Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Dierenspeciaalzaak

Wilt u graag een baan als verkoopster in een dierenspeciaalzaak, maar weet u niet wat er in uw sollicitatiebrief moet komen te staan? Gebruik dan eens een van onze voorbeeld brieven, speciaal voor deze functie opgesteld. Dit is een perfect en uniek voorbeeld van een sollicitatiebrief die speciaal voor deze functie is gemaakt. U mag deze zelf nog verder bewerken en gebruiken wanneer u dat uitkomt!
J.E. Naam Straatnaam 46 2332 HL  WOONPLAATSBedrijfsnaam De heer A. de Groot Straatnaam 5 2330 HR  VESTIGINGSPLAATSWoonplaats, 13 oktober 2005Betreft: sollicitatie naar de functie van verkoopster Geachte heer De Groot, Met veel interesse heb ik in het Woonplaats Journaal van 11 oktober jl. uw advertentie gelezen, waarin u laat weten dat u een verkoopster zoekt voor uw winkel. Graag solliciteer ik naar deze functie. Na een opleiding VBO-verzorging, die ik met succes heb afgerond, heb ik een tijdje gewerkt in een verzorgingstehuis. Mijn contract met dit tehuis heb ik moeten verbreken toen ik ging verhuizen. De reden dat ik op de vacature bij uw dierenspeciaalzaak solliciteer, is dat ik graag met mensen omga en daarbij ook nog eens erg veel van dieren houd. Ik zou het heel leuk vinden uw klanten te begeleiden bij hun aankopen. Natuurlijk besef ik dat mijn vooropleiding niet goed aansluit op het werken in een dierenspeciaalzaak, maar ik ben altijd bereid om een aanvullende opleiding te volgen. In mijn curriculum vitae kunt u nog wat meer informatie vinden over mezelf, mijn achtergrond en de opleiding die ik heb gevolgd. Ik wacht met spanning uw reactie af en hoop natuurlijk dat u me uitnodigt voor een gesprek, waarin ik deze sollicitatiebrief kan toelichten. Met vriendelijke groet, J.E. Naam   Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.