Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Teamleider/Teamleidster

Heet u interesse in een functie als teamleidster, maar heeft u nog geen sollicitatiebrief? Maak dan gebruik van onze online voorbeeld brieven. Hier zijn verscheidene sollicitatiebrieven te vinden voor verschillende functie waaronder een voorbeeld brief voor de functie als teamleidster! Deze voorbeeld sollicitatiebrieven zijn vrij aanpasbaar en te gebruiken om ze nog persoonlijker te maken.
J.E. Naam Straatnaam 46 2332 HL  WOONPLAATSBedrijfsnaam De heer A. de Groot Straatnaam 5 2330 HR  VESTIGINGSPLAATSWoonplaats, datum Betreft: vacature teamleidster Geachte mevrouw …, Onlangs heb ik vernomen dat er voor ons verzorgingshuis een teamleidster voor etage 2 en 3 gezocht wordt. Ik wil graag naar deze functie solliciteren. Vanaf jl. ben ik in dienst als nachtzuster. De omgang met de bewoners verloopt erg fijn. Verder vind ik het prettig dat ik inmiddels ook voor andere diensten wordt opgeroepen. Zo leer ik niet alleen de bewoners, maar ook mijn collegaís beter kennen. Voordat ik bij dit tehuis in dienst kwam, heb ik 22 jaar met plezier bij het Erasmushuis gewerkt. Bij ziekte of vakantie van de teamleidster heb ik meermalen de leiding over de afdeling overgenomen. Dat is bijvoorbeeld vaak voorgekomen op de meerzorgafdeling en verder van juni tot augustus 2008 op team 2. Deze overnames verliepen altijd naar volle tevredenheid van collega’s en staf. Op 31 oktober jl. ben ik begonnen met de cursus Management in de gezondheidszorg (bij de LOI). Het is de bedoeling dat ik in het voorjaar examen doe voor deze cursus. Voor verdere persoonlijke gegevens verwijs ik u naar het bijgevoegde cv. Ik hoop van harte dat u deze brief in behandeling neemt en zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.