Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief projectmanager

Heeft u interesse in een functie als projectmanager, maar heeft u nog geen sollicitatiebrief geschreven? Kijk dan eens naar onze website; een site vol met voorbeeld sollicitatiebrieven voor verschillende functies waaronder deze speciale functie! U kunt onze voorbeeld brieven vrij aanpassen en gebruiken om er zo veel mogelijk uit te halen.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB WOONPLAATSConsultancybedrijf Consultlaan 203 3439 MR RotterdamWoonplaats, datumBetreft: Vacature projectmanager Geachte mevrouw …, Bij het lezen van De Gelderlander van 27 maart jl. viel mijn oog op uw advertentie voor een projectmanager. Voor die functie wil ik graag in aanmerking komen. Ik ben 23 jaar en heb net mijn studie Bouwkunde afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens deze studie heb ik stage gelopen bij een bouwbedrijf en een architectenbureau. Daarbij heb ik onder andere veel ervaring opgedaan met Autocad en een bouwproject leren plannen. Ook hebben deze stages me heel enthousiast gemaakt voor het beroep van bouwkundige. De bedrijfscultuur die u in uw advertentie beschrijft (een omgeving met veel kansen) en de veelzijdigheid van de functie van projectmanager spreken mij zeer aan. Dat uw bedrijf in Didam is gevestigd vind ik een prettige bijkomstigheid, omdat ik een goede band heb met het nabijgelegen Angerlo, waar ik al mijn hele leven woon. Wat mijn persoonlijke eigenschappen betreft, ik beschik over goede communicatieve en sociale vaardigheden en ben flexibel van aard. Verder is mij tijdens mijn studie gebleken, vooral tijdens mijn stages, dat ik goed in teamverband kan werken. Ik hoop dat ik u met deze brief een indruk heb kunnen geven van mijzelf. Gedetailleerde gegevens over mijn achtergrond en opleiding kunt u vinden in mijn cv, dat ik als bijlage meestuur. Natuurlijk ben ik ook altijd bereid aanvullende informatie te verstrekken. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.