Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Secretaresse

Denkt u dat u geschikt bent voor een baan als secretaresse, maar weet u niet goed wat er in uw sollicitatiebief moet staan? Maak dan gebruik van de voorbeeld brieven op onze website. Dit zijn goed onderbouwde brieven die perfect op deze functie aansluiten en u vrij mag gebruiken en bewerken.
J.E. Naam Straatnaam 69 2716 GR  VESTIGINGSPLAATSSalesbedrijf Postbus 300 1234 AZ  VESTIGINGSPLAATSWoonplaats, datumBetreft: vacature secretaresse Geachte mevrouw, In de Volkskrant van 15 april jl. ben ik uw advertentie voor secretaressen en typistes tegengekomen. Ik wil heel graag voor de functie van secretaresse in aanmerking komen. Ik ben 18 jaar en heb net de havo afgerond. Tijdens de schoolvakanties heb ik als secretaresse bij Bogro BV gewerkt, een bedrijf op het gebied van centrale verwarming en luchttechniek. De eisen die u in uw advertentie voor de functie van secretaresse stelt, passen goed bij de vaardigheden die ik op school en tijdens mijn vakantiewerk heb ontwikkeld. Zo heb ik een goede beheersing van het Engels (op de havo heb ik dit vak vijf jaar gehad), een goede typevaardigheid, en heb ik veel ervaring met het tekstverwerkingsprogramma Word. Ik heb altijd al secretaresse willen worden, en zie in deze vacature dé kans om mijn ambitie waar te maken. Ik hoop dan ook dat u mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Uitgebreidere informatie over mijn achtergrond en opleiding kunt u vinden in het bijgevoegde cv. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.