd. Werkgevers zullen je sollicitatiebrief voor ingenieurs doorzoeken op de rationele redenen die je tot een sterke kandidaat maken, zoals je ervaring en opleiding.

Maar oprechte taal zoals "Wat ik het liefst doe..." of "Mijn grootste passie is..." of "Ik zou blij zijn..." zal je menselijker maken en emotionele reacties opwekken bij de lezer. Soms kan het delen van persoonlijke details (zoals dat je naar Rotterdam wilt verhuizen omdat je eerste kleinkind daar net is geboren) ook een snaar raken bij de persoon die je brief leest.

Robotachtige taal leidt vaak tot clichés: "Als zowel een zelfstandige als een teamspeler die goed samenwerkt met anderen, ben ik gewend om buiten de gebaande paden te denken." Verwijder deze veel voorkomende uitdrukkingen en schrijf in frisse, originele taal die je helemaal zelf hebt bedacht. Een sollicitatiebrief voor een ingenieur hoeft niet droog of saai te zijn. Het hoeft ook niet overdreven formeel te zijn. Vind de balans tussen discipline en persoonlijkheid.

Je hebt maar één pagina om alles te zeggen wat je moet zeggen, dus laat elk woord tellen. Zorg ervoor dat je je meest indrukwekkende prestaties en mijlpalen hebt opgenomen, wees specifiek en laat alles wat niet hoeft te worden opgenomen, weg.

Als je denkt dat je klaar bent, verplaats dan jezelf in de schoenen van de HR-manager en lees je brief opnieuw. Heeft het de juiste toon, niet te brutaal maar ook niet te terughoudend? Is er een deel van je brief dat arrogant of misplaatst klinkt? Bevat het iets dat niet relevant is? En als je deze brief hebt ontvangen, zou je dan de persoon willen ontmoeten die hem heeft geschreven en misschien zelfs jarenlang met hem of haar willen samenwerken?

Veelgemaakte fouten in een sollicitatiebrief voor een ingenieur en hoe je deze kunt vermijden

We maken allemaal fouten! Bij het schrijven van een sollicitatiebrief voor een civiel ingenieur, zijn hier enkele van de meest voorkomende fouten in sollicitatiebrieven om te vermijden:

  • Spelfouten en andere schrijffouten: Slechte spelling, grammatica en interpunctie zijn een grote afknapper, zo niet een dealbreaker. Zelfs als je geen leraar Nederlands bent, wil toch niemand een ingenieur aannemen die opvallende fouten maakt.
  • Massaverzendingen: Als je dezelfde sollicitatiebrief naar 50 werkgevers stuurt, kun je verwachten werkloos te blijven. Elke brief moet uniek zijn en specifiek worden geschreven voor de werkgever aan wie je je richt.
  • Generieke bewoording en opvulling: "Opvulling" verwijst naar overdreven ingewikkelde woorden en zinnen die niets zeggen. Het is prima om professionele termen te gebruiken waar dat gepast is, maar zorg ervoor dat ze betekenisvol zijn in plaats van de tijd van de HR-manager te verspillen. Clichés, HR-jargon en bedrijfstaal zullen niet in de smaak vallen bij een wervingsmanager.
  • Niet-relevante informatie: Als je van bakken, tuinieren of knutselen houdt, kun je dat maar beter niet noemen in je sollicitatiebrief. Alleen relevante hobby’s zijn handig om te noemen.
  • Je brief ziet er vreselijk uit: Onaantrekkelijke opmaak (vreemde lettertypen, kleine lettergroottes, gigantische alinea's, onvoldoende marges) zal niemand overtuigen dat je oog hebt voor design… En laat dat nu net zijn wat ze zoeken in een ingenieur.
Expert tip

Om ontwerpfouten te vermijden, gebruik je een professioneel ontworpen sjabloon voor je sollicitatiebrief. Ga naar de gratis sollicitatiebrief sjablonen van CV-ster.nl, blader er doorheen en zoek een ontwerp dat je aanspreekt. Download dit sjabloon, vul je eigen contactgegevens in, schrijf je brief en je bent klaar. Je bouwt voort op een bewezen succesvolle basis.

Belangrijkste leerpunten

  1. Welke baan je ook hebt: je hebt een uitstekende cv en sollicitatiebrief nodig om op te vallen in een competitieve sector.
  2. Een goede sollicitatiebrief is essentieel omdat het je in staat stelt je persoonlijkheid en passie te laten zien in een persoonlijke brief aan een HR-manager.
  3. Je sollicitatiebrief moet een structuur volgen waarin al het essentiële is opgenomen en alles wat irrelevant is, wordt weggelaten.
  4. Je brief moet er goed uitzien, dus onderschat niet het belang van aantrekkelijk ontwerp.
  5. Onthoud dat je schrijft aan een mens, niet aan een robot.
  6. Voor de meest professioneel uitziende resultaten, gebruik je een professioneel ontworpen sjabloon.
Maak jouw sollicitatiebrief in 15 minuten
Maak jouw sollicitatiebrief in 15 minuten
Krijg de baan met onze gratis sollicitatiebrief templates. En er is meer! Met 17 andere krachtige carrièretools maak je meer dan een sollicitatiebrief.
Maak een sollicitatiebrief

Gratis professioneel ontworpen templates

Met meer dan 17 miljoen cv's en sollicitatiebrieven is CVster.nl de beste online carrièremaker die ervoor zorgt dat je op de 'ja' stapel belandt.
4.5 van 5
gebaseerd op 6.677 beoordelingen op Trustpilot
Gebruik deze templateStockholm cover_letter template
Stockholm
1.300.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateNew York cover_letter template
New York
410.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateWenen cover_letter template
Wenen
110.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSydney cover_letter template
Sydney
150.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLondon cover_letter template
London
250.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateDublin cover_letter template
Dublin
220.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMoskou cover_letter template
Moskou
58.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
150.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMadrid cover_letter template
Madrid
140.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSantiago cover_letter template
Santiago
130.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSingapore cover_letter template
Singapore
49.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateOslo cover_letter template
Oslo
53.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCape Town cover_letter template
Cape Town
7.300 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateParijs cover_letter template
Parijs
33.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBerlin cover_letter template
Berlin
88.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateGenève cover_letter template
Genève
3.100 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateVancouver cover_letter template
Vancouver
43.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateTokio cover_letter template
Tokio
58.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMilan cover_letter template
Milan
48.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLissabon cover_letter template
Lissabon
27.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBarcelona cover_letter template
Barcelona
27.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCopenhagen cover_letter template
Copenhagen
21.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateChicago cover_letter template
Chicago
18.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRio cover_letter template
Rio
27.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRome cover_letter template
Rome
5.100 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBoston cover_letter template
Boston
16.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateToronto cover_letter template
Toronto
97.000 gebruikers kozen deze template
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om analyses en marketing uit te voeren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met onze Cookiebeleid en Privacybeleid .
Cookies accepteren