1. Cv voorbeelden
 2. Middelbare School Student
Geschreven door Susan ShorSusan Shor

Middelbare School Student cv- voorbeeld & schrijfgids

Een goed cv-voorbeeld, speciaal voor het soort baan waarnaar jij op zoek bent, om snel jouw volgende baan voor 2024 te vinden. Kies dit Middelbare School Student cv-voorbeeld om het te bewerken met jouw gegevens. Zo kom je snel uit de startblokken en maak je binnen een paar minuten een perfect cv. Vul gewoon je gegevens in, download je nieuwe cv en solliciteer vandaag nog!
4.1
Gemiddelde beoordeling
47 mensen die het al beoordeeld hebben
Middelbare School Student cv- voorbeeld & schrijfgids
Bewerk dit cv

Gefeliciteerd! Je hebt besloten om je eerste stappen te zetten om een baan te krijgen. De kans is groot dat dit je eerste CV is als middelbare scholier. Je beseft het misschien niet, maar je hebt al enkele prestaties en successen die je CV als middelbare scholier laten schitteren. Dit voorbeeld en de schrijfgids voor het CV van een middelbare scholier laten je zien hoe je kunt voortbouwen op je ervaring, vaardigheden en kennis, zelfs als je nog nooit een "echte" baan hebt gehad!

Je eerste baan krijgen kan ontmoedigend aanvoelen, maar CVster.nl is hier om te helpen. Zelfs als je net begint, kan onze verzameling van 125+ CV-voorbeelden en schrijfgidsen (zoals degene die je nu leest), samen met professionele CV-sjablonen, een CV-bouwer en deskundig advies, je helpen om met gemak het perfecte CV op te stellen.

Deze schrijfgids, samen met de bijbehorende voorbeeld van een CV voor een middelbare scholier, laat je zien hoe je kunt voortbouwen op je ervaring, vaardigheden en kennis, zelfs als je nog nooit een "echte" baan hebt gehad! Dit zijn de onderwerpen die we zullen behandelen.

 • Werkperspectieven voor middelbare scholieren
 • Hoe schrijf je een overtuigend CV voor een middelbare scholier dat indruk maakt op personeelsmanagers.
 • Het verslaan van de geautomatiseerde sollicitant-screeningsystemen die bij veel grote bedrijven in gebruik zijn.
 • Het kiezen van een geschikt formaat voor het structureren van je CV.
 • Hoe je de impact van elk CV-deel kunt optimaliseren: kop, samenvatting, opleiding, vaardigheden en ervaring. Hierdoor kun je:
 • Je ervaring op de middelbare school beschrijven op een manier die de juiste vaardigheden voor je eerste professionele positie laat zien.
 • De persoonlijkheidskenmerken benadrukken die jou laten opvallen.
 • Je zoektocht richten op banen die je toekomstperspectieven kunnen verbeteren.
 • Een aantrekkelijk CV-formaat creëren met behulp van een sjabloon dat je persoonlijkheid en begrip van de functie vastlegt.

Laten we beginnen!

Arbeidsmarktvooruitzichten voor middelbare scholieren

Veel middelbare scholieren vragen zich af: "Hoe krijg ik een baan zonder ervaring?" Raad eens: Iedereen die nu werkt, begon ooit in een eerste baan zonder enige werkervaring. Je moet ergens beginnen. Een beetje tijd en onderzoek kan al voldoende zijn om een baan te vinden die je vaardighedenlijst uitbreidt terwijl je wat geld in je zak steekt!

Je hebt al besloten om werk te zoeken. Nu, met de verzameling CVster.nl tools binnen handbereik, leiden we je door alles wat je nodig hebt in de eerste stappen naar succes. Het begint allemaal met het binnenhalen van die eerste kans.

Statistisch overzicht

Volgens het CBS had tweederde van de scholieren van 15+ een bijbaan in het derde kwartaal van 2023. Zij werkten gemiddeld bijna 11 uur in de week, vaak als vakkenvuller, in de bediening of als keukenhulp. De helft van de scholieren met een bijbaan werkte naar eigen zeggen meestal of altijd ’s avonds. Ook merk je in het derde kwartaal vaak een piek in het aantal uren dat scholieren werken, omdat veel van hen een zomerbaantje hebben. 

Geweldige eerste banen

Gewild zijn betekent dat je keuzes hebt. Je eerste baan zal waarschijnlijk niet de baan van je dromen zijn, maar je kunt wel werk zoeken dat je in de juiste richting voor je toekomst leidt. Dit is van toepassing op bijna elk type werk waarvoor middelbare scholieren doorgaans worden aangenomen. Met een beetje onderzoek kun je een bedrijf kiezen dat managementtraining, flexibele uren of andere voordelen biedt die je aanspreken. Meer dan 10% van de werkende middelbare scholieren heeft banen in deze velden:

 • Verkoop en verkoopondersteuning
 • Kantoor- en administratieve ondersteuning
 • Persoonlijke verzorging en service.

Dit betekent niet dat je beperkt bent tot deze industrieën, maar het zijn voorbeelden van gebieden waarvoor je waarschijnlijk gekwalificeerd bent.

Hoe schrijf je een CV voor een middelbare scholier

Gebrek aan werkervaring hoeft je niet te weerhouden van het maken van een indrukwekkend CV voor een middelbare scholier! Over het algemeen moet het gestructureerd zijn om de volgende belangrijke secties te bevatten:

 • De CV-kop
 • De CV-samenvatting (ook wel bekend als het profiel of de persoonlijke verklaring)
 • Het opleidingsgedeelte
 • Het werkgeschiedenisgedeelte (of ervaringsgedeelte)
 • Het vaardighedengedeelte van het CV

We zullen elk van deze CV-componenten nader bekijken na enkele algemene overwegingen te hebben besproken.

Sollicitantvolgsystemen

Het eerste, en misschien wel belangrijkste, feit dat je moet weten over het zoeken naar een baan, is dat de meeste werkgevers gebruik maken van sollicitantvolgsystemen (ATS). Werkgevers ontvangen honderden CV's van scholieren voor elke openstaande positie. Ze hebben geen tijd om ze allemaal door te nemen, dus ze gebruiken ATS-software voor de eerste selectie.

Dit betekent dat je moet weten hoe deze algoritme-gebaseerde systemen werken en hoe je jouw CV voor een middelbare scholier door het digitale filter krijgt. Werkgevers programmeren de software om te screenen op bepaalde vaardigheden en eigenschappen die worden weerspiegeld in trefwoorden en zinnen. Het ATS scant CV's op die basis, geeft ze vervolgens een score en rangschikt ze. Je CV wordt alleen geselecteerd als het in de top van de ranglijst staat.

Het beste CV-formaat kiezen voor een student

Tenzij je al wat werkervaring hebt, is het meest gebruikte chronologische formaat mogelijk niet geschikt voor het structureren van je CV als middelbare scholier. Het is de meest eenvoudige manier voor sollicitanten om hun ervaring en kwalificaties te organiseren onder kopjes van werkgevers en datums, van meest recent naar vroegst.

Maar voor middelbare scholieren of recent afgestudeerden met weinig of niets om te vermelden in een traditioneel werkgeschiedenisgedeelte, kunnen andere CV-formaten ideaal zijn. Het formaat dat je kiest, moet afhangen van het type baan en industrie, en hoe je jezelf het beste kunt presenteren als een ideale match.

In gevallen waar gespecialiseerde kennis en vaardigheden, en mogelijk buitenschoolse activiteiten, relevant zijn voor toekomstige werkgevers, is een functioneel CV wellicht de beste keuze. Het biedt meer flexibiliteit om je meest relevante sterke punten direct te benadrukken in een sectie met het label "Ervaring."

Een hybride, of combinatie, CV-formaat biedt nog meer veelzijdigheid. Je kunt chronologische en functionele elementen integreren op de meest toepasselijke manier, en misschien zelfs je opleidingsgedeelte hoger op de pagina plaatsen om je schoolbelangen en prestaties te benadrukken.

CV-kop

Een onderscheidende CV-kop onderscheidt je van andere kandidaten door ervoor te zorgen dat jouw CV om de juiste redenen opvalt. Een aantrekkelijk ontwerp maakt het uitnodigend om te lezen, terwijl het ook direct identificeert van wie het CV is en hoe je kunt worden benaderd voor een sollicitatiegesprek.

Expert tip

Zorg ervoor dat je een professioneel klinkend e-mailadres hebt. Werkgevers zullen niet staan te springen om een adres als: [email protected]. Je beste keuze is het gouden standaardformaat van voornaam (of initialen) + achternaam: [email protected] of [email protected]. Het is aannemelijk dat sommige werkgevers ook je sociale media-accounts kunnen bekijken, dus houd de inhoud vriendelijk, respectabel en geschikt voor de ogen van een toekomstige baas.

CV-samenvatting voorbeeld: persoonlijkheid bovenal

Jezelf beschrijven kan lastig zijn, maar houd je niet in. Je hebt veel van de eigenschappen die werkgevers willen. Hier kan je persoonlijkheid schitteren. De 2-3 zinnen CV-samenvatting (ook bekend als het profiel of persoonlijke verklaring) is het eerste gedeelte, direct onder je contactinformatie. Het stelt je in staat om een beetje persoonlijkheid te tonen terwijl je uitlegt welke kwaliteiten jou een geweldige werknemer maken.

Hier zijn enkele voorbeeldvragen die je jezelf kunt stellen bij het schrijven van je samenvatting:

 • Wat maakt mij een goede student, vriend, teamgenoot, familielid?
 • Welke van mijn vaardigheden of persoonlijke kwaliteiten hebben me op school geholpen? Ben ik georganiseerd, creatief, verantwoordelijk?
 • Welke activiteiten, projecten en interesses kan ik beschrijven die vertalen naar werkvaardigheden?

Hieronder vind je een CV-samenvatting voorbeeld voor een middelbare scholier dat je kunt gebruiken als leidraad voor het maken van je eigen versie.

kopieerbaar voorbeeld samenvatting

Ik ben een gedreven en leergierige student met interesse in marketing en communicatie. Ik zoek een stageplaats om mijn theorie om te zetten in praktijk en waardevolle werkervaring op te doen.

Gekopieerd!

CV-vaardigheden voorbeeld: capaciteiten die leiden tot een aanname

Werkgevers die bereid zijn onervaren werknemers aan te nemen, zoeken naar tekenen van verantwoordelijkheid, initiatief en leergierigheid. Wat je wel nodig hebt zijn soft skills, ook bekend als interpersoonlijke, sociale of menselijke vaardigheden. Voorbeelden zijn communicatie - inclusief luisteren, beleefdheid en het vermogen om instructies op te volgen - evenals betrouwbaarheid, stiptheid en goed georganiseerd zijn.

Natuurlijk hebben hard skills ook een plek op je CV. Dit zijn pragmatische vaardigheden die noodzakelijk of waardevol zijn voor bepaalde banen, tools, programma's of wetenschappen. Voorbeelden voor een middelbare scholier kunnen zijn computerprogrammering of expertise in kinderzorg.

Aangezien ATS waarschijnlijk je CV van een middelbare scholier scant (tenzij je solliciteert bij een individu of bij een zeer klein bedrijf), moet je weten welke trefwoorden helpen om je CV in handen van personeelsmanagers te krijgen. Enkele veelgevraagde vaardigheden zijn: 

 • Betrouwbaarheid (denk aan op tijd op het werk zijn of beloften nakomen).
 • Integriteit.
 • Respect (ten opzichte van klanten en collega's).
 • Teamwork.

Je hebt waarschijnlijk al deze vaardigheden in meer of mindere mate. Dus zorg ervoor dat je ze op je CV voor een middelbare scholier vermeldt.

Bekijk hieronder een voorbeeld van vaardigheden op een CV voor een middelbare scholier.

kopieerbaar voorbeeld vaardigheden
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheden
 • Creatief
 • MS Office
 • Adobe Photoshop
Gekopieerd!

CV voor middelbare scholieren - onderwijsvoorbeeld: hier ligt je echte ervaring

Denk er op deze manier over na: je carrière op dit moment is je ervaring als middelbare scholier. Het is waarschijnlijk belangrijker dan je werkgeschiedenis, als je überhaupt werkervaring hebt, dus behandel het onderwijsgedeelte van je CV voor een middelbare scholier als een hogere prioriteit. Plaats het hoger op de pagina en neem meer op dan alleen datums en de naam van je middelbare school.

Breid uit over je prestaties en aandachtspunten tijdens je middelbare school "carrière", beginnend met een lijst van vakken die relevant zijn voor de baan die je zoekt. Wil je met kinderen werken? Benadruk dan je cursus kinderopvoeding.

Vermeld ook eventuele onderscheidingen en eerbewijzen, of zelfs je gemiddelde cijfer als dat eruit springt. Je kunt het onderwijsgedeelte ook gebruiken om projecten te beschrijven waar je trots op bent en hoe deze je vaardigheden weerspiegelen.

Expert tip

De secties op je CV hoeven niet in dezelfde volgorde te staan als ze worden vermeld in dit CV-voorbeeld voor middelbare scholieren. Plaats het onderdeel dat je het belangrijkst en indrukwekkendst vindt eerst en ga zo verder. Onthoud wel dat de samenvatting altijd bovenaan moet blijven staan.

Ervaringsvoorbeeld voor middelbare scholieren: een stevige basis

Voordat je de sectie werkgeschiedenis overslaat, vergeet niet dat je ervaring als middelbare scholier een schat aan kansen biedt om uit te putten. Geef jezelf erkenning voor werkzaamheden die je hebt verricht voor lessen of gemeenschapsservicepunten als middelbare scholier. Alle verantwoordelijke functies tellen mee! Misschien heb je een betaalde baan gehad. Als dat zo is, geweldig!

kopieerbaar voorbeeld opleiding

Bachelor Communicatie, Avans Hogeschool, Breda 
2020 - Heden 

 

MBO Marketing en Communicatie, Florijn College, Breda 
2018 - 2019

Gekopieerd!

Banen of werkervaringen om te overwegen te vermelden:

Elk vrijwilligerswerk is een geweldige toevoeging aan je CV als middelbare scholier, of ze nu in het verleden zijn of nu nog doorgaan. Vermeld elk item in je ervaringssectie zoals elke andere sollicitant dat zou doen in het conventionele werkgeschiedenisformaat - in omgekeerde chronologische volgorde. Dat betekent dat je begint met de huidige of meest recente vermelding en terugwerkt naar de vroegste, op datum.

Expert tip

Vraag vrienden die al een baan hebben waar je geïnteresseerd in bent om een aanbeveling. Sommige bedrijven hebben aanbevelingsprogramma's die huidige werknemers belonen wanneer hun aanbeveling wordt aangenomen. Werkgevers houden van aanbevelingen omdat ze enkele onbekenden van het aannemen wegnemen. Weinig mensen zouden iemand aanbevelen waarvan ze niet denken dat hij of zij de baan aankan.

Hier is een voorbeeld van een ervaringsvermelding geschikt voor een CV van een middelbare scholier.

kopieerbaar voorbeeld werkervaring

Kelner, Restaurant Charelli, Bredsa 
Juni 2018 - Heden 

 • Bestellingen opnemen en serveren
 • Contact onderhouden met gasten
 • Assisteren bij voorbereidingen in de keuken

 

Vakkenvuller, Albert Heijn, Breda 
Februari 2017 - Mei 2017 

 • Vakken vullen en producten uitstallen
 • Klanten helpen en vragen beantwoorden
 • Kaswerkzaamheden en scannen artikelen

 

Tennisinstructeur , Tennisclub De Smash, Breda 
Juli 2016 - Augustus 2016 

 • Tennisles geven aan kinderen
 • Toernooien organiseren voor jeugdleden
 • Tennisbanen en materialen onderhouden
Gekopieerd!

Buitenschoolse activiteiten: een verborgen kracht

Dit gedeelte van je CV voor een middelbare scholier is optioneel, maar mogelijk zeer waardevol. Als middelbare scholier besteed je misschien veel tijd en moeite aan buitenschoolse activiteiten die je inzet tonen om deel te nemen. Deze kunnen vooral relevant zijn als ze een interesse aantonen die gerelateerd is aan de baan waarvoor je solliciteert.

Het maken van een masterlijst van je buitenschoolse activiteiten is op zichzelf al een waardevolle oefening. Het kan je keuzes versterken over welke vaardigheden en persoonlijke eigenschappen je in andere CV-secties wilt benadrukken. Het kan ook verduidelijken welk type baan je wilt en je ertoe brengen je zoektocht naar een baan te richten op een vakgebied dat past bij je buitenschoolse interesses.

Elke masterlijst - of het nu gaat om vaardigheden, activiteiten of banen - kan nuttig zijn voor je eigen referentie en gemak. Het is een visueel hulpmiddel dat in één oogopslag laat zien waar je naar op zoek bent, waarna het eenvoudig is om de meest geschikte CV-voorbeelden voor je huidige CV-versie te kiezen.

Wanneer je deze sectie moet opnemen

Als je een gedreven persoon bent die deelneemt aan meerdere activiteiten buiten school en werk, wellicht in verband met prestaties, overweeg dan een aparte CV-sectie toe te voegen voor buitenschoolse activiteiten.

Deze tonen je talenten, vastberadenheid en tijdmanagementvaardigheden. Dit is een andere manier om een beetje persoonlijkheid in je CV te injecteren.

Wel

Voeg deze sectie toe als je een toegewijd lid of functionaris bent in een club, sport of muziekgroep. Het is vooral belangrijk als je leiderschap of een hoog niveau van prestatie kunt aantonen.

Niet

Voeg deze sectie niet toe om een magere CV op te vullen. Probeer in plaats daarvan de andere secties te versterken.

CV-indeling, ontwerp en opmaak: eenvoudige overwinningen

Heb je de neiging om hier je artistieke talenten te laten zien? Misschien ben je geneigd om op te vallen tussen de menigte met een opvallend kleurrijk CV-ontwerp voor een middelbare scholier. Maar tenzij je solliciteert voor een grafische ontwerpfunctie of een andere functie in een creatief veld, is het in jouw belang om het uiterlijk van je CV eenvoudig, gestroomlijnd en verzorgd te houden. Streef naar een eerste indruk die net zo leesbaar en uitnodigend is om te lezen als dat het opvalt.

Maar eenvoud sluit creatieve keuzes niet uit als het gaat om de indeling, het ontwerp en de opmaak van je CV voor een middelbare scholier.

Waarom een sjabloon gebruiken?

Tenzij je al een goed oog voor grafisch ontwerp hebt ontwikkeld en de bijbehorende computervaardigheden hebt, is een CV-sjabloon misschien je beste optie om zonder veel moeite een aantrekkelijk CV te maken.

CVster.nl biedt vier categorieën CV-sjablonen, elk van hen geschikt voor een middelbare scholier om te personaliseren voor een professioneel en mooi resultaat. Begin met het kiezen van een van deze stijlcategorieën voordat je verder gaat met het selecteren van de juiste indeling: eenvoudig, professioneel, modern of creatief.

Een van de voordelen van het gebruik van een CV-sjabloon is dat je opmaakfouten kunt vermijden die je CV er slordig of onvolledig uit laten zien. Met het CVster.nl bouwgereedschap wordt elke stap van het maken van je CV een fluitje van een cent.

Expert tip

Als je je CV knipt en plakt in een computerprogramma, sla het dan eerst op als een tekstbestand om vreemde opmaaktekens te verwijderen.

Personalisatie

Zoals al benadrukt, is de vuistregel voor CV-indeling, ontwerp en opmaak: houd het schoon en georganiseerd! Werken met een van onze sjablonen en het bouwgereedschap neemt alle giswerk weg. Toch heb je nog steeds ruimte om je CV voor een middelbare scholier stijlvol uniek te maken.

In tegenstelling tot de populaire wijsheid, is Times New Roman niet het enige professioneel ogende lettertype dat je goed van pas zal komen. Probeer Garamond, Georgia, Helvetica, Cambria of Calibri.

Als het CV-sjabloon van je keuze een kleur gebruikt, voel je dan vrij om deze te veranderen. Maar weersta elke drang om meer kleur toe te voegen. Een klein kleuraccent is alles wat je nodig hebt. En gebruik geen andere kleur dan zwart voor je tekst. De vuistregel voor indelingen is: houd het schoon en georganiseerd!

Veelvoorkomende CV-fouten om te vermijden

Omdat dit mogelijk je eerste CV is, zorg ervoor dat je zorgvuldig bewerkt en proefleest. Vraag ook een ouder, leraar of vriend om te controleren. Een tweede paar ogen doet nooit pijn en helpt bijna altijd. Hier zijn enkele voorbeeldfouten om op te letten:

 • Ontbrekende of onjuiste woorden
 • Herhaalde woorden
 • Spelfouten
 • Grammaticale of interpunctiefouten
 • Inconsistente of verkeerde tijd
 • Als je momenteel iets doet, gebruik dan de tegenwoordige tijd.
 • Als je iets in het verleden hebt gedaan, gebruik dan de verleden tijd.
Expert tip

Vergroot het lettertype niet of maak de paginamarges niet breder om je CV er voller uit te laten zien dan het is. Als de inhoud schaars lijkt, probeer dan een andere indeling te zoeken. Of verbeter wat elke sectie over jouw wenselijkheid als kandidaat zegt door dieper in te gaan op je vaardigheden. Buitenschoolse activiteiten: een verborgen kracht.

Belangrijke punten voor een CV voor middelbare scholieren

 1. Een effectief CV voor een middelbare scholier kan het vinden van je eerste baan veel gemakkelijker maken.
 2. Werkgevers begrijpen je gebrek aan ervaring en zijn in plaats daarvan geïnteresseerd in de soft skills die je waarschijnlijk hebt.
 3. Benadruk deze soft skills, samen met eventuele harde (praktische) vaardigheden die je hebt, in de samenvattingssectie van je CV voor een middelbare scholier.
 4. Gebruik trefwoorden waar geautomatiseerde screeningssoftware waarschijnlijk op zal scannen en scoren.
 5. Voor een CV op dit punt in je leven kan de ervaringssectie meer bevatten dan alleen banen.
 6. Onderwijs is tot nu toe je "carrière" geweest, dus gebruik je schoolervaring bij het schrijven van dit gedeelte van je CV.
 7. Gebruik onze CV-bouwer om eenvoudige CV-voorbeelden te bekijken en personaliseer vervolgens de sjabloon die je aanspreekt.
 8. Zorg ervoor dat je CV-schrijven foutloos is en dat de opmaak van je CV er aantrekkelijk en professioneel uitziet.
Maak je cv in 15 minuten
Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv
4.1
Bewerk dit cv
Deel dit artikel

De beste templates voor jouw curriculum vitae

Overtuig werkgevers en recruiters met een prachtig en professioneel cv. Er zijn 25+ cv-templates, ontworpen door experts en gratis te gebruiken voor jouw sollicitatie. Klaar? Download je cv naar Word of pdf.
4.5 van 5
gebaseerd op 6.703 beoordelingen op Trustpilot
Gebruik deze templateStockholm resume template
Stockholm
8.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateNew York resume template
New York
4.000.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateWenen resume template
Wenen
2.200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSydney resume template
Sydney
1.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLondon resume template
London
3.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateDublin resume template
Dublin
3.900.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMoskou resume template
Moskou
730.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAmsterdam resume template
Amsterdam
1.700.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMadrid resume template
Madrid
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSantiago resume template
Santiago
1.300.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateSingapore resume template
Singapore
720.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateOslo resume template
Oslo
580.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCape Town resume template
Cape Town
57.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateParijs resume template
Parijs
550.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBerlin resume template
Berlin
1.500.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateGenève resume template
Genève
34.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateVancouver resume template
Vancouver
510.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateTokio resume template
Tokio
350.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateMilan resume template
Milan
930.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateLissabon resume template
Lissabon
230.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBarcelona resume template
Barcelona
490.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateCopenhagen resume template
Copenhagen
100.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateChicago resume template
Chicago
150.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRio resume template
Rio
200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRome resume template
Rome
200.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBoston resume template
Boston
120.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateRirekisho resume template
Rirekisho
52.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3.400 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateAthens resume template
Athens
110.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateBrussels resume template
Brussels
70.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templatePrague resume template
Prague
19.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateShanghai resume template
Shanghai
31.000 gebruikers kozen deze template
Gebruik deze templateToronto resume template
Toronto
2.000.000 gebruikers kozen deze template
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en om analyses en marketing uit te voeren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met alle cookies in overeenstemming met onze Cookiebeleid en Privacybeleid .
Cookies accepteren