1. Cv voorbeelden
 2. Kruidvat
Geschreven door Natascha OssewaardeNatascha Ossewaarde

Kruidvat cv- voorbeeld & schrijfgids

Werken bij Kruidvat begint met een goed cv. Bekijk ons voorbeeld cv Kruidvat en de praktische schrijfgids vol tips!
4.2
Gemiddelde beoordeling
59 mensen die het al beoordeeld hebben
Kruidvat cv- voorbeeld & schrijfgids
Bewerk dit cv

Wil jij werken bij Kruidvat? Als vakkenvuller, weekendhulp of teamleider bijvoorbeeld? Dan heb je een goed cv nodig om de filiaalmanager te overtuigen. Wij helpen je met het schrijven van een Kruidvat cv dat net zo verleidelijk is als de 2+2 gratis aanbiedingen van je favoriete douchegel. Lees deze praktische schrijfgids vol tips en bekijk ons Kruidvat voorbeeld cv.

Op cvster.nl vind je kant-en-klare cv templates en een cv maker waarin je binnen enkele minuten een professioneel cv maakt. Kortom: je hebt alle tools in handen om een top sollicitatie te schrijven!

Hoe Schrijf Je Een Kruidvat CV?

Bij Kruidvat krijgen ze doorgaans vele sollicitaties binnen. Daarom worden cv’s gescand op belangrijke onderdelen. Filiaalmanagers zijn gewend om bepaalde secties terug te zien op een cv. Zorg ervoor dat je deze cv onderdelen opneemt:

 • Cv koptekst
 • Cv samenvatting (ook wel persoonlijk profiel genoemd)
 • Werkervaring sectie
 • Vaardigheden sectie
 • Opleiding sectie.

Heb je al ervaring in de retail? Dan wil je dat zeker benadrukken in de werkervaringsectie. Volg je een retailopleiding? Ook dat wil je noemen. Maar ook als je nog helemaal geen ervaring hebt, kun je bij Kruidvat terecht. Het is dan wel aan te raden om een overtuigende vaardighedensectie te schrijven waarin je laat zien dat je over de competenties beschikt om een goede verkoopmedewerker, teamleider of vakkenvuller te zijn.

Expert tip

Je cv optimaliseren voor ATS systemen

Grote werkgevers maken steeds vaker gebruik van ATS systemen bij sollicitaties. ATS staat voor Applicant Tracking Systems. Het is een algoritme dat cv’s scant op trefwoorden (meestal overeenkomend met de functieomschrijving) en die cv’s vervolgens rangschikt. Alleen de cv's met de hoogste score worden doorgestuurd naar de filiaalmanager. De rest wordt automatisch afgewezen.

Volg dit eenvoudige stappenplan om je kansen op de baan te vergroten:

 • Analyseer de vacaturetekst op belangrijke vaardigheden, eigenschappen en trefwoorden.
 • Vergelijk die trefwoorden en zinnen met die in je eigen Kruidvat cv.
 • Pas je taalgebruik aan aan Kruidvat om extra (voordeel)punten te scoren.
 • Voeg eventueel zoekwoorden toe die je nog niet had opgenomen – mits op jou van toepassing.

De Beste CV Indeling Kiezen voor Kruidvat

Voor een Kruidvatmedewerker is de omgekeerd chronologische cv indeling de beste optie. Dit is het ‘standaard type cv’ zoals je hem waarschijnlijk kent. Recruiters en managers zijn gewend om dit type cv te beoordelen. Je zet je meest recente baan bovenaan en werkt zo terug in de tijd. Bij het onderdeel 'opleiding' doe je hetzelfde. Je kunt het omgekeerd chronologische cv eenvoudig aanvullen met extra secties zoals hobby’s of talenkennis.  

Neem je contactgegevens op

Als er één ding niet mag ontbreken op je Kruidvat cv zijn het je contactgegevens. Je cv is immers je visitekaartje. Zorg ervoor dat je de volgende gegevens opneemt:

 • Volledige naam + functietitel.
 • Een professioneel e-mailadres.
 • Je telefoonnummer.
 • Stad + land.
 • Optioneel: linkje naar LinkedIn.
Wel

Fatima El Makkaoui

Verkoopmedewerker

Rhenen, Nederland

06-62598741

f. [email protected]

Niet

Fatima El Makkaoui

Topverkoper @Kruidvat

Rhenen, Nederland

06-62598741

f. [email protected]

Maak gebruik van een cv samenvatting

Een cv samenvatting bestaat uit 3-5 zinnen bovenaan je cv. Het is een korte introductie waarin je jezelf voorstelt aan de filiaalmanager. Dit kleine stukje tekst moet de manager overtuigen je cv verder te bekijken en natuurlijk om jou aan te nemen bij zijn/haar Kruidvat filiaal.

In dit stukje tekst kun je pronken met je verkoopvaardigheden, vertellen hoe strak je kunt spiegelen, maar laat ook je menselijke kant als verkoopmedewerker zien. Jij wordt namelijk het visitekaartje van Kruidvat. De cv samenvatting is de perfecte plek om alvast een inkijkje te geven in jou als potentiële werknemer.

Inspiratie nodig? Bekijk ons cv voorbeeld Kruidvat onderaan dit artikel, of één van deze cv voorbeelden:

Hieronder vind je uitgeschreven voorbeelden van een samenvatting voor een Kruidvat medewerker:

Aanpasbare cv samenvatting/profielvoorbeeld op instapniveau

Enthousiaste weekendhulp die na schooltijd graag de handen uit de mouwen steekt. Als kind wilde ik altijd al mee helpen met vakkenvullen in de lokale supermarkt. Het lijkt me erg leuk om met de producten van Kruidvat te werken en klanten goed te adviseren.

Gekopieerd!
Aanpasbare cv samenvatting/profielvoorbeeld op medior niveau

Gemotiveerde verkoopmedewerker met 2,5 ervaring in de retail. Ik krijg energie van blije klanten en ben veelzijdig inzetbaar. Ik heb ervaring met vakkenvullen en kassawerkzaamheden. Bij mijn vorige werkgever won onze winkel de prijs voor mooiste winkel mét de hoogste jaaromzet.

Gekopieerd!
Aanpasbare cv samenvatting/profielvoorbeeld op senior niveau

Gedreven teamleider met ruime ervaring in de retailbranche. Ooit begonnen als vakkenvuller en zo doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Mensen motiveren om het beste uit zichzelf te halen, vind ik het allerleukst om te doen. Ik ben niet het type teamleider dat zichzelf opsluit in een kantoor, maar vind het juist heerlijk om zelf actief bezig te zijn op de werkvloer.

Gekopieerd!

Schets je werkervaring: dé manier om jezelf te verkopen!   

We zijn aangekomen bij de werkervaringsectie. In dit cv onderdeel som je je eerdere banen op. Dit doe je in omgekeerd chronologische volgorde, dus je meest recente baan bovenaan. Als je al eerder in een winkel hebt gewerkt, is dat mooi meegenomen! Vermeld je functie, het bedrijf waar je werkte, het aantal jaren dat je er werkte en de plaatsnaam.

Onder iedere functie maak je 3 à 4 opsommingstekens om je taken en verantwoordelijkheden te beschrijven. Let er wel op dat je niet teveel herhaalt, maar juist je unieke werkzaamheden bij iedere werkgever belicht. Wil je extra indruk maken? Probeer dan bijzondere prestaties te benoemen. Was je bijvoorbeeld werknemer van de maand? Of heeft het filiaal (mede dankzij jouw inspanningen) een prijs gewonnen?

Bekijk ter inspiratie de werkervaringsectie uit ons Kruidvat voorbeeld cv hieronder:

Aanpasbare sectie werkervaring

Verkoopmedewerker, Douglas, Rhenen 
December 2022 - Heden 

 • Algemeen beautyadvies aan klanten.
 • Verantwoordelijk voor de make-up afdeling.
 • Opmaken en make-up advies aan klanten.
 • Meedenken over haalbare targets voor de cosmetica afdelingen.
 • Kassawerkzaamheden bij drukte.

 

Caissière, Albert Heijn, Rhenen 
Juni 2021 - December 2022 

 • Kassawerkzaamheden.
 • Klanten vragen of zij alles konden vinden.
 • Aanbiedingen uit het hoofd leren.
 • Nieuwe kassamedewerkers inwerken.
 • Eventuele klachten netjes afhandelen.
 • Bijvullen tabakafdeling en verkoop.
Gekopieerd!

Hoe schrijf je een Kruidvat cv zonder ervaring?

Als je nog geen werk- of verkoopervaring hebt, is dat geen probleem bij Kruidvat. En onthoud: je hebt meer ervaring dan je wellicht denkt. Zoals uit eerdere banen, bijbaantjes, je opleiding of vrijwilligerswerk.

Bedenk welke vaardigheden een ​​geweldige verkoopmedewerker nodig heeft en noem voorbeelden uit de praktijk om die vaardigheden te laten zien. Denk aan vriendelijkheid, communicatieve vaardigheden en opgeruimd werken.

Neem je belangrijkste vaardigheden op voor een Kruidvat medewerker

In de vaardighedensectie som je de belangrijkste vaardigheden op voor de baan waarop je solliciteert. Zorg ook dat je een afwisseling maakt tussen harde en zachte vaardigheden.

Harde vaardigheden zijn praktische vaardigheden die nodig zijn om je werk te kunnen uitvoeren. Denk aan kassasystemen bedienen (als je wilt werken als caissière). Je zachte vaardigheden zijn vaardigheden die je in de loop der tijd steeds wat beter ontwikkelt. Een paar voorbeelden:

 • Communicatieve vaardigheden. Jij bent het visitekaartje van Kruidvat. Aan jou de taak om klanten goed en deskundig te helpen. En dat begint met goed luisteren naar de klant. Maar je bent natuurlijk ook continu in overleg met je teamleider en collega’s.
 • Nauwkeurigheid. Een winkelvloer moet er netjes uitzien. Jij weet hoe je strak moet spiegelen en let natuurlijk goed op bij datumgevoelige producten (FIFO!).
 • Klantgericht. Want in iedere winkel geldt: klant is koning!
 • Multitasking. Jij kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Tussen het vakkenvullen door even snel een actieproduct naar de kassa brengen? Of een klant wijzen waar de wattenstaafjes liggen? Jij draait er je hand niet voor om.
 • Empathisch. Bij een drogisterij komen mensen met vragen over menselijke kwaaltjes. Een vrouw die een zalfje zoekt tegen tepelkloven. Of een man die incontinentieverband zoekt voor zijn vrouw. Jij helpt ze zo goed als je kan.
Aanpasbare sectie vaardigheden
 • Kassasystemen
 • Klantgericht
 • Communicatief
 • Teamplayer
 • Flexibel
Gekopieerd!

Maak een gedetailleerd overzicht van je opleidingen & relevante certificaten

In de opleidingsectie van je cv som je overzichtelijk je opleidingen, diploma’s en certificaten op. Dit gedeelte kun je vrij kort en bondig houden.

Vermeld simpelweg je opleiding (zoals een retailopleiding of anders) en eventuele extra cursussen en certificaten die je hebt behaald. Denk aan een diploma Assistent Drogist en/of Vakdiploma Drogist, of een EHBO-diploma.

Zie voor inspiratie de opleidingsectie uit ons cv Kruidvat voorbeeld:

Aanpasbare sectie opleidingen

Retail Management, MBO Utrecht, Utrecht
September 2022 - Heden

Gekopieerd!

Kies de Beste CV Lay-out en een Design Geschikt voor een Kruidvat CV

Alle inhoud is geschreven. Goed werk! Nu is het tijd voor een professionele opmaak van je cv. Want een goed opgemaakt cv is de eerste indruk die de filiaalmanager van je krijgt. Enkele tips:

 • Kleurgebruik mag, maar maak er geen kleurencocktail van. Met een subtiel kleurtintje val je op tussen de saaie zwart/ wit cv’s van concurrenten. Wat dacht je van een vleugje Kruidvat rood?
 • Zorg ervoor dat je cv makkelijk te scannen en goed leesbaar is. Dit doe je met voldoende marges, witruimte en tussenkopjes.
 • Kies voor een goed leesbaar lettertype, en lettergrootte 10 tot 12.
 • Beperk je Kruidvat cv tot 1 A4’tje.

Kruidvat voorbeeld cv met alleen tekst

Volledig kopieerbaar CV voorbeeld

Profiel

Gemotiveerde verkoopmedewerker met 2,5 ervaring in de retail. Ik krijg energie van blije klanten en ben veelzijdig inzetbaar. Ik heb ervaring met vakkenvullen en kassawerkzaamheden. Bij mijn vorige werkgever won onze winkel de prijs voor mooiste winkel mét de hoogste jaaromzet.


Werkervaring

Verkoopmedewerker, Douglas, Rhenen 
December 2022 - Heden 

 • Algemeen beautyadvies aan klanten.
 • Verantwoordelijk voor de make-up afdeling.
 • Opmaken en make-up advies aan klanten.
 • Meedenken over haalbare targets voor de cosmetica afdelingen.
 • Kassawerkzaamheden bij drukte.

 

Caissière, Albert Heijn, Rhenen 
Juni 2021 - December 2022 

 • Kassawerkzaamheden.
 • Klanten vragen of zij alles konden vinden.
 • Aanbiedingen uit het hoofd leren.
 • Nieuwe kassamedewerkers inwerken.
 • Eventuele klachten netjes afhandelen.
 • Bijvullen tabakafdeling en verkoop.


Vaardigheden

 • Kassasystemen
 • Klantgericht
 • Communicatief
 • Teamplayer
 • Flexibel


Opleiding

Retail Management, MBO Utrecht, Utrecht
September 2022 - Heden

Gekopieerd!

Kun jij hulp gebruiken bij het opmaken van je Kruidvat cv? Maak kennis met de professionele, kant-en-klare cv templates van cvster.nl. In onze online cv maker maak je in 5 minuten een perfect opgemaakt cv.

Succes met solliciteren!

Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
4.2
Bewerk dit cv
Deel dit artikel

De beste templates voor jouw curriculum vitae

Overtuig werkgevers en recruiters met een prachtig en professioneel cv. Er zijn 25+ cv-templates, ontworpen door experts en gratis te gebruiken voor jouw sollicitatie. Klaar? Download je cv naar Word of pdf.
4.5 van 5
gebaseerd op 6.703 beoordelingen op Trustpilot
Gebruik deze templateStockholm resume template
Stockholm
8.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateNew York resume template
New York
4.000.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateWenen resume template
Wenen
2.200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSydney resume template
Sydney
1.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLondon resume template
London
3.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateDublin resume template
Dublin
3.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMoskou resume template
Moskou
730.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAmsterdam resume template
Amsterdam
1.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMadrid resume template
Madrid
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSantiago resume template
Santiago
1.300.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSingapore resume template
Singapore
720.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateOslo resume template
Oslo
580.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCape Town resume template
Cape Town
57.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateParijs resume template
Parijs
550.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBerlin resume template
Berlin
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateGenève resume template
Genève
34.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateVancouver resume template
Vancouver
510.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateTokio resume template
Tokio
350.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMilan resume template
Milan
930.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLissabon resume template
Lissabon
230.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBarcelona resume template
Barcelona
490.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCopenhagen resume template
Copenhagen
100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateChicago resume template
Chicago
150.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRio resume template
Rio
200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRome resume template
Rome
200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBoston resume template
Boston
120.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRirekisho resume template
Rirekisho
52.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3.400 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAthens resume template
Athens
110.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBrussels resume template
Brussels
70.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templatePrague resume template
Prague
19.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShanghai resume template
Shanghai
31.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateToronto resume template
Toronto
2.000.000 gebruikers kozen deze template
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om analyses en marketing uit te voeren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met onze Cookiebeleid en Privacybeleid .
Cookies accepteren