1. Cv voorbeelden
 2. Vakkenvuller
Geschreven door Marlijn van der BokMarlijn van der Bok

Vakkenvuller cv- voorbeeld & schrijfgids

Goede vakkenvullers kunnen efficiënt werken en nauwkeurig procedures volgen. Met die werkhouding zorgt een vakkenvuller ervoor dat elk product netjes in het juiste schap komt te liggen. Deze handleiding cv schrijven voor vakkenvullers helpt je bij het maken van een cv waarmee jij een baan als vakkenvuller in de wacht kunt slepen.
4.8
Gemiddelde beoordeling
79 mensen die het al beoordeeld hebben
Vakkenvuller cv- voorbeeld & schrijfgids
Bewerk dit cv

Hoe schrijf je een vakkenvuller cv?

Als vakkenvuller of supermarktmedewerker heb je geen baan waarin je beloond en geprezen wordt om creatieve uitspattingen. Wie als vakkenvuller in een supermarkt wil werken, moet gewoon snel en nauwkeurig orders kunnen opvolgen en daarnaast vriendelijk met klanten kunnen omgaan. En dat is precies wat je wilt overbrengen in je cv: dat jij gestructureerd, nauwkeurig en vriendelijk bent. 

De beste cv’s voor vakkenvullers of supermarktmedewerkers doen hetzelfde als de bakken met aanbiedingen op de kop van het gangpad: ze trekken de aandacht en roepen verlangen op. En dat is wat je wilt. Je wil dat de bedrijfsleider jouw cv eruit pikt als ideale medewerker voor in zijn supermarkt. 

CVster.nl kan je helpen bij het samenstellen van je cv. Deze handleiding cv schrijven voor vakkenvullers behandelt de volgende onderwerpen:

 • Hoe schrijf je een vakkenvuller cv? (structuur en richtlijnen)
 • Advies per cv-onderdeel: koptekst, profielschets, werkervaring, opleiding en vaardigheden
 • Professionele cv-opmaak en design tips.
Expert tip

Bekijk voor diepgaand advies over cv’s maken onze uitgebreide handleiding Hoe maak je een cv? met info over elk aspect van een overtuigend cv. Daarnaast staan er in ons blog vele artikelen rond de thema’s carrière, cv’s, sollicitatiebrieven en sollicitatiegesprekken voor je klaar. 

Opbouw vakkenvuller cv

Voor elk cv – dus ook voor een vakkenvuller cv - gelden een aantal standaarden. Vaste cv-onderdelen die in elk cv thuishoren. Zoals je in het cv-voorbeeld kunt zien, bevat een cv een structuur met de volgende essentiële componenten:

 • Koptekst cv
 • Persoonlijk profiel
 • Werkervaring
 • Opleiding
 • Vaardigheden

Naast de juiste cv-onderdelen, is het belangrijk ook de juiste toon te kiezen. Zorg voor een professionele toon, sluit aan op de vacature en zorg voor een foutloos cv. 

Maak je cv op maat voor de vacature

Waarom zou je als vakkenvuller een cv op maat maken? Het simpele antwoord is dat elke baan anders is. 

En als vakkenvuller wil je in je cv aantonen dat je het imago en de communicatiestijl van het bedrijf begrijpt. Want bij de Jumbo gaat het er echt anders aan toe dan bij de Lidl of de Albert Heijn. En de ene bedrijfsleider wil vooral dat je heel zorgvuldig kunt werken, in de andere supermarkt is klantvriendelijkheid juist weer heel belangrijk. 

Een handigheidje dat doorwerkt op het onderbewuste van de supermarktmanager, is het afstemmen van de kleuren in je cv op de kleuren van de supermarkt. Bijvoorbeeld gekleurde koppen (cv-titel, persoonlijk profiel, werkervaring, opleiding, vaardigheden, hobby’s) of een gekleurde lijn in je cv. Bij Albert Heijn ga je voor lichtblauw, bij Jumbo voor geel, bij Plus voor groen etc. 

Best cv-indeling voor een vulploegmedewerker  

Vakkenvullers of vulploeg medewerkers volgen het beste de traditionele cv-indeling: het omgekeerd chronologische cv. 

Deze cv-indeling wordt in grote mate bepaald door je werkervaring:

 • Je werkervaring geeft je vorige banen weer: de meest recente bovenaan en de oudste werkervaring staat onderaan (omgekeerd chronologisch).
 • De sectie werkervaring is het grootste en meest prominente onderdeel op je cv (qua ruimte en tekst).
 • Bij elke baan die je noemt, beschrijf je je taken, verantwoordelijkheden en prestaties in een lijst met opsommingstekens.

Ben je starter op de arbeidsmarkt en wordt de functie van vakkenvuller je eerste baan? Overweeg dan een vaardigheden-cv. Daarin kun je jouw talenten en vaardigheden goed benadrukken en spelen jaartalen geen rol. 

Profielschets cv vakkenvuller

De profielschets op je cv biedt je de kans om in verhalende vorm te vertellen waarom je bij deze supermarkt wil werken. Ook kun je hier benadrukken dat jij een goede kandidaat bent voor de baan en dat je vriendelijk, nauwkeurig en collegiaal bent. 

In dit cv-onderdeel kan je in ongeveer 4 tot 6 zinnen contact maken met de supermarktmanager en vertellen over je klantgerichtheid en arbeidsethos. Kies daarnaast een aantal sterke woorden om je persoonlijkheid en belangrijkste vaardigheden te beschrijven. 

Persoonlijke eigenschappen op je cv vermelden - tips & lijst
Gerelateerde artikelen
Persoonlijke eigenschappen op je cv vermelden - tips & lijst

Persoonlijke eigenschappen zijn belangrijk op je cv: ze laten zien of jij de juiste persoon bent voor de functie. Maar wat zijn persoonlijke eigenschappen eigenlijk precies? Uitleg, tips en een lange lijst met voorbeelden voor op je cv.

Aanpasbaar cv voorbeeld persoonlijk profiel

Ervaren en energieke vulploegmedewerker die dagelijks bijdraagt aan een winkel waar klanten graag komen voor hun boodschappen. Werkt snel en zorgvuldig. Ik vind het leuk om er als vakkenvuller voor te zorgen dat de producten in de juiste schappen liggen volgens het First In, First Out systeem en de schappen netjes te spiegelen. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de winkel er netjes uitziet en klanten vlot en plezierig kunnen winkelen.

Gekopieerd!

Werkervaring cv vulploegmedewerker

Of je nu één of meerdere (supermarkt)banen hebt gehad. Gaandeweg heb je geleerd hoe je met tevreden en ontevreden klanten moet omgaan. 

Laat in het cv-onderdeel werkervaring zien welke groei je hebt doorgemaakt en welke kennis en ervaring je door de tijd heen hebt opgedaan. Maak je werkervaring concreet met voorbeelden en cijfers. 

Aanpasbaar cv voorbeeld werkervaring

Vulploegmedewerker, Albert Heijn, Bemmel
Juli 2021- heden

 • Ontvangen van producten in het magazijn.
 • Producten transporteren naar de juiste afdeling en in de schappen zetten.
 • Schappen en voordeel bakken efficiënt en georganiseerd vullen.
 • Incidenteel voorraadformulieren invullen.
 • Samen met de andere winkelmedewerkers zorgen voor een representatieve winkel.
 • Klanten helpen bij het vinden van de gewenste producten.
Gekopieerd!
Vanaf welke leeftijd mag je werken? Info en 57 bijbanen
Gerelateerde artikelen
Vanaf welke leeftijd mag je werken? Info en 57 bijbanen

Hoe oud moet je zijn om te werken? En wat voor een soort werk mag je op welke leeftijd doen? Bekijk de info per leeftijd, tips én de lijst met 57 mogelijke baantjes.

Voorbeeld vaardigheden voor een vakkenvuller cv

Het onderdeel vaardigheden op je cv is de perfecte plek om je capaciteiten te benadrukken. Deze vaardigheden doen het goed op het cv van een vakkenvuller: 

 • zorgvuldig
 • snel werken
 • aandacht voor details
 • werken in teamverband
 • rustig onder druk
 • vriendelijk
 • duidelijk communiceren
Samenwerken als competentie op je cv zetten
Gerelateerde artikelen
Samenwerken als competentie op je cv zetten

Samenwerken. Werkgevers vinden het belangrijk dat je dat goed kunt. Wanneer ben je een goede teamspeler en hoe laat je dat zien op je cv? Lees gauw verder.

Aanpasbaar cv voorbeeld vaardigheden
 • Communiceren met klanten
 • Nauwkeurig werken
 • Collegiaal
 • Voorraadbeheer
Gekopieerd!

Opleiding cv vakkenvuller

In het cv-onderdeel opleiding zet je al je afgeronde opleidingen onder elkaar. 

Voor een baan als vakkenvuller is geen specifieke vooropleiding vereist. Vaak betreft het een bijbaan en dan kan je je huidige opleiding vermelden. 

En anders zit je met een diploma van de middelbare school altijd goed, de rest leer je namelijk op de werkvloer en eventueel met bedrijfstrainingen. Mocht je een certificaat hebben in bijvoorbeeld EHBO, dan is dat zeker het vermelden waard!

Aanpasbaar cv voorbeeld opleiding

ROC Arnhem, MBO Smart Retail & Logistics
2020 – heden

Vmbo-t, OBC, Bemmel
2015 - 2020

Gekopieerd!

Belangrijkste punten:

 • Vakkenvullers zijn zichtbaar aan het werk in de winkel en hebben dus ook een representatieve rol. Laat zien dat je klantgericht bent en stem je cv af op de betreffende supermarkt.
 • Je vriendelijkheid en communicatieve vaardigheden moeten blijken uit je cv.
 • Kies een toon en stijl die past bij de supermarkt waar je gaat solliciteren.
 • Gebruik onze online cv-maker om snel en eenvoudig een goed cv te schrijven.
Op zoek naar een bijbaan met 15 jaar? Ontdek er alles over
Gerelateerde artikelen
Op zoek naar een bijbaan met 15 jaar? Ontdek er alles over

Wie 15 jaar is kan vaak wel een bijbaan gebruiken. Een bijbaantje is leerzaam en levert je geld op. Lees hier welke bijbaantjes 15-jarigen mogen doen.

Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
4.8
Bewerk dit cv
Deel dit artikel

De beste templates voor jouw curriculum vitae

Overtuig werkgevers en recruiters met een prachtig en professioneel cv. Er zijn 25+ cv-templates, ontworpen door experts en gratis te gebruiken voor jouw sollicitatie. Klaar? Download je cv naar Word of pdf.
4.5 van 5
gebaseerd op 6.703 beoordelingen op Trustpilot
Gebruik deze templateStockholm resume template
Stockholm
8.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateNew York resume template
New York
4.000.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateWenen resume template
Wenen
2.200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSydney resume template
Sydney
1.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLondon resume template
London
3.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateDublin resume template
Dublin
3.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMoskou resume template
Moskou
730.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAmsterdam resume template
Amsterdam
1.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMadrid resume template
Madrid
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSantiago resume template
Santiago
1.300.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSingapore resume template
Singapore
720.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateOslo resume template
Oslo
580.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCape Town resume template
Cape Town
57.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateParijs resume template
Parijs
550.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBerlin resume template
Berlin
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateGenève resume template
Genève
34.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateVancouver resume template
Vancouver
510.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateTokio resume template
Tokio
350.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMilan resume template
Milan
930.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLissabon resume template
Lissabon
230.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBarcelona resume template
Barcelona
490.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCopenhagen resume template
Copenhagen
100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateChicago resume template
Chicago
150.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRio resume template
Rio
200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRome resume template
Rome
200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBoston resume template
Boston
120.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRirekisho resume template
Rirekisho
52.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3.400 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAthens resume template
Athens
110.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBrussels resume template
Brussels
70.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templatePrague resume template
Prague
19.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShanghai resume template
Shanghai
31.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateToronto resume template
Toronto
2.000.000 gebruikers kozen deze template
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om analyses en marketing uit te voeren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met onze Cookiebeleid en Privacybeleid .
Cookies accepteren