1. Cv voorbeelden
 2. Colruyt
Geschreven door Natascha OssewaardeNatascha Ossewaarde

Colruyt cv- voorbeeld & schrijfgids

Ga je solliciteren bij Colruyt? Bekijk dit cv-voorbeeld en de praktische handleiding vol tips!
4.6
Gemiddelde beoordeling
49 mensen die het al beoordeeld hebben
Colruyt cv- voorbeeld & schrijfgids
Bewerk dit cv

Haal jij altijd je boodschappen bij Colruyt en wil je zelf graag werken bij deze populaire supermarktketen? Dan heb je een goed Colruyt cv nodig! Jouw cv moet net zo opvallen als de combo acties in de winkel. Gelukkig ben je bij CVster aan het juiste adres! Ons Colruyt cv-voorbeeld en deze schrijfgids helpen je aan een nieuwe job bij Colruyt!

Colruyt cv-voorbeeld & schrijfgids

Colruyt is een begrip in België. Dit van oorsprong Belgische familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een retailer met ruim 33.000 medewerkers. De supermarktketen richt zich met name op gezinnen en belooft altijd de laagste prijs te bieden. Ook staat duurzaam ondernemen centraal in dit bedrijf.

Colruyt Group bestaat niet alleen uit Colruyt (supermarkt), maar uit meerdere merken, zoals Boni, Dreambaby, DATS 24, Jims, Okay en meer! Ga je solliciteren op een baan bij Colruyt, dan zul je vacatures tegenkomen voor verschillende merken van Colruyt Group. Gelukkig kun je op hun jobsite eenvoudig filteren op locatie en bedrijf.

Werk je bij Colruyt, dan ben jij het visitekaartje van de winkel. Of je nu achter de kassa staat, vakken vult of op een versafdeling werkt: jij helpt klanten aan een fijne winkelervaring. Maar hoe overtuig je de supermarktmanager of recruiter van jouw kwaliteiten?  

Daarvoor ben je bij CVster.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk alle tools en tips om een fantastisch Colruyt cv te schrijven.

In deze schrijfgids voor het opstellen van een cv vind je de volgende onderwerpen:

 • Welke banen zijn er bij Colruyt?
 • Wat heeft Colruyt jou te bieden?
 • Hoe schrijf je een Colruyt cv (opbouw + tips)?
 • Advies per cv-onderdeel.
 • Cv-opmaak en designtips.

Welke banen zijn er bij Colruyt?

Op het moment van schrijven staan er ruim 300 vacatures open bij Colruyt supermarkten. De meeste vacatures zijn voor winkelmedewerkers, maar Colruyt zoekt ook beenhouwers, afdelingsverantwoordelijken, supermarktmanagers en assistent-managers. En dat allemaal in verschillende Vlaamse regio’s.

In dit cv-voorbeeld en de bijbehorende schrijfgids gaan we uit van een cv voor een winkelmedewerker bij Colruyt.

Wat heeft Colruyt jou te bieden?

Als je de vacatures mag geloven, verdien je als medewerker bij Colruyt een aantrekkelijk loon. Ook heb je recht op een bedrijfsfiets, maaltijdcheques voor in je pauzes, een winstdeelname en hospitalisatieverzekering.

Daarnaast biedt Colruyt doorgroeimogelijkheden, afwisselend werk en (interne) opleidingen.

Hoe schrijf je een cv voor Colruyt?

Sta jij te springen om bij Colruyt aan de slag te gaan? Voordat je jouw Colruyt cv gaat schrijven, bouw je eerst de basis. Vergelijk het met de stellingen bouwen waar je producten op etaleert. Hieronder geven we je een lijstje met elementen die terug moeten komen in je Colruyt cv.

 • Een koptekst
 • Een persoonlijke introductie (profiel)
 • Je werkervaring
 • Je opleiding(en)
 • Je vaardigheden.

De beste cv-indeling voor een Colruyt cv

Zoveel banen, zoveel verschillende cv’s. Het is altijd goed om te bedenken welke cv-indeling het meest geschikt is voor de job waarop je solliciteert.

De traditionele omgekeerd chronologische cv-indeling is de meest geschikte indeling voor het cv van een supermarktmedewerker. Bij deze cv-indeling draait het vooral om je werkervaring:

 • Noteer je vorige jobs. De meest recente job bovenaan, de oudste job onderaan (omgekeerd chronologisch).
 • Beschrijf bij elke job wat je taken en verantwoordelijkheden waren.
 • Het onderdeel ‘werkervaring’ is het grootste en meest prominente onderdeel op je Colruyt cv.

Koptekst voor je Colruyt cv

Supermarktmanagers hebben het druk. Ze moeten personeel aansturen, klanten te woord staan en zorgen dat alles op rolletjes loopt in de winkel. Daardoor hebben zij weinig tijd om aandachtig cv’s te bekijken. Daarom scannen ze cv’s. Als jij weet op welke punten je moet opvallen, heb je direct een voorsprong op je concurrentie.

De koptekst van je cv is de uitgelezen plek om de spotlight te pakken. Een opvallende cv koptekst omschrijft in een paar woorden wie jij bent en wat je Colruyt te bieden hebt. Bijvoorbeeld:

‘Gemotiveerde winkelmedewerker die zorgt dat de winkel er altijd strak en netjes bijstaat.’

Zo’n zinnetje laat direct zien wat jij in huis hebt. Een strakke en nette winkel: welke supermarktmanager wil dat nu niet?!

Belangrijk: vergeet niet om je contactgegevens bovenaan je cv te zetten. Als de supermarktmanager of recruiter je wil uitnodigen voor een gesprek, ziet hij/zij in één oogopslag hoe hij/zij contact met je kan opnemen.

Persoonlijke intro op je Colruyt cv

Is er een vacature bij de plaatselijke supermarkt? Reken er dan op dat je één van vele kandidaten bent. Een recruiter of manager scant vaak eerst de cv’s. Pas als de cv zijn/haar interesse wekt, zal hij/zij de bijbehorende motivatiebrief lezen.

Denk je nu: wat jammer dat ze alleen een rijtje droge opsommingen zien? Niet getreurd! Ook op je cv heb je de ruimte om een stukje van je persoonlijkheid te laten zien. En wel in je persoonlijke introductie. Een persoonlijke introductie op een cv bestaat uit 4 tot 6 zinnen waarin je jezelf voorstelt en kort en krachtig vermeldt wat jou de perfecte kandidaat voor de job maakt.  

Aanpasbaar CV voorbeeld persoonlijk profiel

Als supermarktmedewerker heb ik er een sport van gemaakt om de winkel zo netjes mogelijk te houden. In mijn vorige supermarkt jobs stond ik bekend als chef ‘strak en FIFO vullen’. Ook kan ik producten snel en efficiënt controleren op de houdbaarheidsdatum en heb ik ervaring achter de kassa en met voorraden. Klanten met een glimlach de winkel zien verlaten, is wat ik het leukst vind aan mijn werk!

Gekopieerd!

Werkervaring op je Colruyt cv

Heb jij al eerder in een supermarkt gewerkt? Dan moet je dat natuurlijk vermelden op je cv! Vermeld niet alleen bij welke supermarkt je hebt gewerkt en wanneer. Vermeld vooral ook je takenpakket. Hoewel een job als winkelmedewerker standaard lijkt, zijn deze jobs juist zeer afwisselend. Iedere taak of ervaring kan de doorslag geven om jou aan te nemen!  

Omdat je werkt met de omgekeerd chronologische cv-indeling zet je je meest recente werkervaring bovenaan.  

Aanpasbaar CV voorbeeld werkervaring

Supermarktmedewerker, Carrefour Market, Turnhout 
Oktober 2020 - Heden 

 • Vakkenvullen (FIFO) en zorgen voor een nette productpresentatie.
 • Verantwoordelijk voor het netjes houden van de winkel en winkelwagens en -mandjes op tijd aanvullen.
 • Verantwoordelijk voor het wekelijks controleren van de houdbaarheidsdata van datumgevoelige producten zoals koek en afbakbrood.
 • Hand- en spandiensten in het magazijn.

 

Medewerker groenteafdeling, AD Delhaize, Turnhout 
Januari 2019 - September 2020 

 • Bijvullen van de groenteafdeling.
 • De producten in de koelschappen controleren op houdbaarheidsdata.
 • Zorgen voor een goede hygiëne op de afdeling.
 • Groenten en fruit controleren.
 • Bijvullen en schoonmaken van de sinaasappelpers.
 • Wekelijks het reclame materiaal vervangen.
 • Hand- en spandiensten aan de kassa bij drukte.
Gekopieerd!

Colruyt cv: jouw opleiding(en)

Voor een baan als supermarktmedewerker is een opleiding niet vereist. Voor andere banen bij Colruyt, zoals winkelmanager, wordt wél een diploma gevraagd. En hoewel een diploma voor een supermarktmedewerker niet vereist is, is het natuurlijk altijd slim om die wel te vermelden!

Expert tip

Heb je een Nederlandse achtergrond en ga je werken voor Colruyt in België? Houd er dan rekening mee dat opleidingsniveaus in België een andere benaming hebben.

BSO (Beroepssecundair Onderwijs) = VMBO – T of MBO niveau 4
TSO (Technisch Secundair Onderwijs) = HAVO
ASO (Algemeen Secundair Onderwijs) of KSO (Kunst Secundair Onderwijs) = VWO

Hoger Onderwijs of Hogeschool staat gelijk aan het Nederlandse HBO. De universiteit is in Nederland en België vergelijkbaar. 

Aanpasbaar CV voorbeeld opleiding

Bachelor student Elektromechanica, Universiteit Antwerpen, Antwerpen 
September 2022 - Heden 


ASO (tweede graad), Sint Jozef College , Turnhout 
September 2018 - Juli 2022

Gekopieerd!

Vaardigheden op je Colruyt cv

Omdat een opleiding niet noodzakelijk is voor een winkelmedewerker, zijn je vaardigheden alleen maar belangrijker! Welke vaardigheden mogen niet ontbreken op je Colruyt cv (en worden zelfs genoemd in de vacatures)?

 • Klantvriendelijkheid. In een supermarkt is de klant koning en jij als winkelmedewerker bent het visitekaartje van Colruyt. Daarom is klantvriendelijk een belangrijke vaardigheid om te noemen op je cv!
 • Aanpassingsvermogen. Een dagje werken in het weekend? Dat vind jij niet erg. Invallen voor een zieke collega ook niet. En dat je tussen het vakkenvuller door even moet bijspringen bij de kassa, hoort er natuurlijk ook bij.
 • Een goede conditie. Als winkelmedewerker ben je altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om fysiek fit te zijn voor deze job.
 • Initiatief nemen. Is er een nieuw product binnengekomen dat nog geen plaatsje in de schappen heeft? Jij zorgt daarvoor. Laat een klant iets stuk vallen? Jij neemt het initiatief om het op te ruimen.

Daarnaast verlangt Colruyt van haar werknemers dat zij Nederlands spreken. Spreek je meerdere talen, bijvoorbeeld Frans? Dan is dat altijd slim om te vermelden op je cv!

Aanpasbaar CV voorbeeld vaardigheden
 • Klantvriendelijk
 • Gestructureerd
 • Flexibel inzetbaar
 • Sportief
 • Proactief
Gekopieerd!

De perfecte lay-out voor jouw Colruyt cv: zo val je op!

Naast een goede inhoud, is ook de lay-out van je cv belangrijk. De opmaak van je cv is immers het eerste dat de recruiter ziet. Met de lay-out heb je dus de kans om jouw Colruyt cv er visueel uit te laten springen tussen de eenvoudige cv’s van je concurrenten!

Cv-opmaak tips:

 • Wees niet bang om wat kleur te gebruiken. Hiermee val je direct op tussen standaard zwart/wit cv’s. Maak er natuurlijk geen schilderspalet van, maar maak gebruik van enkele accentkleuren. Misschien is de huisstijlkleur van Colruyt een goed idee? Het laat zien dat je je inleeft in het bedrijf.
 • Zorg voor een duidelijke indeling en tussenkopjes. Dit zorgt voor de leesbaarheid van je cv. Een manager of recruiter kan je cv dan snel scannen.
 • Kies voor een strak en standaard lettertype, puntgrootte tussen 10 en 12.
 • Beperk je cv tot 1 A4’tje.

Is design niet je sterkste kant? Maak kennis met de handige cv templates van CV-ster.nl. Met onze bewezen effectieve cv sjablonen maak je jouw Colruyt cv in een handomdraai! Wij hebben het opmaakwerk voor je gedaan, jij hoeft alleen nog je gegevens in te vullen.

Succes met solliciteren!

Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
4.6
Bewerk dit cv
Deel dit artikel

De beste templates voor jouw curriculum vitae

Overtuig werkgevers en recruiters met een prachtig en professioneel cv. Er zijn 25+ cv-templates, ontworpen door experts en gratis te gebruiken voor jouw sollicitatie. Klaar? Download je cv naar Word of pdf.
4.5 van 5
gebaseerd op 6.731 beoordelingen op Trustpilot
Gebruik deze templateStockholm resume template
Stockholm
8.800.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateNew York resume template
New York
4.100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateWenen resume template
Wenen
2.200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSydney resume template
Sydney
1.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLondon resume template
London
3.800.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateDublin resume template
Dublin
4.000.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMoskou resume template
Moskou
740.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAmsterdam resume template
Amsterdam
1.800.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMadrid resume template
Madrid
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSantiago resume template
Santiago
1.300.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSingapore resume template
Singapore
730.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateOslo resume template
Oslo
590.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCape Town resume template
Cape Town
59.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateParijs resume template
Parijs
560.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBerlin resume template
Berlin
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateGenève resume template
Genève
34.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateVancouver resume template
Vancouver
520.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateTokio resume template
Tokio
360.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMilan resume template
Milan
940.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLissabon resume template
Lissabon
230.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBarcelona resume template
Barcelona
490.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCopenhagen resume template
Copenhagen
100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateChicago resume template
Chicago
150.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRio resume template
Rio
210.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRome resume template
Rome
200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBoston resume template
Boston
120.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRirekisho resume template
Rirekisho
55.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3.700 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAthens resume template
Athens
130.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBrussels resume template
Brussels
76.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templatePrague resume template
Prague
23.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShanghai resume template
Shanghai
41.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateToronto resume template
Toronto
2.000.000 gebruikers kozen deze template
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om analyses en marketing uit te voeren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met onze Cookiebeleid en Privacybeleid .
Cookies accepteren