Chauffeur cv- voorbeeld & schrijfgids

Een goed cv-voorbeeld, speciaal voor het soort baan waarnaar jij op zoek bent, om snel jouw volgende baan voor 2024 te vinden. Kies dit Chauffeur cv-voorbeeld om het te bewerken met jouw gegevens. Zo kom je snel uit de startblokken en maak je binnen een paar minuten een perfect cv. Vul gewoon je gegevens in, download je nieuwe cv en solliciteer vandaag nog!
Bewerk dit cv

Hoe schrijf je een cv voor de functie van chauffeur?

Een cv voor een chauffeur moet de capaciteit van de kandidaat benadrukken om te allen tijde een goed functionerend voertuig en veilig vervoer te garanderen. Een chauffeur moet kennis hebben van de systemen van een voertuig, en in staat zijn om problemen van allerlei aard op te lossen, van eenvoudig tot complex. De kandidaat moet beschikken over superieure navigatievaardigheden en in staat zijn om efficiënte routes te plannen. Een overtuigend cv voor een chauffeur toont excellente communicatievaardigheden en uitmuntende vaardigheden op het gebied van klantenservice. Als je een van de praktijkgeteste cv’s van Cvster.nl gebruikt, en deze nuttige tips voor het opstellen van je eigen cv volgt, ben je op de goede weg om de baan te vinden waar je naar zoekt.

Voorbeeld: profiel

In je persoonlijk profiel benadruk je je beste prestaties en eigenschappen. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk krachtige actiewerkwoorden en functiespecifieke informatie gebruikt. Benoem je kernkwaliteiten die je kwalificaties en prestaties aantonen. 

Voorbeeld

Ervaren en betrouwbare chauffeur met een zeer ruime ervaring in het transport van goederen en personen. Meester in veilig rijgedrag en verkeersregels. Heeft geen verkeersovertredingen op zijn naam staan en boogt op een carrière vol tevreden opdrachtgevers en klanten. Ervaren in het plegen van onderhoud en het uitvoeren van kleine reparaties aan voertuigen. Toegewijd aan de veiligheid en het succesvolle transport van goederen, personen en voertuigen.

Voorbeeld: werkervaring

Vermeld alle functies die relevant zijn voor de functie van chauffeur. Zorg ervoor dat je krachtige actiewerkwoorden gebruikt en functiespecifieke prestaties benoemt die bewijzen dat je een uitmuntende kandidaat bent. Zie de voorbeeldinhoud hieronder.

Voorbeeld
  • Reed meer dan een miljoen kilometer zonder ongelukken.
  • Werd in 2011 verkozen tot Beste Chauffeur.
  • Vervoerde lading veilig en efficiënt naar de bestemming.
  • Bestudeerde kaarten en bepaalde de snelste routes.
  • Verleende excellente klantenservice, wat leidde tot terugkerende klanten.

Voorbeeld: opleiding

Vermeld hier alle diploma’s en certificaten. Ook alle eervolle vermeldingen en onderscheidingen moeten hier worden genoemd. Als je in bezit bent van een diploma hoger dan een bachelorgraad, dan kun je je middelbare school achterwege laten. Zie de voorbeeldinhoud hieronder.

Voorbeeld
  • Aug 2007 - Mei 2009 MBO Chauffeur wegvervoer, Noorderpoort Groningen
  • Sep 2003 - Mei 2007 VMBO GL, CSG Kluiverboom Groningen

Voorbeeld: vaardigheden

Een uitmuntend cv voor een chauffeur, zoals dit voorbeeld, bevat een aantal van de indrukwekkende vaardigheden waarnaar je werkgever op zoek is in een kandidaat. Een personeelsfunctionaris op zoek naar een chauffeur zoekt naar een persoon met superieure rij- en planvaardigheden. Zie de voorbeeldinhoud hieronder!

Voorbeeld
  • Oog-handcoördinatie
  • Kaartlezen
  • Klantenservicevaardigheden
  • Rijvaardigheid
Laat je referenties weg

Wat doet een chauffeur?

Chauffeurs zijn transportprofessionals die mensen, goederen of voertuigen vervoeren. Ze streven ernaar om een efficiënt en veilig vervoer te bieden en klanten tevreden te stellen. Chauffeurs zijn in staat om kaarten te lezen en de snelste routes te bepalen. Ze beschikken over een excellent beoordelingsvermogen en zijn in staat om snel eenduidige beslissingen te nemen. Een ideale kandidaat voor de functie van chauffeur bezit uitmuntende mechanische, navigatie- en probleemoplossende vaardigheden.

Maak je cv in 15 minuten
Gebruik onze professionele cv-templates. Ontworpen door specialisten, getest door recruiters en wereldwijd gebruikt door miljoenen sollicitanten. Een krachtig cv maken was nog nooit zo eenvoudig!
Maak nu je cv