Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Medewerker Bedrijfsadministratie

Denkt u dat u geschikt bent voor een baan als medewerkster bedrijfsadministratie? U heeft dan wel een goede sollicitatiebrief nodige die perfect aansluit op deze functie in het bedrijfsleven. Maak daarom gebruik van onze online voorbeeld sollicitatiebrieven. Dit zijn perfecte en unieke voorbeeld sollicitatiebrieven voor deze functie die u zelf kan aanpassen en gebruiken.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB WOONPLAATSProductiebedrijf Harmsen Marconibaan 1 d 3439 MR NIEUWEGEINWoonplaats, datumBetreft: open sollicitatie medewerkster bedrijfsadministratie Geachte mevrouw, Via deze brief wil ik u laten weten dat ik grote belangstelling heb voor de functie van medewerkster bedrijfsadministratie binnen uw organisatie. Als deze functie vrij zou komen, wil ik er graag op solliciteren. De eerste keer dat ik met het vak bedrijfsadministratie te maken heb gekregen, was tijdens de opleiding Voeding aan het Clusius College in Alkmaar. Ik ben zo enthousiast geworden over dit vak dat ik aansluitend de opleiding Basiskennis Boekhouden en Computerboekhouden ben gaan volgen bij Scheidegger Opleidingen in Zaandam. Van die opleiding heb ik een paar maanden geleden mijn diploma behaald. Mijn persoonlijke eigenschappen zijn ‘gemakkelijk in de omgang’ en ‘nauwkeurig’. Die laatste eigenschap is natuurlijk ook de reden dat ik me zo aangetrokken voel tot het vak bedrijfsadministratie. Verder is contact met anderen voor mij belangrijk. Ik werk dan ook het liefst in een team. In de bijlage bij deze brief vindt u mijn curriculum vitae, met meer gegevens over mijn achtergrond en opleiding. Toch kunnen mijn cv en brief niet meer dan een eerste indruk geven. Ik zou het daarom prettig vinden als u mij wilt ontmoeten voor een persoonlijk gesprek, waarin ik u meer over mezelf kan vertellen. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.