Succesvolle CV templates

Ieder template is professioneel ontworpen en volgt de ongeschreven 'regels' waar werkgevers op letten. Val op en word sneller aangenomen met onze bewezen effectieve CV-templates.

Onze rating bij Trustpilot
4.5 van 5
gebaseerd op 6.307 reviews
Zeer gemakkelijk en snel in gebruik.
Zeer gemakkelijk en snel in gebruik. Mijn CV ziet er professioneel uit.
Ann Schreppers • 2 dagen ago
Betrouwbare club
Betrouwbare club, doen niet moeilijk als je opzegt en alles wordt op je portal bewaard ook al ben je een paar jaar geen lid meer.
Olaf • 9 dagen ago
Aanrader!
Voor een beperkte prijs, kun je zelf een lay-out kiezen gegevens velden in vullen en er komt een op maat gesneden CV uit. Ik vond de editor erg handzaam en gemakkelijk. Tevens ruime keuze uit CV lay-outs.
Maurice • 22 dagen ago
Gemakkelijke manier om een CV te maken
Erg fijne en gemakkelijke manier om een professionele CV te maken.
Harko • 25 dagen ago
Het werkt snel en goed.Makkelijk te…
Het werkt snel en goed.Makkelijk te downloaden en veel templates. Aanrader dus!
Wiktoria Student • 26 dagen ago

Hoe kies je de perfecte template voor je CV?

Van een hoger salaris tot het ontwikkelen van nieuwe skills, een nieuwe baan opent een wereld aan mogelijkheden. Maar de arbeidsmarkt wordt steeds competitiever, zonder een perfect cv kom je er simpelweg niet. Daarom staan wij van CVster.nl voor je klaar met tips en adviezen. Wij helpen je met het schrijven van  een ijzersterk  cv  dat jouw sterkste eigenschappen laat zien en waarmee je snel wordt aangenomen! 

Een perfect cv-template kiezen kan overweldigend zijn. De opties lijken eindeloos en je ziet door de bomen soms het bos niet meer. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige vuistregels die je op weg kunnen helpen. Hieronder zetten we 10 tips op een rij voor het kiezen van de perfecte cv-template. Zo kies je de template die goed bij jou past en die je unieke persoonlijkheid te laten shinen.

Bij CVster.nl begrijpen we dat het zoeken naar een baan enorm stressvol kan zijn. Daarom is het onze missie om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat doen we met de beste templates voor cv's, een gebruiksvriendelijke  online cv-maker  en gratis online cv guides over hoe je het beste een  cv maakt  . Eenmaal ingelogd kun je jouw cv gratis downloaden als een .txt-bestand of Word document. Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je onze templates ook downloaden als .pdf.

cv template

Dus waar wacht je op? Ga aan de slag met onze online cv’s en cv-templates. De onderstaande tips zullen je op weg helpen om de beste cv-template te kiezen. Daarmee maak je een cv waarmee je jouw droombaan in de wacht sleept. Een baan die nieuwe deuren opent naar een zinvolle carrière. Laten we beginnen!

Top 10 tips voor het kiezen van een cv-template

 • Ken de standaarden binnen jouw branche.
 • Onderzoek de tone of voice van het bedrijf.
 • Bepaal hoe je jezelf wilt presenteren.
 • Denk na over welke onderdelen van je cv het belangrijkste zijn voor je carrière.
 • Denk na waar je de meeste ruimte nodig hebt voor tekst.
 • Beoordeel de lay-out en de aantrekkingskracht van de template.
 • Kies voor een stijl en kleuren die geschikt zijn voor jouw branche.
 • Controleer of je genoeg ruimte hebt voor een foto of logo, indien nodig.
 • Kijk welk onderdeel het meest in het oog springt en zorg ervoor dat deze aan jouw eisen en wensen voldoet.
 • Kies voor een cv dat past bij jouw persoonlijke stijl en waarbij jij je goed voelt.

Als er één template was die voor iedereen werkte - nou, dan zou onze website veel, veel kleiner zijn. Maar de realiteit is dat er keuze in cv-templates nodig is zodat elke kandidaat een cv kan maken dat past bij zijn of haar unieke persoonlijkheid. En hoe mooi alle templates ook zijn, een recruiter wil niet 100 keer dezelfde template zien. Uiteindelijk is de keuze aan jou. Het is belangrijk om je te verdiepen in de branche en de organisatie waar je gaat solliciteren zodat je vervolgens kunt beslissen of een modern, stijlvol cv, of een meer traditioneel cv beter bij het bedrijf past. 

Daarnaast gaat het om het benadrukken van de ervaringen en vaardigheden die jou uniek maken. In sommige sectoren kan een vleugje kleur of een vriendelijke foto doorslaggevend zijn. In andere gevallen moet je vooral vertrouwen op je eigen schrijftalent om jezelf als topkandidaat te verkopen.

Expert tip

Vergeet niet onze cv voorbeelden te bekijken!

Stel je voor, je kiest een template, maar ontdekt dat het vaardighedengedeelte gewoon niet genoeg ruimte heeft voor al jouw talenten. Dan scheelt het dat je met onze online cv-bouwer gemakkelijk kunt schakelen tussen templates. Dus ga ervoor, kies een template en probeer het uit. Heb je je cv ingevuld en wil je toch een andere template? Met één druk op de knop kies je een andere template en verschijnt al jouw info in een nieuwe lay-out. Zo klik je eenvoudig door alle templates heen en zie je telkens hoe dat uitpakt met jouw cv-inhoud. Dat maakt een cv-template kiezen wel heel makkelijk!

Wat is de beste CV-template lay-out?

De meeste cv's bevatten dezelfde basiselementen: contactgegevens, een profieloverzicht en secties voor ervaring, opleiding, vaardigheden en prestaties. Onze cv-maker maakt het makkelijk om secties toe te voegen of te verwijderen op basis van jouw branche en behoeften. Dus ook na het kiezen van een cv-template heb je nog steeds volop mogelijkheden om je cv te personaliseren en op maat te maken. De beste lay-out voor een cv-template is namelijk een template die je 100% kunt afstemmen op je eigen wensen. Algemeen gezegd is de beste cv lay-out er eentje waarop jouw informatie duidelijk geordend is en fijn leest door de juiste balans tussen tekst en witruimte. Gebruik kleuren en iconen die passen bij jouw branche. Het wel of niet toevoegen van een foto hangt vaak af van het land waar je wilt werken en je persoonlijke voorkeuren.

Layout van je cv: hoe ver kun je gaan?
Gerelateerde artikelen
Layout van je cv: hoe ver kun je gaan?

In deze blogpost hebben we het over de mogelijke layouts van cv’s. We bekijken op welke manier je met de beschikbare ruimte kunt spelen, hoe je de blik van de selecteur een bepaalde richting op ‘helpt’ en hoe jouw cv op een smaakvolle manier opvalt. Kleuren, het gebruik van kolommen, lettertypes en de regelhoogte komen aan bod.

Onze PDF en Word templates zijn vakkundig ontworpen, zodat al jouw informatie op één pagina past. Je cv beperken tot maximaal één A4’tje, zonder dat het er te vol of rommelig uit gaat zien, wordt van harte aanbevolen voor de meeste branches en functieniveaus. Met onze cv-maker en onze handleidingen waarmee je een stappenplan hebt om je cv op te bouwen, creëer je de beste lay-out en haal je het maximale uit elk cv-onderdeel.

cv templates word en pdf

Naam: Je wilt dat jouw naam prominent wordt weergegeven, zonder dat het er te opzichtig uit ziet. Dit is tenslotte de belangrijkste informatie die in het brein van een recruiter kan blijven plakken. Het noemen van eventuele tweede of derde namen is optioneel.

Functietitel: Als je een kandidaat bent met specifieke specialisaties, maakt een functietitel snel duidelijk wat je doet. Als je solliciteert voor een meer algemene functie, of als je jezelf op geen enkele manier als een expert beschouwt, kun je dit gedeelte het beste weglaten.

Contactinformatie: Een recruiter moet je kunnen bereiken op jouw telefoonnummer of e-mailadres, dus zorg ervoor dat deze up-to-date zijn. Vroeger stond een postadres standaard op een cv, maar tegenwoordig is het prima om dit weg te laten, afhankelijk van jouw branche en het wervingsproces.

Social media: Vaak bekijken recruiters je sociale media om een ​​idee te krijgen van zowel je persoonlijke imago als je professionele aanwezigheid. Noem als eerste je LinkedIn-account en voeg daarna eventueel je Instagram-, Twitter- of andere accounts toe als deze geschikt zijn voor jouw vakgebied.

Profiel: Je persoonlijk profiel moet een complete introductie zijn van jouw vaardigheden, ervaring en opleiding. Dit is ook de aangewezen plek om wat persoonlijkheid aan je cv toe te voegen.

Werkervaring: Dit is waarschijnlijk het grootste deel van jouw cv, dus besteed hier genoeg tijd aan. Gebruik dit gedeelte niet alleen om de taken te beschrijven die je in eerdere functies hebt uitgevoerd, maar ook vooral wat je hebt bereikt. Beschrijf jouw ervaring en laat zien hoe jij waarde toevoegt aan dit nieuwe bedrijf.

Werkervaring
Gerelateerde artikelen
Werkervaring

Ontdek hoe je werkervaring vermeldt in een cv. Er zijn bepaalde indelingen waaraan recruiters de voorkeur geven. Dit zijn ze!

Opleiding: Het opleidingsgedeelte is misschien niet zo lang als andere onderdelen, maar het kan je cv maken of breken. Vermeld je gekozen specialisatie, (verwachte) afstudeerdatum of aanvullende certificaten, en eventueel welk rijbewijs je hebt als dit van belang is in jouw vakgebied.

Vaardigheden: Vermeld bij voorkeur een mix van hard skills (meetbare, functionele vaardigheden met objecten of programma's) en soft skills (eigenschappen en talenten die kenmerkend zijn voor wie je bent). Zorg er ook voor dat deze lijst overeenkomt met de functiebeschrijving van de baan waarop je solliciteert.

Talen: In de 22e eeuw is het spreken van vreemde talen zo belangrijk dat het gebruikelijk is om je taalvaardigheden apart op je cv te vermelden. Vergeet niet om te specificeren hoe goed je een taal spreekt: matig, redelijk, goed, vloeiend, of is het je moedertaal? Je kun je taalvaardigheid eventueel ook nog onderverdelen in spreken, lezen, schrijven en verstaan. 

Referenties: Het is niet altijd nodig om bij voorbaat al referenties op je cv te zetten, maar een werkgever kan altijd om referenties vragen. Het is handig om drie voormalige werkgevers of collega’s te hebben die graag een goed woordje voor je doen. Als je referenties op je cv zet, vermeldt dan bij elke referentie de naam, het e-mailadres en een telefoonnummer. Weet je zeker dat de recruiter je referenties gaat nabellen? Informeer hen dan en vertel meteen op welke vacature je hebt gesolliciteerd zodat ze wat kaders hebben voor het gesprek. 

Onderscheidingen en prestaties: Deze sectie kun je onderbrengen bij het algemene kopje van “ervaringen”, maar je kun je grootste prestaties ook ergens onderaan je cv opsommen. 

De do’s en don’ts van het schrijven van een cv

Alhoewel je cv een unieke indruk moet geven van wie jij bent, zijn bepaalde regels over het schrijven van je cv voor iedereen hetzelfde. Dit lijstje van do’s en don’ts zorgt ervoor dat je cv aan de professionele standaarden voldoet. Je voorkomt ermee dat de recruiter bij het lezen van je cv op vreemde dingen stuit en je cv meteen in de prullenbak gooit.

Gebruik deze richtlijnen, samen met de kennis die je hebt van jouw werkveld, om een streepje voor te hebben op sollicitanten die minder goed voorbereid zijn.

Wel
 • Kies een cv-layout voor je cv die een solide indruk maakt en aansluit bij de normen van jouw werkveld.
 • Gebruik specifieke actiewerkwoorden om je werkervaring, taken en verantwoordelijkheden toe te lichten.
 • Noem feiten en cijfers om je ervaring bij vorige werkgevers meer kracht bij te zetten.
 • Noem je prestaties onder het kopje “werkervaring” om jezelf de beste kans te geven het recruitmentsysteem te verslaan.
 • Gebruik een mix van hard en soft skills die je toespitst op de specifieke vacature.
 • Beperk je cv tot één pagina.
 • Focus op de meerwaarde die je kan meenemen naar een nieuwe werkgever.
 • Voeg een persoonlijke touch toe aan je profieltekst.
 • Update je cv voor elke vacature waar je op reageert.
 • Gebruik in je cv, motivatiebrief en eventuele portfolio dezelfde opmaak en kleuren.
 • Hou je aan de richtlijnen en maatstaven voor cv’s die in jouw werkveld gebruikelijk zijn.
 • Specificeer hoe goed je vreemde talen beheerst.
 • Voeg een professionele pasfoto toe als dat gebruikelijk is in de jouw sector.
Niet
 • Stuur niet bij elke sollicitatie hetzelfde algemene cv op.
 • Lieg en overdrijf niet op je cv om het recruitmentsysteem te verslaan of om het oog van een mogelijke werkgever te trekken.
 • Vul niet het hele A4’tje met tekst.
 • Benoem geen ongerelateerd vrijwilligerswerk, behalve als je nog studeert.
 • Zet niet standaard referenties op je cv, behalve als een potentiële werkgever hier expliciet om vraagt in de vacaturetekst.
 • Voeg niet teveel foto’s, kleuren of iconen toe.
 • Stuur nooit een cv op zonder het nogmaals te checken op spelfouten.
 • Gebruik geen vakjargon dat zo technisch is dat de manager die de sollicitatieprocedure doet het mogelijk niet begrijpt.
 • Benoem geen vaardigheden die tegenwoordig standaard van je verwacht worden, zoals overweg kunnen met Word of het internet.
 • Vergeet niet de soft skills en persoonlijke eigenschappen te noemen die jou uniek maken.
 • Noem geen hobby’s of lidmaatschappen van organisaties die niet gerelateerd zijn aan jouw werkveld.
 • Benoem niet elke tijdelijke functie die je ooit gedaan hebt als je al redelijk op weg bent in je carrière.

Gratis templates voor cv’s

Ons doel bij CVster.nl is simpel: jou snel helpen aan je droombaan. Daarom hebben we meer dan 25 volledig gratis CV templates om jou te helpen het perfecte cv te schrijven, voor elke branche en functie. Ook hebben we cv-handleidingen met daarbij een voorbeeld cv per beroep. Deze gidsen zitten boordevol praktische schrijftips en adviezen over de inhoud en de opmaak. In onze uitgewerkte voorbeelden hebben we het lege cv gevuld met inhoud die past bij een specifiek beroep. Klik erop en het verschijnt mét inhoud in de cv-maker. Vervolgens kun je alle onderdelen aanpassen en je eigen informatie erin kwijt zonder dat je een seconde stress hebt gehad van het lege cv op je scherm.

Net als onze voorbeeld cv's zijn al onze templates geheel gratis om te gebruiken. Met ons gratis lidmaatschap kan je de cv-maker gebruiken om van een leeg cv template een fantastisch cv te creëren. Onze builder-tool voorziet in alle mogelijkheden voor maximaal maatwerk, zodat je onderdelen kan toevoegen, verwijderen of verplaatsen, allemaal op basis van je persoonlijke voorkeuren. Je begint met een leeg cv en bouwt stap voor stap je eigen professionele curriculum vitae. Je kunt je cv downloaden als .txt bestand om zelf te kopiëren en te plakken, of je kan een link aanmaken zodat je jouw cv online kan delen. Gratis en voor niets! Met onze betaalde lidmaatschappen kan je er ook voor kiezen om je cv snel en eenvoudig te downloaden als .pdf.

gratis cv templates

Tijdens de banenjacht kan je rekenen op een felle competitie, en je zal deze uitdaging ten volle moeten aangaan. Dat betekent: solliciteren op meerdere functies tegelijk, en je cv op maat aanpassen voor elk van die vacatures. Dat is niet alleen een goede suggestie van onze kans, maar de realiteit van een succesvol sollicitatieproces in de 22e eeuw. Al die aanpassingen hoeven echter niet al teveel tijd te kosten! Met ons premium lidmaatschap kan je jouw cv zo vaak updaten en veranderen als je wilt, en elke keer een .pdf downloaden van de nieuwste versie. Zo maak je solliciteren makkelijker dan ooit!

CV Templates voor elke carrière

Hoe laat je als kandidaat zien dat je een uniek individu bent met de nodige vaardigheden en ervaring om gelijk aan de slag te gaan? Door ervoor te zorgen dat jouw cv net zo interessant en aansprekend is als jij zelf! Wil jij een potentiële werkgever overtuigen van je toegevoegde waarde? Dan is je curriculum vitae de beste manier om jouw verhaal te vertellen en een goede eerste indruk te maken.

Daarom hebben een collectie van tientallen cv-templates samengesteld. Ze zijn ontworpen door experts en sluiten perfect aan bij uiteenlopende werkvelden en carrièreniveaus! Om het kiezen van een template nóg makkelijker te maken, hebben we onze collectie in vijf categorieën onderverdeeld: professioneel, modern, creatief, eenvoudig en basis. Deze categorieën zijn een goed uitgangspunt om de templates te ontdekken die het beste bij jou passen. Als binnen een categorie niets je echt aanspreekt, kan je kijken naar de collectie van de volgende categorie! Zo vind je de juiste stijl en kan je jouw eigen persoonlijke touch toevoegen. 

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief? Stappenplan, tips & voorbeelden
Gerelateerde artikelen
Hoe schrijf je een sollicitatiebrief? Stappenplan, tips & voorbeelden

Heb je in 2023 een goede sollicitatiebrief nodig? Gebruik ons stappenplan voor een opvallende sollicitatiebrief en sleep een uitnodiging voor het sollicitatiegesprek binnen.

Moderne CV templates

Moderne cv-templates laten potentiële werkgevers zien dat je een vooruitstrevende kandidaat bent die niet bang is om gedurfd en uniek te zijn. Deze templates bieden de mogelijkheid tot gekleurde blokken, stevige lijnen en een extra nadruk op je naam of titel.

Een modern template sluit goed aan bij banen in de tech-industrie, bij startups en bij bedrijven die werken in de designwereld. Maar uiteraard kun je deze veelzijdige templates ook gebruiken voor andere branches en functies! Heeft jouw potentiële werkgever een duidelijke focus op het hier en nu, een stijlvol imago en een jonge, frisse manier van communiceren? Dat zijn allemaal tekens dat een modern cv-template goed aansluit bij dat bedrijf! Kies deze categorie en begin nu met het samenstellen van een ijzersterk cv.

Professionele CV templates

Professionele cv-templates zijn een veilige optie voor bijna elke functie of sector, maar ze komen echt tot hun recht bij de meer traditionele, conservatieve bedrijven. Sollicitanten in de medische, administratieve of juridische wereld en financiële sector zullen zeker profijt hebben van onze professionele templates. Ze zien er strak uit, zonder poespas, en met extra nadruk op je vaardigheden. Met een gratis lidmaatschap en onze professionele cv-templates kun je CVster.nl gebruiken om een perfect cv te creëren. 

Een professioneel template is geschikt voor vrijwel elke vacature waarvoor je jouw werkervaring in de spotlight moet zetten. Er is ruimte voor een kleine persoonlijke touch in de lay-out. Veel van onze professionele templates hebben ook ruimte voor een professionele pasfoto of een logo, waardoor jouw curriculum vitae extra betrouwbaar overkomt. 

Creatieve CV templates

Creatieve cv-templates zijn geschikt voor momenten waar “out-of-the-box denken” niet alleen wordt aangemoedigd, maar zelfs wordt vereist. Kandidaten die een creatief beroep uitoefenen zullen hier waarschijnlijk het meeste aan hebben. Maar andere professionals kunnen ook aan de slag met deze templates als de situatie vraagt om een opvallende sollicitatie.

Onze creatieve cv-templates bieden een verscheidenheid aan kleurrijke accenten, interessante achtergronden en ruimte voor portretfoto's, logo's en titels. Wil jij jouw artistieke kunsten laten zien? Dan wil je niet dat een saaie cv lay-out je tegenhoudt. Deze templates zijn daarom perfect om de klus te klaren - op een creatieve manier. Kies er één, ga aan de slag en maak van je cv een meesterwerk!

Simpele CV templates

Simpele cv-templates zijn veelzijdig. Zoek je een template met flair, elegantie én veel opties, dan is deze categorie jouw walhalla. Met een simpel cv-template worden werkgevers niet afgeleid door toeters en bellen - hun focus is op jou gericht. Terecht! Jij bent tenslotte de ster van deze show.

Simpele cv-templates werken goed voor banen bij justitie, in het onderwijs en de marketingsector. Eigenlijk zijn ze perfect voor elke sollicitatie die een strak cv vereist en de nadruk legt op jouw ervaring en vaardigheden. Dat maakt onze simpele cv-templates zo handig. Bij twijfel: houd het simpel! Probeer nu een simpel cv-template en solliciteer succesvol naar de baan van je dromen. 

Wat zijn de voordelen van onze templates?

In de praktijk getest

Onze cv-templates zijn gemaakt door expert designers en ontworpen in lijn met de ongeschreven cv-regels waar recruiters op letten wanneer ze jouw cv beoordelen. Bovendien zijn de templates getest door duizenden tevreden klanten die een succesvolle carrièresprong hebben gemaakt. We zorgen ervoor dat onze cv-categorieën en handleidingen voortdurend geüpdatet worden, zodat jij de beste hulpmiddelen hebt om gemakkelijk het juiste cv te maken.

Een vleugje stijl  

De tijden veranderen. Zelfs de meest traditionele beroepen vereisen cv's die gebouwd zijn met stijl en visuele aantrekkingskracht. Een geheel nieuwe template creëren vanuit het niets in Word of met een of ander grafisch ontwerpprogramma betekent uren hard werken en ongetwijfeld enige frustratie. Onze templates zijn gestroomlijnd, mooi, functioneel en toepasbaar voor elk beroep. Van de meest zakelijke tot de meest creatieve beroepen!

Aanpasbaar design

Van oudsher hebben templates een slechte naam. Vaak worden ze gezien als niet-flexibel of onpersoonlijk. Onze cv-maker lost dit probleem op. Je cv is namelijk volledig aanpasbaar! Je kunt de template op een oneindig aantal manieren aanpassen aan jouw behoeften en beroep. Gebruik de template als startpunt en creëer de gewenste look! Jouw cv gaat immers niet over ons - het gaat over jou!

Bliksemsnel

Een baan vinden  is al stressvol genoeg. Worstelen met een cv lay-out voegt daar frustratie aan toe. Vooral als je het cv telkens moet aanpassen voor elke sollicitatie! Onze templates lossen dat probleem op. Met een helder en duidelijk ontwerp, flexibiliteit en heel veel gebruiksgemak. Bovendien maakt onze tool jouw cv volledig aanpasbaar voor de baan waarop je solliciteert. Onze missie is simpel: ervoor zorgen dat jij kostbare tijd bespaart en bliksemsnel jouw droombaan krijgt.

Een waterdichte methode  

Voordat een recruiter ook maar één woord van je cv leest, zien ze de lay-out, stijl en visuele presentatie. De uitstraling van je cv geeft meteen een beeld van jou. Met andere woorden, met een mooie template heb je de beste kans om een ​​goede eerste indruk te maken. Met onze geteste en professionele ontworpen templates is het moeilijk om er een zooitje van te maken. Concentreer je gewoon op het schrijven, wij doen de rest! De cv-maker en de template zorgen ervoor dat jouw cv er geweldig uit ziet. Ga snel aan de slag met jouw cv, wij helpen je bij elke stap!

Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
Bespaar tijd met cv-voorbeelden
Bekijk de gratis cv-voorbeelden voor meer inspiratie. Klik op een voorbeeld en maak in de cv-maker een overtuigend curriculum vitae. De geavanceerde online cv-maker van CVster.nl begeleidt je stap voor stap. In enkele minuten is jouw unieke cv klaar!

Een cv maken voor je droombaan was nog nooit zo makkelijk.

Bespaar tijd met onze cv-maker. Je gratis cv maken doe je in 3 eenvoudige stappen. Skip het writer's block, voorkom gedoe met de lay-out in Word, verlies nooit meer waardevolle informatie. Met CVster.nl schrijf je snel een curriculum vitae waarmee je scoort bij werkgevers.
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om analyses en marketing uit te voeren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met onze Cookiebeleid en Privacybeleid .
Cookies accepteren