1. Home
  2. Blog
  3. Sollicitatiegesprek
  4. Je sterke en zwakke punten: zo zet je ze in tijdens je banenjacht
Geschreven door Susan ShorSusan Shor

Je sterke en zwakke punten: zo zet je ze in tijdens je banenjacht

24 minuten leestijd
Je sterke en zwakke punten: zo zet je ze in tijdens je banenjacht
Je hebt gesolliciteerd op je droombaan en mag op gesprek komen. Superspannend, want je wil natuurlijk imponeren en weet dat het je niet makkelijk zal worden gemaakt. Zo zullen er ongetwijfeld vragen komen over wat je sterke en zwakke punten zijn. Het is cruciaal dat je die vragen perfect beantwoordt, omdat ze iets zeggen over wat jou onderscheidt van andere kandidaten.

Sollicitatiegesprekken kunnen flink zenuwslopend zijn, vooral als je solliciteert op de baan van je dromen. Door jezelf goed voor te bereiden, kun je met een zekerder gevoel het gesprek ingaan en je zenuwen beter beteugelen. Daarom is het goed om na te gaan wat recruiters precies willen weten wanneer ze vragen: ‘Wat zijn je sterke en zwakke punten?’

Daar gaan we in dit artikel dieper op in. Daarnaast vind je voorbeelden van sterke en zwakke punten en ontdek je hoe je deze personaliseert zonder als een wandelend HR-cliché door het leven te gaan. (Een harde werker met perfectionisme als zwakke punt? Nee, dankje!)

Het is belangrijk dat je een op maat gemaakt antwoord geeft die de behoeften van de werkgever centraal stelt en inspeelt op de functie. Deel daarom een kracht die niet iedereen claimen en een zwakte die niet cruciaal is voor de betreffende functie.

Hoe je dat doet, ontdek je aan de hand van de volgende hoofdstukken:

  • ‘Wat is je sterkste punt?’ Voorbeeldantwoorden
  • ‘Welke drie sterke punten neem je mee?’ Zo beantwoord je deze vraag
  • ‘Wat is je zwakste punt?’ Zo beantwoord je deze vraag
  • Een lijst van ‘veilige’ zwakke punten
  • ‘Wat is je zwakste punt?’ Voorbeeldantwoorden
  • Wat voor sterke punten zoeken recruiters in sollicitanten?
  • Jezelf voorbereiden op de vraag: ‘Wat zijn je sterke en zwakke punten?’

Als je op zoek bent naar goede voorbeelden van sterke en zwakke punten in een cv, scroll dan ook eens door onze cv voorbeelden en professionele cv templates.

‘Wat is je sterkste punt?’ Voorbeeldantwoorden

Recruiters hebben weinig aan een simpel antwoord van één of twee woorden wanneer ze naar je sterke punten vragen. Het is veel krachtiger wanneer je een anekdote geeft die je bewering ondersteunt. Daarmee geef je indirect een uitleg over waarom je de ideale kandidaat bent voor de baan. Ter inspiratie vind je hieronder vijf voorbeelden van hoe je de vraag naar je grootste sterke punten kunt beantwoorden:

1. Groots denken

Mijn grootste kracht is mijn vermogen om het grotere geheel te zien. Ik ben een groot denker. In mijn huidige functie werd mij bijvoorbeeld gevraagd om documentatie voor een softwaretoepassing te herzien. Ik zag een manier om het revisieproces voor alle documentatie te stroomlijnen en presenteerde dit aan de teamleider. Het voorstel dat ik leverde, werd geïmplementeerd en leidde tot een aanzienlijke tijdsbesparing, waardoor het team meer ruimte kreeg om nieuwe toepassingen te ontwikkelen.

Zorg ervoor dat je antwoord, net als in het voorbeeld, verder gaat dan alleen benoemen wat je kracht is. Ga in op hoe de kracht zich in de werkomgeving manifesteert en wat het voordeel ervan is voor de organisatie in kwestie. Leg dit uit in termen die iedereen begrijpt en benoem details die uitlichten wat je sterke punten voor een werkgever zouden kunnen betekenen.

2. Mensenmens

Ik ben een mensenmens. Daarmee bedoel ik veel meer dan alleen goed kunnen opschieten met mijn collega's. Ik ben trots op mijn rol als bruggenbouwer. Zo treed ik op als tussenpersoon tussen de productontwikkelings- en marketingafdelingen. Vorige week nog kon ik een misverstand over een product ophelderen dat had kunnen leiden tot een misleidende marketingcampagne.

In dit geval wordt in het antwoord verduidelijkt wat ‘mensenmens’ betekent voor de sollicitant. Zorg ervoor dat de recruiter in je sollicitatiegesprek precies begrijpt wat jouw kracht voor jou betekent. Goed met mensen kunnen omgaan is een van de meest voorkomende sterke punten, dus geef je antwoord zoveel mogelijk context. Wat is jouw impact op anderen?

3. Veelzijdigheid

Ik vergelijk mezelf graag met een vliegende keep omdat ik zeer veelzijdig ben. Ik kan bijna elke functie binnen mijn afdeling uitvoeren. In de afgelopen zes maanden heb ik bijvoorbeeld twee keer ingevallen voor collega's die ziek waren, terwijl ik ook mijn eigen taken bleef uitvoeren.

Dit antwoord illustreert niet alleen de veelzijdigheid van de kandidaat, maar benadrukt ook diens teamgeest en bereidheid om bij te springen wanneer dat nodig is. Het antwoord straalt zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel uit. Je sollicitatiegesprek zou gevuld moeten zijn met momenten als deze, waarbij je ogen stralen van trots. Je gesprekspartner zal elk woord geloven en meegaan in je enthousiasme.

4. Detailgerichtheid

Als accountant lijkt het misschien voor de hand liggend dat ik detailgericht ben, maar dat is mijn grootste kracht. Het is een van de redenen waarom ik überhaupt voor dit vakgebied heb gekozen. Ik vind het geweldig om ervoor te zorgen dat de rekeningen kloppen en dat het budget hout snijdt. Ik zal niet zeggen dat ik het plezierig vind om fouten te ontdekken, maar ik voel wel veel voldoening in de wetenschap dat ik er met mijn scherpe oog voor detail voor kan zorgen dat kleine fouten op tijd ontdekt worden en dat mijn werkgever nooit een cent teveel betaalt.

In dit voorbeeld erkent de kandidaat dat detailgerichtheid niet per se een heel origineel antwoord is (voor een accountant), maar legt er daarbij ook de nadruk op dat dit een noodzakelijke eigenschap betreft. Hiermee wordt direct de liefde voor het vak benadrukt. Dit zal een werkgever die iemand nodig heeft om een scherp oog op de financiën te houden, met veel plezier aanhoren.

5. Aanpassingsvermogen

Het onderwijs is een vakgebied dat aan constante ontwikkelingen onderhevig is. Het is mijn aanpassingsvermogen dat me door de jaren heen in staat heeft gesteld om de best mogelijke leraar te zijn, ondanks veranderingen in curricula en technologie. Nu stelt deze zelfde eigenschap me in staat om over te stappen naar de verkoop van educatieve materialen in plaats van het doceren van studenten.

Hier toont het antwoord ‘aanpassingsvermogen’ een belangrijke zachte vaardigheid aan die vaak wordt gezocht door werkgevers. Tegelijkertijd pakt de kandidaat de kans om aan te geven dat deze eigenschap een carrièreswitch mogelijk maakt.

‘Welke drie sterke punten neem je mee?’ Zo beantwoord je deze vraag

Om je antwoord op deze vraag voor te bereiden, is het belangrijk dat je nadenkt over hoe je je sterke punten op een zodanige manier kunt groeperen dat ze elkaar aanvullen. Misschien kun je zelfs één verhaal bedenken waarin je ze alle drie illustreert. Hieronder volgen enkele voorbeeldlijsten van sterke punten die elkaar kunnen aanvullen.

Onthoud dat deze vraag specifiek gericht is op de sterke punten die je mee neemt naar de functie en niet je sterke punten in het algemeen. Zet de vacature-eisen dus voorop, want wanneer je begint met iets wat niet essentieel is, lijkt het alsof je niet helemaal begrijpt wat er van je verwacht wordt.

1. Enthousiast, teamplayer, eerlijk

Heb je ooit aan een complex teamproject gewerkt en daarbij de eer gegeven waar deze toekomt? Dan heb je de bovenstaande sterke punten. Laat zien hoe deze eigenschappen een verschil hebben gemaakt. Ze zijn niet veel waard als iemand gewoon in een hoek van de kamer zit en doet wat hem of haar wordt opgedragen.

2. Doorzettingsvermogen, toewijding, leergierigheid

Als je een diploma hebt behaald terwijl je fulltime werkte of terug naar school bent gegaan om van carrière te veranderen, kun je deze lijst met sterke punten claimen. Deze bundel biedt je ook de mogelijkheid je vaktechnische kennis en ervaring extra te benadrukken. Wees wel voorzichtig en voorkom dat je synoniemen gebruikt. Laat elke individuele kracht tellen. Iemand met doorzettingsvermogen bij tegenslag is tenslotte niet altijd toegewijd aan het behalen van bepaalde doelen en andersom.

3. Creativiteit, leiderschap, technisch inzicht

Probeer deze sterke punten te combineren door een moment te illustreren waarbij je een unieke oplossing voor een technisch probleem bedacht en er vervolgens persoonlijk voor zorgde dat de oplossing werd geïmplementeerd. De mix van een creatieve denkwijze met de technische vaardigheden om ideeën tot leven te brengen, zal binnen veel carrières een winnende match zijn.

Goed, genoeg gepraat over hoe geweldig we zijn. Laten we nu eens kijken naar onze zwakke punten.

‘Wat is je zwakste punt?’ Zo beantwoord je deze vraag

Deze vraag kan je flink overvallen als je jezelf er niet op hebt voorbereid. Zwaktes? Wil je die echt benoemen aan iemand die je probeert te imponeren? Het antwoord daarop is ‘ja’. Je zwaktes ontkennen getuigt namelijk van een gebrek aan zelfbewustzijn of egocentrisme.

De truc is om op bescheiden toon een vaardigheid, kennisgebied of karaktereigenschap te benoemen waarin je jezelf aan het ontwikkelen bent. Het kunnen aankaarten van je zwaktes is tenslotte een goede eerste stap, maar als je vervolgens ook nog laat zien dat je al actie onderneemt om deze te minimaliseren, zal dat je nog veel meer opleveren. De recruiter wil inschatten hoe je omgaat met (innerlijke) obstakels, dus geef voorbeelden waaruit blijkt hoe je deze overbrugt.

Je kunt ook zwakke punten benoemen die in een andere context als sterke punten worden gezien. Daarmee toon je twee kanten van dezelfde medaille. Waak er wel voor dat je antwoord niet te ‘sluw’ overkomt.

Wat je tactiek ook is, vermeld in ieder geval geen zwakke punten die het uitvoeren van je beoogde takenpakket onmogelijk maken.

100+ ijsbreker-vragen die tijdens sollicitatiegesprekken worden gesteld
Gerelateerde artikelen
100+ ijsbreker-vragen die tijdens sollicitatiegesprekken worden gesteld

Hoewel een werkgever ijsbreker-vragen als een vriendelijke manier kan beschouwen om een sollicitatiegesprek te beginnen, kunnen deze je als sollicitant flink imponeren. Want welke ogenschijnlijk onschuldige vragen hebben addertjes onder het gras en hoe kun je het beste reageren? In dit artikel vind je 100 veelvoorkomende ijsbreker-vragen en lees je tips om deze te beantwoorden.

Een lijst van ‘veilige’ zwakke punten

Zoals hierboven benoemd, is het belangrijk dat je zwaktes noemt die niet extreem relevant zijn. Zorg ervoor dat je van tevoren al goed weet wat de functievereisten zijn en gebruik voorbeelden van zwakke punten die je kandidatuur niet zullen ondermijnen. Wees overigens wel eerlijk en vermijd triviale eigenschappen - het moet wel interessant blijven.

Hieronder vind je een lijst met zwakke punten die de overweging waard zijn:

  • Angst voor spreken in het openbaar: Deze angst is algemeen en herkenbaar. En tenzij je van plan bent een TED-talk te geven of regelmatig presentaties te houden voor klanten en collega's, zal het waarschijnlijk niet al te veel ten koste gaan van je dagelijkse werkzaamheden.
  • Chaotisch (als gevolg van je creativiteit): Zoals eerder gezegd, kun je twee kanten van dezelfde medaille benoemen. Misschien ben je wat chaotisch in de omgang, maar komt dat doordat je creatieve brein altijd bezig is om de innovatiefste oplossingen te bedenken.
  • Moeite met delegeren: Tenzij je solliciteert op een managementfunctie, betekent dit meestal gewoon dat je alle taken uitvoert waarvoor je verantwoordelijk bent zonder om hulp te vragen.
  • Onervarenheid met iets bijkomstigs (zoals een softwareprogramma): Onervarenheid is alleen een zwakte tot het moment dat je ervaring opdoet. Moet je voor de nieuwe functie zo nu en dan gegevens invoeren in een voor jou onbekend programma? Dan zal je nieuwe werkgever vast begrijpen dat je een aantal weken de tijd nodig hebt om dit programma onder de knie te krijgen.
  • Ongeduld met bureaucratie: Is er iemand die wél goed om kan gaan met bureaucratie?
  • Gebrek aan werkprivébalans: Dit is een andere manier om te zeggen dat je te hard of te veel werkt. Niet per se een slechte zaak voor een werkgever, tenzij je jezelf opbrandt.
  • Te direct bij het geven van advies of kritiek: Deze zwakte kan moeilijker te verkopen zijn, maar alleen als je in het interview te brutaal overkomt. Je bewustzijn hiervan betekent waarschijnlijk dat je eraan werkt.
  • Zelfkritiek: Hard voor jezelf zijn is een groter probleem voor jou dan voor je werkgever, tenzij je verlamd raakt door de angst om een fout te maken.
  • Oncomfortabel bij het nemen van risico's: Dat is voor de meeste functies helemaal oké. Afhankelijk van de rol, zit je nieuwe werkgever misschien helemaal niet te wachten op een medewerker die risico’s neemt.

‘Wat is je zwakste punt?’ Voorbeeldantwoorden

Net zoals bij je sterke punten, is het belangrijk dat je ook je zwakke punten samenvat tot een goed verhaal. In dit geval wil je vooral illustreren hoe je met je zwaktes omgaat in het dagelijks leven en wat je hebt gedaan of nu doet om jezelf te verbeteren.

Het kan helemaal geen kwaad om een moment te beschrijven waarop je faalde, zolang er maar een les in het verhaal zit.

Hieronder vind je vijf voorbeelden van antwoorden die je kunt geven wanneer die ene ontmoedigende vraag wordt gesteld: ‘Wat is je grootste zwakke punt?’

1. Angst voor spreken in het openbaar

Ik word erg nerveus wanneer ik aan een grote groep moet presenteren. De eerste keer dat ik dit probeerde, moest mijn baas het van me overnemen en de presentatie voorlezen omdat ik compleet dichtsloeg. Nu gaat het gelukkig prima, maar alleen als ik voor directe collega’s hoef te spreken. Als het om een grote groep gaat, oefen ik van tevoren veel zodat ik wat meer vertrouwen krijg, al voel ik ook dan nog altijd een steen in mijn maag. Het gaat beter als ik iemand naast me heb staan en we de presentatie samen kunnen doen.

De kandidaat noemt een veelvoorkomende angst en gaat daarna in op de methodes die worden ingezet om het probleem te verhelpen. Het is goed om een angst te benoemen waarvan het goed mogelijk is dat toekomstige collega’s (en misschien zelfs je manager) er ook mee kampen.

2. Chaotisch (als gevolg van creativiteit)

Ik ben soms ietwat chaotisch, bijvoorbeeld als het gaat om het organiseren van mijn werkruimte. Het was nog erger toen ik op kantoor werkte. De stapels dossiers op mijn bureau werden door mijn collega’s ook wel ‘de torentjes van Pisa’ genoemd! Gelukkig zijn er tegenwoordig veel minder fysieke dossiers en ben ik uitgegroeid tot een pro in het maken van to-dolijstjes. Mijn chaotische natuur heeft me bovendien geleerd flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen tussen verschillende taken, dus als er nood aan de man is komen mijn Pisa-torentjes nog best eens van pas!

Deze reactie is luchtig en onthult veel persoonlijkheid. Humor de sfeer flink verlichten, dus het maken van een grapje is een goede manier om de recruiter af te leiden van de meer schadelijke kanten van je zwakke punt. Bovendien wordt helder uitgelegd dat er aan het zwakke punt wordt gewerkt en dat er bovendien ook een positieve keerzijde aan kleeft: namelijk flexibiliteit en het vermogen snel te schakelen.

3. Zelfkritiek

In het verleden ging ik elke kleine fout of misstap die ik maakte keer op keer na en bestempelde ik mezelf als een mislukkeling. Het zorgde ervoor dat ik een beetje vast kwam te zitten. Ik miste bijvoorbeeld een deadline of twee omdat ik me zorgen maakte over kleine dingen. In de loop van de tijd heb ik geleerd dat het goed is om je fouten te onderzoeken en te proberen het beter te doen, maar niet om erin te blijven hangen. Een mentor hielp me door te zeggen: ‘Perfectie is de vijand van vooruitgang.’

Bij dit antwoord wordt zelfkritiek als valkuil voor perfectionisme genoemd, maar vertelt de sollicitant ook open te staan voor mentoring en persoonlijke groei. Sommige mensen kunnen zo’n antwoord wel een beetje klef vinden. Waak ervoor dat je jezelf niet te nederig opstelt.

4. Ongeduld met bureaucratie

Ik word erg ongeduldig wanneer een project vastloopt omdat er papierwerk ontbreekt of ik tegenstrijdige antwoorden krijg van verschillende managementlagen. In mijn huidige functie is er veel ‘haasten en wachten’. Daarom heb ik op deze functie gesolliciteerd. Ik gedij beter in een start-up-omgeving zonder al die bureaucratie.

Deze reactie beantwoordt zowel de vraag ‘Waarom wil je hier werken?’ als ‘Wat is je grootste zwakte?’ Het is een goed voorbeeld van een zwakte die geen probleem zal zijn in de functie waarop de kandidaat solliciteert. Sterker nog, het zwakke punt vormt een extra drijfveer.

5. Oncomfortabel met risico's nemen

Ik voel me op professioneel vlak oncomfortabel bij het nemen van risico's. Iedereen klaagde laatst bijvoorbeeld over onze workflow. Ik wist via een vriend dat bij een ander bedrijf werkt over een softwaresysteem dat weleens de uitkomst kon bieden. Ik vertelde een collega erover, maar was bang om het aan mijn leidinggevende voor te leggen. Uiteindelijk deed mijn collega het en onze teamleider vond het geweldig. Gelukkig is ze een goede vriendin en gaf ze me de eer, maar mijn leidinggevende vroeg zich wel af waarom ik het zelf niet had ingebracht. Met aanmoediging probeer ik nu assertiever te zijn.

Dit zou een slecht antwoord zijn als je solliciteert op een functie bij bijvoorbeeld een innovatieve start-up, waar van iedereen wordt verwacht dat ze overal aan bijdragen. Het is echter een prima antwoord als je aan de slag wil bij een grote corporate of solliciteert op een functie waarbij risicovolle beslissingen of onafhankelijkheid juist worden ontmoedigd. Neem je sector en vakgebied in overweging en vraag jezelf af: zou zo’n zwakte misschien als kracht kunnen worden gezien?

Intern solliciteren? Check deze sollicitatievragen en tips
Gerelateerde artikelen
Intern solliciteren? Check deze sollicitatievragen en tips

Je hebt intern gesolliciteerd op een leuke baan bij je huidige werkgever en bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Wat kun je verwachten en hoe bereid je je voor?

Wat voor sterke punten zoeken recruiters in sollicitanten?

Je hebt nu enkele goede voorbeelden gezien, maar hoe weet je welke eigenschappen je zelf moet noemen tijdens je sollicitatiegesprek? Hoewel er geen eenduidig antwoord is op deze vraag, geldt over het algemeen dat als je bent uitgenodigd voor een gesprek, je in ieder geval over de basiseigenschappen beschikt. 

Recruiters duiken tijdens gesprekken meer de diepte in door op zoek te gaan naar moeilijker te kwantificeren kwaliteiten die bepalen of je wel of niet bij de organisatie past. Deze eigenschappen betreffen doorgaans zachte vaardigheden of kernkwaliteiten die jou onderscheiden van andere kandidaten met een vergelijkbare professionele achtergrond. Een korte lijst van sterke punten die vaak worden gewaardeerd:

  • Creativiteit
  • Aanpassingsvermogen
  • Nieuwsgierigheid
  • Veelzijdigheid
  • Flexibiliteit
  • Toewijding
  • Innovatie
  • Eerlijkheid
  • Detailgerichtheid
  • Geduld

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties, maar mogelijk geeft deze lijst je een startpunt voor je eigen brainstormsessie.

Jezelf voorbereiden op de vraag: ‘Wat zijn je sterke en zwakke punten?’

Je kunt er donder op zeggen dat er tijdens je sollicitatiegesprek zal worden gevraagd naar je sterke en zwakke punten, dus het is zaak dat je jezelf hier goed op voorbereidt. Dat doe je ten eerste door jezelf goed te evalueren. Je kunt de vraag tenslotte helemaal niet beantwoorden als je niet weet wat je sterke punten zijn. Denk daarbij niet alleen aan je technische of branchekennis, maar juist aan alle eigenschappen die jou als persoon zo waardevol maken.

Heb je je sterke punten goed in beeld? Put daar dan ook trots uit. Een trots gevoel helpt je niet alleen bij het opstellen van een sterkere lijst, maar zorgt ook dat je zelfverzekerder overkomt wanneer je jezelf tijdens het gesprek toelicht.

Bescheiden mensen vinden het vaak lastig om een lijst met hun sterkste punten op te stellen. Wees niet verlegen en vraag vrienden en collega’s wat zij zien als jouw grootste kracht(en). Misschien krijg je steeds hetzelfde antwoord of krijg je juist een steeds langere lijst met sterke punten. Hoe dan ook, deze inzichten en je eigen evaluatie vormen het basismateriaal voor je antwoord. Denk niet alleen aan de dingen die je altijd al goed hebt gedaan, maar ook aan de vaardigheden die je recentelijk hebt kunnen verbeteren. Sterke punten ontwikkelen zich tenslotte.

Herhaal het bovenstaande proces voor het formuleren van je zwakke punten. We hebben allemaal verbeterpunten, dus beoordeel jezelf kritisch. Vraag vervolgens vrienden en collega's waarop je vertrouwt om eerlijk te antwoorden. Dit is niet het moment om jezelf persoonlijk aangevallen te voelen, dus vertel mensen dat je het ergste wilt horen. Daarna kun je beslissen wat je met een werkgever wilt delen (en misschien ook nog wat over jezelf leren). 

Heb je een lijst met sterke en zwakke punten gemaakt? Neem dan de vacature als uitgangspositie om te bepalen welke eigenschappen je tijdens het sollicitatiegesprek in ieder geval benoemd wil hebben. Maak eventueel twee lijstjes met een top 3, zodat je deze goed in je hoofd hebt zitten.

Belangrijkste punten

Voor recruiters is het essentieel om te weten wat de sterke en zwakke punten van kandidaten zijn, dus je kunt erop rekenen dat hiernaar wordt gevraagd tijdens je volgende sollicitatiegesprek. Bereid jezelf goed voor door na te gaan welke sterke punten jou uniek maken en stem deze af op de vacature-eisen en bedrijfscultuur. Zorg dat je wat anekdotes of voorbeelden paraat hebt, zodat je verhaal meer diepgang en geloofwaardigheid krijgt.

Bij het benoemen van je zwakke punten is het belangrijk dat je voor eigenschappen kiest die je niet al teveel zullen belemmeren in het uitvoeren van je belangrijkste taken. Laat daarnaast duidelijk merken dat je stappen onderneemt om jezelf te verbeteren, want daarmee toon je aan dat je proactief bent en openstaat voor groei.

Wil je meer tips over hoe je je persoonlijke kwaliteiten kunt inzetten voor het binnenslepen van je droombaan? Lees dan ook eens hoe je je sterke punten in je cv kunt verwerken. Veel succes!

Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
Deel dit artikel
Verder lezen
CV8 minuten leestijd
Projectmanagementvaardigheden – essentiële soft skills voor projectmanagers
Projectmanagementvaardigheden – 5 soft skills voor projectmanagers
Sollicitatiegesprek9 minuten leestijd
Vragen en antwoorden voor interviews met verpleegkundigen
Vragen en antwoorden voor interviews met verpleegkundigen
Sollicitatiebrief5 minuten leestijd
Na aanleiding of naar aanleiding: wat is correct op je sollicitatiebrief?
Na aanleiding of naar aanleiding: wat is correct op je sollicitatiebrief?
Sollicitatiegesprek7 minuten leestijd
Jezelf verkopen tijdens een sollicitatiegesprek
Jezelf verkopen tijdens een sollicitatiegesprek
Alles Doorbladeren