Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Persoonlijk Begeleider

Denkt u dat aan functie als persoonlijk begeleider echt iets voor u is, maar weet u niet wat er in de sollicitatiebrief moet komen te staan? Gebruik dan een van onze voorbeeld sollicitatiebrieven om uw eigen brief samen te stellen of gebruik meteen ons voorbeeld. Deze is vrij te bewerken en gebruiken zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze voorbeelden!
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATS
Zorgcentrum Marconibaan 1 d 3439 MR  NIEUWEGEINWoonplaats, datumBetreft: Sollicitatie naar de functie van persoonlijk begeleiderGeachte mevrouw …, Een paar dagen geleden zag ik op internet dat er bij uw stichting een vacature bestaat voor persoonlijk begeleiders. Deze vacature heeft mijn aandacht getrokken, omdat de functie van persoonlijk begeleider mij ideaal te combineren lijkt met de deeltijdopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, waaraan ik in september begin. Ik besef dat het verzorgen en stimuleren van meervoudig complex gehandicapte jongvolwassenen geen eenvoudige taak is. Maar dat lijkt me tegelijkertijd de uitdaging van deze functie: om steeds te zoeken naar geschikte oplossingen voor elk kind, samen met collegaís en ouders. Wat mijn vooropleiding betreft: met veel plezier heb ik vorig jaar de propedeuse van de opleiding Leraar Spaans afgerond. Daardoor spreek ik vloeiend Spaans en Portugees. Tijdens de propedeuse heb ik aan diverse projecten deelgenomen en ben ik erachter gekomen dat ik liever kinderen wil begeleiden dan lesgeven. Deze projecten hebben me verder geleerd dat de motivatie en doelgerichtheid van een team van doorslaggevend belang zijn voor het resultaat. Ik heb gemerkt dat ik erg resultaatgericht ben en graag samenwerk met anderen, maar tegelijkertijd kan ik ook goed zelfstandig werken. Het bedenken en begeleiden van activiteiten bij Stichting …, zoals de zaterdagopvang en snoezelen, lijkt me dan ook erg leuk. Met mijn ambitieuze en gemotiveerde instelling wil ik een positieve bijdrage aan uw stichting leveren. Mijn brief en cv zou ik dan ook graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Ten slotte wil ik u veel succes wensen met de verhuizing eind juni. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: cv
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.