Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief verkoper / verkoopster

Heeft u een perfect voorbeeld nodig voor een sollicitatiebrief voor de functie van verkoopster? Gebruik dan de brief die wij speciaal voor u hebben gemaakt! Dit is een perfecte en unieke sollicitatiebrief voor deze functie, die u naar uw wensen kan aanpassen of gelijk gebruiken voor een snel resultaat.
J.E. Naam Straatnaam 46 2332 HL  WOONPLAATS
  Bedrijfsnaam De heer A. de Groot Straatnaam 5 2330 HR  VESTIGINGSPLAATS Woonplaats, 13 oktober 2005 Betreft: sollicitatie naar de functie van verkoopster Geachte, Met veel interesse heb ik gisteren in uw winkel uw advertentie gelezen, waarin u laat weten dat u een verkoopster zoekt voor 24 uur per week. Graag solliciteer ik naar deze functie. De reden dat ik op de vacature reageer, is dat ik graag met mensen omga. Ik zou het heel leuk vinden uw klanten te begeleiden bij hun aankopen. De dagen waarop ik het liefst zou werken, zijn dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In mijn curriculum vitae kunt u nog wat meer informatie vinden over mezelf en de opleiding die ik heb gevolgd. Ik wacht met spanning uw reactie af en hoop natuurlijk dat u me uitnodigt voor een gesprek, waarin ik deze sollicitatiebrief kan toelichten. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.