Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief senior agent

Denkt u dat u geschikt bent als senior agent, maar weet u niet hoe uw sollicitatiebrief eruit moet komen te zien? Gebruik dan de voorbeeld brieven op onze website om uw eigen sollicitatiebrief te schrijven of gebruik ze meteen. U kunt ze ook aanpassen voor een nog persoonlijker resultaat.
J.E. Naam Straatnaam 69 2716 GR  VESTIGINGSPLAATSSalesbedrijf Postbus 300 1234 AZ  VESTIGINGSPLAATSWoonplaats, datum Betreft: vacature senior agent Geachte heer, Vijf maanden geleden ben ik bij dit bedrijf in dienst gekomen als agent, een functie die ik met veel plezier en enthousiasme vervul. Zoals u echter al eerder vernomen hebt, ben ik ook zeer geïnteresseerd in de functie van senior agent. In deze brief wil ik u graag toelichten waarom deze functie mij zo aanspreekt en waarom ik denk een goede kandidaat te zijn. In de eerste plaats heb ik teamspirit hoog in het vaandel staan. Ondanks de drukte op het werk, neem ik gemakkelijk het initiatief tot contact met mijn collega’s. Zo heb ik bijvoorbeeld een ‘nationale feestdag voor jarigen’ in het leven geroepen, die tot leuke reacties heeft geleid. Ook ben ik altijd bereid collegaís (en klanten) met raad en daad bij te staan als er zich moeilijkheden of problemen voordoen. Nieuwe collega’s coachen en motiveren vind ik dan ook een inspirerende en uitdagende taak, waarvoor ik me volledig wil inzetten. In de tweede plaats vormt mijn opleiding aan de kleinkunstacademie een goed uitgangspunt voor deze functie. Dit is een intensieve opleiding communicatie, zowel in de geschreven als in de gesproken vorm. Mij uitdrukken en de juiste woorden vinden, gaat mij daardoor heel natuurlijk af. Verder heeft deze opleiding me geleerd me in te leven in anderen, en met een lach en voldoende relativeringsvermogen in het leven te staan. Ten slotte heb ik veel ervaring opgedaan bij de klantendienst van een grote winkelketen. In de omgang met ontevreden klanten of bij het brengen van slecht nieuws, heb ik steeds geprobeerd een alternatief te bieden of een degelijke uitleg of verklaring te geven. Mijn uitgebreide productkennis heeft er daarbij voor gezorgd dat ik stevig in mijn schoenen sta. Ik hoop dat ik met deze brief mijn enthousiasme voor de functie van senior agent heb kunnen overbrengen. Gedetailleerdere informatie over mijn opleiding en werkervaring kunt u vinden in het bijgevoegde cv. Ik zou het zeer op prijs stellen als ik ook nog eens de gelegenheid krijg u van mijn kwaliteiten en motivatie te overtuigen in een persoonlijk gesprek. Met vriendelijke groet en in afwachting van uw reactie, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.