1. Cv voorbeelden
 2. Lidl

Lidl cv- voorbeeld & schrijfgids

Solliciteren bij Lidl? Deze schrijfgids en het bijbehorende Lidl cv voorbeeld leggen stap voor stap uit hoe je een winnend Lidl cv schrijft.
4.3
Gemiddelde beoordeling
60 mensen die het al beoordeeld hebben
Lidl cv- voorbeeld & schrijfgids
Bewerk dit cv

Of je nu een student bent die op zoek is naar zijn eerste baan of een ervaren winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging: een baan bij één van de meest toonaangevende supermarkten van Europa is misschien wel de perfecte volgende carrièrestap.

Maar, hoe bemachtig je een baan bij Lidl? CVster.nl is er om je te helpen! Je vindt bij ons een handige online cv maker waarmee je in 5 minuten een perfect opgemaakt cv in handen hebt, professioneel ontworpen cv templates en natuurlijk vele voorbeeld cv's. 

Hoe Schrijf Je Een Lidl CV?

Een cv voor Lidl moet veel van de elementen bevatten die je ook in andere cv's ziet, waaronder:

 • De cv-koptekst
 • De cv-samenvatting (ook wel profiel of persoonlijke verklaring)
 • De werkervaring sectie
 • De vaardigheden sectie
 • De opleiding sectie

Verder moet een Lidl cv positief van toon zijn, vriendelijk en professioneel. Een positieve eerste indruk maken is één van de belangrijkste elementen bij het solliciteren naar instapfuncties, zoals bij Lidl. Zorg ervoor dat je cv toegespitst is op werken bij Lidl. Een baan bij Lidl is namelijk wel degelijk anders dan werken bij een andere supermarktketen. Weten hoe je dat doet? Lees grondig de functieomschrijving voor de rol waarop je solliciteert. 

Expert tip

Optimaliseer je Lidl cv voor ATS

De meeste grotere werkgevers gebruiken Applicant Tracking Systems (ATS) om cv's te filteren. De software scant alle ontvangen cv’s op relevante trefwoorden en gebruikt vervolgens algoritmen om ze te rangschikken. Kandidaten met een hoge cv score komen op het bureau van de personeelsafdeling terecht. Kandidaten met een lage cv score wijst het ATS automatisch af. 

Daarom is het essentieel om de juiste trefwoorden in je cv op te nemen voor ATS. Belangrijke trefwoorden vind je in de vacaturetekst. Bestudeer de functiebeschrijving om erachter te komen wat de werkgever belangrijk vindt en verwerk die woorden en zinnen in je cv. Doe dit uiteraard alleen bij woorden die daadwerkelijk op jou van toepassing zijn.

De Beste CV Indeling Kiezen voor Lidl

Het beste cv-format voor een baan bij Lidl hangt grotendeels af van de hoeveelheid werkervaring die je hebt. Als je al een paar banen hebt gehad, is het omgekeerd chronologische format bijna zeker de beste keuze. Dat komt omdat dit format zich richt op de werkervaring sectie waar je je relevante ervaring kunt laten zien. Dit type cv heeft bovendien de voorkeur van wervingsmanagers omdat het snel te scannen is.

Als dit je eerste baan is, kun je overwegen een vaardigheden cv te gebruiken, dat juist de focus legt op je vaardigheden.

Neem je contactgegevens op

Iets wat je absoluut niet mag vergeten is de koptekst van je cv. Dit is als je visitekaartje en het bevat overzichtelijk je contactgegevens. Zorg ervoor dat je in ieder geval de volgende gegevens opneemt:

 • Volledige naam + functie.
 • Een professioneel e-mailadres.
 • Je telefoonnummer.
 • Stad + land.
 • Eventueel een link naar je LinkedIn profiel.

Het is niet nodig om je geboortedatum of volledige adres op te nemen. Dit i.v.m. de AVG richtlijnen.  

Wel

Carine Stroman

Verkoopmedewerker

06-85663213

[email protected]

Niet

Carine Stroman

Professioneel vakkenvuller

06-85663213

[email protected]

Maak gebruik van een samenvatting of persoonlijk profiel 

Je cv samenvatting is de beste plek om jezelf direct voor te stellen aan de wervingsmanager. Deze 3 tot 5 zinnen zijn bedoeld om je sterke punten te benadrukken en is waarschijnlijk de enige plek waar je een beetje persoonlijkheid kunt toevoegen aan je cv. Zorg ervoor dat je de nadruk legt op je persoonlijke eigenschappen die jou een fijne collega maken en op je eerdere werkervaring. Dit stukje tekst is je elevator pitch die de lezer van je cv moet prikkelen om verder te lezen.

Aanpasbaar persoonlijk profiel voorbeeld

Ervaren en hardwerkende winkelmedewerker, klaar om met een enthousiaste en gemotiveerde houding het Lidl-filiaal in Rheden te komen versterken. Streeft er altijd naar om te groeien als medewerker en bovenmaats te presteren. Goede communicatievaardigheden en zeer klantgericht.

Gekopieerd!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk het Lidl cv voorbeeld in dit artikel, of onze cv voorbeelden voor andere supermarktfuncties:

Toon je supermarkt werkervaring: zo strak als de schappen in de winkel 

In de werkervaringsectie kun je je competenties aantonen door middel van je eerdere werkervaring. De kans dat je al eerder bij Lidl hebt gewerkt is klein. Maar heb je andere supermarktervaring of winkelervaring? Vermeld dit dan zeker! Verder leg je de focus op de taken of vaardigheden die vergelijkbaar zijn tussen je voorgaande banen en werken bij Lidl. Bij Lidl draait het om klantvriendelijkheid maar ook snel en efficiënt werken door hun magazijn-achtige winkelopzet. 

Zorg ervoor dat je de naam van je werkgevers, de functie, het aantal gewerkte jaren en de locatie vermeldt. Plaats onder iedere functie een lijstje opsommingstekens waarin je je belangrijkste taken omschrijft. Noem waar het kan feiten en cijfers en benoem je bijzondere prestaties. Hieronder vind je de werkervaringsectie uit ons Lidl cv voorbeeld.

Aanpasbaar werkervaring voorbeeld

Winkelmedewerker, Albert Heijn, Rheden 
Juni 2023 - Heden 

 • Assisteert bij het ontvangen en verwerken van leveringen.
 • Beheert voorraad en zorgt voor een georganiseerde winkelomgeving.
 • Helpt klanten met vragen en adviseert over producten op de vlees en broodafdeling.
 • Bedient de kassa en verwerkt transacties nauwkeurig.
 • Houdt toezicht op de winkelvloer en zorgt voor een veilige en schone omgeving.
 • Werkt samen met het team om verkoopdoelstellingen te bereiken.

 

Caissière, Spar, Elst 
Augustus 2021 - Juni 2023 

 • Verwelkomde klanten en verwerkte hun aankopen snel en accuraat.
 • Hielp bij het verpakken van boodschappen en bood vriendelijke klantenservice.
 • Handelde klachten en retourzendingen op een professionele manier af.
 • Werkte samen met het team om een efficiënte werkomgeving te behouden.
Gekopieerd!

Hoe schrijf je een Lidl cv zonder ervaring?

Bij Lidl zijn er genoeg instapfuncties. Ervaring is in veel gevallen dus niet vereist. Heb je wel eerder banen gehad? Dan wil je de nadruk leggen op de taken en vaardigheden die overeenkomen met werken bij Lidl. Denk aan kassawerkzaamheden, magazijnwerk, klantvriendelijkheid of georganiseerd werken. 

Is dit je eerste baan? Ook dan heb je genoeg vaardigheden die van jou een prima kandidaat maken! Schrijf bijvoorbeeld over je goede communicatieve vaardigheden, dat je een teamspeler bent, gemotiveerd en een leergierige werknemer. 

Neem de belangrijkste vaardigheden op voor Lidl

Je vaardigheden zijn essentieel voor de functie waarop je bij Lidl solliciteert, dus zorg ervoor dat je ze benadrukt in deze cv sectie. Je wilt de meest relevante vaardigheden kiezen, op basis van de functieomschrijving. 

Ga je solliciteren als kassamedewerker bij Lidl? Noem dan:

 • Je eventuele kennis van kassasystemen
 • Communicatieve vaardigheden
 • Klantvriendelijkheid.

Wil je aan de slag als vakkenvuller? Noem dan:

 • Je goede werkethiek
 • Oog voor detail
 • Dat je snel en gefocust werkt
 • Dat je een echte teamspeler bent.

Zorg ervoor dat je eventuele speciale vaardigheden benadrukt waarvan je niet wilt dat de werkgever ze over het hoofd ziet. 

Geef een gedetailleerd overzicht van je opleidingen & relevante certificaten

Hoewel een hogere opleiding waarschijnlijk geen vereiste is voor de baan bij Lidl, wil je toch iets over je achtergrond delen in je opleidingsectie. Heb je een opleiding in de detailhandel gevolgd? Dan wil je die zeker belichten! Je kunt ook je huidige studie toevoegen, samen met de verwachte afstudeerdatum. 

Heb je certificaten gehaald die van pas komen voor je baan bij Lidl, dan kun je die in deze sectie opnemen. Denk aan een EHBO-certificaat, een talencursus etc.

Hier is de onderwijs sectie uit ons Lidl cv voorbeeld.

Aanpasbaar opleiding voorbeeld

Vakbekwaam Bloemist (BOL, niveau 3), Aeres MBO, Velp 
September 2022 - Heden

Gekopieerd!

Kies de Beste CV Lay-out en een Design Geschikt voor een Lidl CV 

Met een goede cv lay-out en ontwerp kun je je sollicitatie meteen laten opvallen tussen die van de concurrenten. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende witruimte voor de leesbaarheid en een professioneel lettertype. Kies niet een te groot lettertype omdat het anders lijkt alsof je je cv moest opvullen. Een beetje kleurgebruik is goed, maar overdrijf niet. Wil je bonuspunten scoren? Gebruik dan kleuraccenten in Lidl blauw/geel/rood in bijvoorbeeld je koptekst en de tussenkopjes. 

Hulp nodig? Gebruik onze online cv maker om binnen 5 minuten een professioneel cv te maken. Ons assortiment aan cv templates is afgestemd op de eisen en wensen van werkgevers en getest in de praktijk. Inclusief tekstsuggesties en spellingcontrole! Succes met solliciteren!

Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
4.3
Bewerk dit cv
Deel dit artikel

De beste templates voor jouw curriculum vitae

Overtuig werkgevers en recruiters met een prachtig en professioneel cv. Er zijn 25+ cv-templates, ontworpen door experts en gratis te gebruiken voor jouw sollicitatie. Klaar? Download je cv naar Word of pdf.
4.5 van 5
gebaseerd op 6.745 beoordelingen op Trustpilot
Gebruik deze templateStockholm resume template
Stockholm
8.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateNew York resume template
New York
4.100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateWenen resume template
Wenen
2.300.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSydney resume template
Sydney
2.000.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLondon resume template
London
3.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateDublin resume template
Dublin
4.100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMoskou resume template
Moskou
750.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAmsterdam resume template
Amsterdam
1.800.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMadrid resume template
Madrid
1.600.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSantiago resume template
Santiago
1.300.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSingapore resume template
Singapore
740.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateOslo resume template
Oslo
600.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCape Town resume template
Cape Town
60.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateParijs resume template
Parijs
570.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBerlin resume template
Berlin
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateGenève resume template
Genève
35.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateVancouver resume template
Vancouver
520.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateTokio resume template
Tokio
360.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMilan resume template
Milan
940.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLissabon resume template
Lissabon
240.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBarcelona resume template
Barcelona
500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCopenhagen resume template
Copenhagen
100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateChicago resume template
Chicago
160.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRio resume template
Rio
210.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRome resume template
Rome
210.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBoston resume template
Boston
120.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRirekisho resume template
Rirekisho
61.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4.500 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAthens resume template
Athens
150.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBrussels resume template
Brussels
83.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templatePrague resume template
Prague
29.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShanghai resume template
Shanghai
52.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateToronto resume template
Toronto
2.100.000 gebruikers kozen deze template
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om analyses en marketing uit te voeren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met onze Cookiebeleid en Privacybeleid .
Cookies accepteren