Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Orderpicker

Lijkt een beroep als orderpicker u echt iets, maar weet u niet goed hoe u een sollicitatiebrief voor deze functie moet schrijven? Gebruik dan de brief die wij voor u hebben gemaakt. Deze brieven zijn goed en uniek en kunt u naar eigen wensen bewerken en zo dus optimaal gebruiken!
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB WOONPLAATS Groothandel Smits Groothandelsstraat 22 3439 TR Groningen Woonplaats, datum Betreft: Open sollicitatie naar de functie van orderpicker Geachte mevrouw, Hierbij neem ik de vrijheid om bij uw bedrijf te solliciteren naar de functie van orderpicker. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als archiefmedewerkster bij Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. Door een reorganisatie is mijn contract helaas ontbonden. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk in het Slingeland Ziekenhuis, maar ondertussen ben ik hard op zoek naar een nieuwe baan. Dat ik nu bij uw bedrijf solliciteer, heeft te maken met het feit dat ik zelf kleinkinderen heb, en daardoor interesse heb in kindermode. Een andere reden is, dat ik in het verleden al eens als orderpicker heb gewerkt, en dus bekend ben met de werkzaamheden. En de derde reden is dat ik graag in ... zou willen werken. Als voormalig archiefmedewerkster ben ik erg nauwkeurig, een eigenschap die als orderpicker ook van pas komt. Verder kan ik goed met mensen omgaan, ben ik geduldig en flexibel. Zelfstandig werken gaat me goed af, maar ook met samenwerken heb ik geen moeite. Natuurlijk kan ik in een brief maar een beperkt beeld geven van mezelf. Ik zou het dan ook prettig vinden als ik me in een persoonlijker gesprek wat uitgebreider kan presenteren. Met vriendelijke groet, Naam   Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.