Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Secretarieel Medewerkster

Denkt u dat een baan als administratief secretarieel mederwerkster iets voor u is, maar weet u niet wat u in uw sollicitatiebrief moet zetten? Gebruik dan een voobeeld van een sollicitatiebrief voor deze specifiece functie en pas deze naar gelang aan. Toch liever zelf iets bedenken? Gebruik onze brieven dan als een goed voorbeeld, en bouw hierop verder.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATSKunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions BV Marconibaan 1 d 3439 MR  NIEUWEGEIN Woonplaats, datum Betreft: Sollicitatie naar de functie van administratief secretarieel medewerkster Geachte heer / Mevrouw, In het Limburgs Dagblad van zaterdag 30 mei jl. heb ik gelezen dat u een administratief secretarieel medewerkster zoekt. De werkzaamheden die deze medewerkster zou moeten uitvoeren sluiten heel goed aan bij mijn opleiding en werkervaring. Omdat ze me bovendien bijzonder aanspreken, wil ik graag naar deze functie solliciteren. Ik ben in het bezit van een MEAO-diploma en heb daarnaast de opleiding tot office manager doorlopen bij Hogeschool Schoevers. Mijn mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid zijn goed, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook heb ik ervaring met Windows, Word, Excel en Exact. Mocht dit nodig zijn, dan ben ik uiteraard bereid aanvullende cursussen te volgen. Bij mijn laatste werkgevers bestond mijn takenpakket uit het onderhouden van (telefonische en schriftelijke) contacten met klanten en leveranciers, het ontvangen van bezoekers, het uitwerken en afhandelen van offertes en bestellingen, het notuleren van vergaderingen, en overige secretariÎle werkzaamheden als agendabeheer, postbehandeling en voorraadbeheer. Wat mijn persoonlijke eigenschappen betreft: ik kan goed zelfstandig werken, maar werk ook graag in teamverband. Verder ben ik stressbestendig en kan ik over het algemeen goed met mensen omgaan. Omdat ik denk dat deze baan een prachtige kans is voor een nieuwe stap in mijn carrière, hoop ik dat deze brief voor u een aanleiding is mij uit te nodigen voor een gesprek. Voor meer persoonlijke gegevens verwijs ik u naar mijn curriculum vitae en referenties, die als bijlage bij deze brief zijn gevoegd. Met vriendelijke groet, Naam Bijlagen: curriculum vitae en referenties
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.