1. Cv voorbeelden
 2. Albert Heijn
Geschreven door Marlijn van der BokMarlijn van der Bok

Albert Heijn cv- voorbeeld & schrijfgids

Een goed cv-voorbeeld, speciaal voor het soort baan waarnaar jij op zoek bent, om snel jouw volgende baan voor 2023 te vinden. Kies dit Albert Heijn cv-voorbeeld om het te bewerken met jouw gegevens. Zo kom je snel uit de startblokken en maak je binnen een paar minuten een perfect cv. Vul gewoon je gegevens in, download je nieuwe cv en solliciteer vandaag nog!
4.5
Gemiddelde beoordeling
39 mensen die het al beoordeeld hebben
Albert Heijn cv- voorbeeld & schrijfgids
Bewerk dit cv

Hoe schrijf je een cv voor een baan bij Albert Heijn?

Albert Heijn is een populaire werkgever. Niet verwonderlijk: ze zitten door heel Nederland, hebben goede arbeidsvoorwaarden en véél verschillende functies. Van starter op de arbeidsmarkt tot oude rot in het vak: bij Albert Heijn biedt op alle niveaus en in een veelheid aan vakgebieden interessante banen.

Wie gaat solliciteren bij Albert Heijn, heeft een overtuigend dv nodig. Maak jouw cv snel en makkelijk met onze handleiding Albert Heijn cv schrijven. Met deze schrijfgids en het Albert Heijn voorbeeld cv laat je jouw capaciteiten en persoonlijkheid stralen in een goed cv.

Jij bent klaar voor je volgende carrièrestap en CVster.nl is er om je te helpen!

Je vindt bij ons een online cv-maker, professioneel ontworpen cv-templates en volop voorbeeld cv's. 

Albert Heijn voorbeeld cv met schrijfgids.

In deze schrijfgids met voorbeeld cv lees je over de volgende onderwerpen:

 • Hoe schrijf je een Albert Heijn cv?
 • Algemene schrijftips voor je cv (en je cv optimaliseren voor ATS)
 • Advies per cv-onderdeel: profielschets, werkervaring, opleiding en vaardigheden.
 • Professionele cv-opmaak en design tips
Expert tip

Bekijk voor diepgaand advies over cv’s maken onze uitgebreide handleiding Hoe maak je een cv? met info over elk aspect van een overtuigend cv. Daarnaast staan er in ons blog vele artikelen rond de thema’s carrière, cv’s, sollicitatiebrieven en sollicitatiegesprekken voor je klaar. 

Opbouw Albert Heijn cv

Cv’s zijn opgebouwd uit vaste cv-onderdelen die je cv structuur geven. Zoals je in het Albert Heijn cv-voorbeeld kunt zien, zijn dit de vaste cv-onderdelen die in elk cv thuishoren:

 • De koptekst van je cv
 • Het persoonlijk profiel – ook wel profielschets genoemd
 • Werkervaring
 • Vaardigheden
 • Opleiding

Algemene schrijftips voor jouw Albert Heijn cv

Je cv valt positief op als het helemaal op maat is voor de functie en de organisatie. Stem daarom de stijl, toon en boodschap af op de specifieke functie bij Albert Heijn. 

Bekijk ook welke functievereisten eruit springen in de functiebeschrijving. Markeer of noteer alle belangrijke taken, eisen, wensen en vaardigheden. Die informatie gebruik je om jouw Albert Heijn cv helemaal op maat te maken voor deze specifieke baan. 

De juiste trefwoorden in je cv gebruiken is belangrijk. Daarmee voorkom je dat je cv automatisch wordt afgewezen door een Applicant Tracking System (ATS) dat de eerste selectie doet. Gebruik de trefwoorden uit de Albert Heijn vacature bij het beschrijven van je motivatie, kwalificaties en vaardigheden. 

De beste cv-indeling voor een Albert Heijn cv kiezen

De meest gangbare cv-indeling is de omgekeerd chronologische cv-indeling. Recruiters zijn gewend om dit type cv’s te beoordelen en vinden het vaak de prettigste indeling. Ze kunnen het makkelijk scannen om zich snel een beeld te vormen. Ook wanneer je je cv moet uploaden in een online formulier of ATS is deze cv-indeling vaak de standaard.

Bij de omgekeerd chronologische cv-indeling zet je bij het cv-onderdeel werkervaring je meest recente werkervaring bovenaan, daaronder je vorige job en zo verder. Ook bij het onderdeel Opleiding begin je met de laatst gevolgde opleiding of cursus en zo verder terug in de tijd. 

Een anti-chronologisch cv bestaat sowieso uit de 5 vaste cv-onderdelen: koptekst met contactgegevens, persoonlijk profiel, werkervaring, vaardigheden en opleidingen. Je kunt dit eventueel aanvullen met extra secties zoals bijvoorbeeld hobby’s, vrijwilligerswerk en extracurriculaire activiteiten. 

Soms is een vaardigheden-cv de betere keuze. Bijvoorbeeld wanneer je veel op projectbasis hebt gewerkt voor verschillende opdrachtgevers. Ook bij een carrièreswitch of voor starters op de arbeidsmarkt kan een vaardigheden-cv uitkomst bieden. 

Een cv maken als starter: zo sleep je je eerste baan binnen
Gerelateerde artikelen
Een cv maken als starter: zo sleep je je eerste baan binnen

Je studententijd zit erop en je bent klaar voor je eerste echte baan. Hoe maak je als starter op de arbeidsmarkt een overtuigend cv? Wijs op je potentieel en laat je persoonlijkheid schitteren.

Voorbeeld Persoonlijk profiel Albert Heijn cv

Een aansprekende profielschets maakt je Albert Heijn cv persoonlijker en laat jouw sollicitatie opvallen in de massa. Benadruk in je persoonlijk profiel je belangrijkste kwalificatie en grootste prestatie. Zo laat je zien waarom jij een aanwinst bent voor Albert Heijn. 

Gebruik sterke actiewerkwoorden en de juiste trefwoorden in het persoonlijk profiel. Leg de link tussen wat Albert Heijn zoekt en wat jij kan bieden. 

Aanpasbaar cv voorbeeld persoonlijk profiel Albert Heijn

Verrast de klant met keuze, kwaliteit en inspiratie. Als pro-actieve supermarktmanager met brede ervaring binnen Ahold Delhaize gewend om te sturen op cijfers en klanttevredenheid. Weet hoe je medewerkers motiveert en stimuleert, kent de kneepjes van het retailvak en geniet ervan om jong talent te laten groeien en bloeien binnen Albert Heijn. Werkt pro-actief aan persoonlijke ontwikkeling en team-ontwikkeling zodat elke medewerker succesvol kan zijn en met plezier in de winkel staat.

Gekopieerd!

Voorbeeld Werkervaring Albert Heijn cv

Ook bij het kopje werkervaring stem je inhoud af op de functie waarop je solliciteert. De werkervaring die je noemt, moet aansluiten op wat Albert Heijn zoekt voor de specifieke functie. Heb je veel werkervaring? Kies dan zorgvuldig welke prestaties en ervaringen je benadrukt en welke je weglaat zodat je meest relevante werkervaring een duidelijk podium krijgt.

Probeer je werkervaring te omschrijven als een resultaatgerichte prestatie, in plaats van als een taak. Daarmee help je de Albert Heijn recruiter om zich voor te stellen hoe jij dat straks in je nieuwe rol gaat doen. 

Concrete, meetbare informatie doet het altijd goed op een cv. Gebruik feiten en cijfers om je werkervaring inzichtelijk te maken. Vragen als ‘hoeveel, hoe vaak, voor wie en met welk resultaat?’ helpen je bij het concretiseren van je werkervaring.

Aanpasbaar voorbeeld werkervaring cv Albert Heijn

Supermarktmanager , Albert Heijn XL Gelderlandplein, Amsterdam
april 2019 — Heden

 • Gaf leiding aan de hoofdprocessen (Operatie, Vers en Service en winkelmanagement) in de winkel, dit alles in lijn met de uitgangspunten van de formule.
 • Stelde doelen voor de winkel, behaalde deze samen met het team én won daarmee de prijs voor de snelst groeiende Albert Heijn in de regio.
 • Stuurde commercieel en functioneel op maximale opbrengst bij minimale kosten en verhoogde daarmee de efficiëntie met 11%.
 • Realiseerde in 2021 ruim 18% meer omzet door met gerichte winkelacties een hogere gemiddelde besteding per klant te bereiken en 14% meer klanten te trekken.
 • Optimaliseerde de winkelperformance via het actief beïnvloeden van klant- en medewerkerstevredenheid.

 

Supermarktmanager Albert Heijn Science Park
Augustus 2016 – maart 2019

 • Vanaf het eerste uur tot een half jaar na de opening betrokken bij dit AH-filiaal.
 • Specifieke taken: klantenbinding, openingsacties, medewerkers werven en inwerken.

 

Supermarktmanager Albert Heijn Weteringschans, Amsterdam
Oktober 2015 – juli 2016

 • Vanaf de tekeningen betrokken bij en verantwoordelijk voor de opening en het slagen van de eerste 100% zelfscansupermarkt van Nederland.

 

Teamleider Verkoopklaar, Albert Heijn Lambertus Zijlplein
Februari 2014 – september 2015

 • Gaf leiding aan team Verkoopklaar (15 fte) en stuurde aan volgens het Albert Heijn (formule)beleid rond kwalitatieve en kwantitatieve doelen.
 • Motiveerde het team en stimuleerde een goede samenwerking.
 • Nam nieuwe collega’s aan en werkte ze in.
 • Stelde en behaalde doelen op het gebied van derving, voorraadverschillen en afprijzingen
 • Verving de assistent supermarktmanager bij afwezigheid als aanspreekpunt voor klanten en medewerkers.

 

Assistent Supermarktmanager Albert Heijn Jodenbreestraat Amsterdam
Mei 2010 – februari 2014

 • Assisteerde de Supermarktmanager bij het leidinggeven aan hoofdprocessen (Verkoopklaar, Verkoop en Verkoopafhandeling) en het realiseren van optimale verkoop, klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid.
 • Leverde input aan de Supermarktmanager over beleid, werkprocessen en commerciële doelstellingen met oog voor de marktpositie van onze winkel.
 • Verantwoordelijk voor diverse KPI’s: klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid, derving (voorraadverschillen/afprijzingen/vernietigingen), ziekteverzuimpercentage.
Gekopieerd!

Voorbeeld vaardigheden Albert Heijn cv

Benadruk jouw unieke set vaardigheden en laat je capaciteiten zien. Laat de vaardigheden zien die vereist zijn voor de baan bij Albert Heijn. Maak het uniek, voeg context toe en noem zachte én harde vaardigheden. Dit is ook de plek waar je een aantal persoonlijke eigenschappen kunt invoegen. Jouw karakter bepaalt immers sterk wat voor een collega je bent. 

Aanpasbaar voorbeeld vaardigheden cv Albert Heijn
 • Ondernemend
 • Coaching
 • Winkelmanagement
 • Klantenservice
 • Detailhandel
 • Rustig onder druk
 • Oplossingsgericht
 • Pragmatisch
 • Aanjager
 • Daadkrachtig
Gekopieerd!
Creatieve eigenschappen: gebruik je creatieve talenten in je carrière
Gerelateerde artikelen
Creatieve eigenschappen: gebruik je creatieve talenten in je carrière

Creativiteit verlegt grenzen en zorgt voor creatieve oplossingen op de werkvloer. Wat zijn creatieve vaardigheden hoe gebruik je ze in je carrière? Lees er alles over en bekijk de voorbeelden.

Voorbeeld Opleidingen Albert Heijn cv

Afhankelijk van de baan die je bij Albert Heijn ambieert, is het cv-onderdeel Opleidingen meer of minder belangrijk. Noem hier de relevante opleidingen (en cursussen) die je hebt gedaan met daarbij het jaartal, de naam van de opleiding en de locatie. 

Aanpasbaar cv voorbeeld opleiding Albert Heijn

Hogeschool ISBW, Middle Management
2012 – 2013

 

Hogeschool Avans, Ondernemerschap en Retailmanagement
2008 – 2011

Gekopieerd!
Samenwerken als competentie op je cv zetten
Gerelateerde artikelen
Samenwerken als competentie op je cv zetten

Samenwerken. Werkgevers vinden het belangrijk dat je dat goed kunt. Wanneer ben je een goede teamspeler en hoe laat je dat zien op je cv? Lees gauw verder.

Professionele cv-opmaak en design tips

Met een online cv-sjabloon maak je snel een professioneel en visueel aantrekkelijk Albert Heijn cv. Bijkomend voordeel is dat je opmaakfouten voorkomt en makkelijk kunt switchen tussen verschillende indelingen en opmaakstijlen. Ook handig: je maakt er in een paar klikken een bijpassende Albert Heijn-sollicitatiebrief.

Onze sjablonen zijn afgestemd op de eisen en wensen van werkgevers en getest door recruiters. Bekijk onze collectie cv-templates en kies een cv dat past bij jou als persoon en de specifieke baan bij Albert Heijn. 

Hoe maak je een inspirerend cv?
Gerelateerde artikelen
Hoe maak je een inspirerend cv?

Met een inspirerend cv val je op. Een inspirerend cv zorgt ervoor dat de selecteur denkt: ‘Die kandidaat wil ik spreken.’ Tips voor het maken van een inspirerend cv.

Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
4.5
Bewerk dit cv
Deel dit artikel

De beste templates voor jouw curriculum vitae

Overtuig werkgevers en recruiters met een prachtig en professioneel cv. Er zijn 25+ cv-templates, ontworpen door experts en gratis te gebruiken voor jouw sollicitatie. Klaar? Download je cv naar Word of pdf.
4.5 van 5
gebaseerd op 6.731 beoordelingen op Trustpilot
Gebruik deze templateStockholm resume template
Stockholm
8.800.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateNew York resume template
New York
4.100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateWenen resume template
Wenen
2.200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSydney resume template
Sydney
1.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLondon resume template
London
3.800.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateDublin resume template
Dublin
4.000.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMoskou resume template
Moskou
740.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAmsterdam resume template
Amsterdam
1.800.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMadrid resume template
Madrid
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSantiago resume template
Santiago
1.300.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSingapore resume template
Singapore
730.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateOslo resume template
Oslo
590.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCape Town resume template
Cape Town
59.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateParijs resume template
Parijs
560.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBerlin resume template
Berlin
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateGenève resume template
Genève
34.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateVancouver resume template
Vancouver
520.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateTokio resume template
Tokio
360.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMilan resume template
Milan
940.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLissabon resume template
Lissabon
230.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBarcelona resume template
Barcelona
490.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCopenhagen resume template
Copenhagen
100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateChicago resume template
Chicago
150.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRio resume template
Rio
210.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRome resume template
Rome
200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBoston resume template
Boston
120.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRirekisho resume template
Rirekisho
55.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3.700 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAthens resume template
Athens
130.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBrussels resume template
Brussels
76.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templatePrague resume template
Prague
23.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShanghai resume template
Shanghai
41.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateToronto resume template
Toronto
2.000.000 gebruikers kozen deze template
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om analyses en marketing uit te voeren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met onze Cookiebeleid en Privacybeleid .
Cookies accepteren