Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Beautyconsultant

Heeft u een perfect voorbeeld nodig voor een sollicitatiebriev voor de functie van beautyconsultantt? Maak dan gebruik van onze online voorbeeldbrieven voor deze functie. Dit is een goed samengestelde sollicitatiebrief die u naar gelang kan gebruiken en aanpassen om deze zo persoonlijk mogelijk te maken.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATS Beauty Salon Marconibaan 1 d 3439 MR  NIEUWEGEIN Woonplaats, datum Betreft: Sollicitatie naar de functie van beatyconsultant Geachte mevrouw …, Met deze brief laat ik mijn interesse blijken voor de functie van reizend beautyconsultant. Op de website van uw bedrijf heb ik gezien dat deze functie vacant is. Ik ben ervan overtuigd een goede kandidaat voor deze vacature te zijn. Na mijn meao-studie commerciële dienstverlening heb ik ruim een jaar in de commerciële sector gewerkt en ervaring opgedaan met relatiebeheer en verkoop. Bovendien heb ik daarbij mijn mondelinge en communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Sinds drie jaar ben ik werkzaam als management assistent. In mijn werk ben ik altijd sterk klant- en servicegericht. Ik zet mezelf graag volledig in, en toon verantwoordelijk­heidsgevoel en doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen zullen me zeker van pas komen in een functie als consultant. Verder ben ik niet bang zelf initiatieven te nemen en daar de consequenties van te aanvaarden. Ten slotte beschik ik over uitstekende communicatieve, contactuele en redactionele vaardigheden. De Nederlandse taal beheers ik zeer goed in woord en geschrift. Ik vertrouw erop dat deze brief en mijn cv, dat ik als bijlage meestuur, u voldoende aanleiding geven om mij uit te nodigen voor een gesprek. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.