Over ons

CV Maken eenvoudig gemaak Professionele CV's voor iedereen

Het is onze missie om jou te helpen een killer-cv te bouwen. Bij CVSter.nl geloven we namelijk dat je een onweerstaanbaar cv vlug en simpel moet kunnen maken. Sterker nog, we creëren al jarenlang systemen die snel en gebruiksvriendelijk zijn, maar keer op keer goede resultaten opleveren.
Het begon allemaal in 2012, toen we een bescheiden web-app lanceerden waarmee je sollicitatiebrieven en eenvoudige cv’s kon maken. Na enkele maanden bemerkten we een verrassende trend: de meeste bezoekers kwamen alleen maar om cv’s te bouwen.
Om meer waarde aan onze gebruikers te bieden, besloten we ons op die cv-generator te focussen. Wetende dat recruiters tegenwoordig strenger dan ooit zijn, besteedden we talloze uren aan het bestuderen van cv’s. We lieten onze cv-templates door experts beoordelen en we testten de cv-inhoud met eindeloos vallen en opstaan.
Het resultaat? We ontdekten dat een knal-cv bouwen geen kunst maar wetenschap is. We leerden dat er een precieze structuur is en dat er een reeks ongeschreven cv-regels is waar rekruteerders –bewust of onbewust– op letten als het gaat om het selecteren van kandidaten.
Met de lancering van Resume.io maken we deze ‘geheime formule’ voor succesvolle cv’s beschikbaar voor sollicitanten zoals jij, zodat je eerder jouw droombaan scoort.
Tot nu toe hebben meer dan 300.000 personen hun revolutionaire cv met onze generators gemaakt, en hebben ontelbare gebruikers banen gescoord bij gerenommeerde bedrijven als PricewaterhouseCoopers, BMW en T-mobile.
Ontmoet het team
Michael – Ontwikkelaar & Marketingmanager
Al specialiseert Michael zich in de technische ontwikkeling en de marketing, staat hij bekend als de duizendpoot van het team. Als all-rounder van ons team voegt hij enorme waarde aan onze onderneming toe.
Lisa – CV-expert & marketingassistent
Lisa is het genie achter de banen-scorende ontwerpen van onze cv’s. Haar oog voor detail en analytische denkvermogen vormen de basis waarop de onweerstaanbare cv-templates zijn gebouwd. Lisa assisteert Michael part-time bij kleinschalige marketingprojecten.
Josh – Security & Software Manager
De belangrijkste functie van Josh is ervoor zorgen dat de privégegevens die je invoert privé blijven. Josh is er ook verantwoordelijk voor dat de site als een trein blijft lopen: snel en zonder vertraging.
Mark – Manager Internationaal
Onze nieuwste aanwinst in het team is Mark. Hij werkt vanuit Zwitserland en zijn rol is het scouten van internationale marketingkansen. Ook beheert hij de internationale relaties met klanten.

Snel een CV nodig?

Je bent er maar een paar kliks van verwijderd