Over ons

CV Maken eenvoudig gemaak Professionele CV's voor iedereen

Het is onze missie om jou te helpen een killer-cv te bouwen. Bij CVSter.nl geloven we namelijk dat je een onweerstaanbaar cv vlug en simpel moet kunnen maken. Sterker nog, we creëren al jarenlang systemen die snel en gebruiksvriendelijk zijn, maar keer op keer goede resultaten opleveren.

Het begon allemaal in 2012, toen we een bescheiden web-app lanceerden waarmee je sollicitatiebrieven en eenvoudige cv’s kon maken. Na enkele maanden bemerkten we een verrassende trend: de meeste bezoekers kwamen alleen maar om cv’s te bouwen.

Om meer waarde aan onze gebruikers te bieden, besloten we ons op die cv-generator te focussen. Wetende dat recruiters tegenwoordig strenger dan ooit zijn, besteedden we talloze uren aan het bestuderen van cv’s. We lieten onze cv-templates door experts beoordelen en we testten de cv-inhoud met eindeloos vallen en opstaan.

Het resultaat? We ontdekten dat een knal-cv bouwen geen kunst maar wetenschap is. We leerden dat er een precieze structuur is en dat er een reeks ongeschreven cv-regels is waar rekruteerders –bewust of onbewust– op letten als het gaat om het selecteren van kandidaten.

Met de lancering van Resume.io maken we deze ‘geheime formule’ voor succesvolle cv’s beschikbaar voor sollicitanten zoals jij, zodat je eerder jouw droombaan scoort.

Tot nu toe hebben meer dan 300.000 personen hun revolutionaire cv met onze generators gemaakt, en hebben ontelbare gebruikers banen gescoord bij gerenommeerde bedrijven als PricewaterhouseCoopers, BMW en T-mobile.

Ervaringen
"CVSter.nl maakt solliciteren zo veel makkelijker. De laatste keer dat ik mijn CV heb gemaakt was 6 jaar geleden, met de hulp van CVSter.nl heb ik nu een heel sterk en prachtig CV.”
- Andre de Rijk
"Indrukwekkend stukje technologie, het heeft me geholpen om een mooie CV te maken. De uitnodigingen volgen nu automatisch."
- Kelly Roth
"Het maken en beheren van mijn CV's is nu echt leuk, solliciteren op een baan met een passend CV is nu een kwestie van minuten"
- Anoniem