Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Medewerker Planning

Als u opzoek bent naar een baan als medewerker planning, kunt u het beste aan komen met een perfecte sollicitatiebrief. Omdat het lastig is om zomaar zelf een perfecte brief uit te schrijven, kunt u gebruik maken van onze online voorbeelden als voorbeeld. U kunt deze brieven ook aanpassen en ze gelijk gaan gebruiken, wat u heel wat moeite bespaard.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB WOONPLAATSKunneman & Vandenbroek Marconibaan 1 d 3439 MR NIEUWEGEIN
Woonplaats, datum Betreft: vacature medewerker planning Geachte heer , Enkele dagen geleden heb ik via het Centrum voor Werk en Inkomen vernomen dat uw bedrijf een vacature heeft voor de functie van medewerker planning. Voor die functie wil ik graag in aanmerking komen. De functie spreekt me bijzonder aan, omdat ze heel goed aansluit bij mijn werkervaring als intercedente. Bij dat werk draait het veel om het onderhouden van contacten met anderen. Verder past de functie van medewerker planning goed bij de praktijkopleiding voor intercedent die ik op dit moment volg. In die opleiding is, behalve voor contactuele vaardigheden, namelijk ook veel aandacht voor administratieve vaardigheden. Ik hoop dat ik u met deze brief een korte indruk heb kunnen geven van mijzelf. Meer gegevens over mijn achtergrond, opleiding en werkervaring vindt u in mijn cv, dat ik als bijlage meestuur. Natuurlijk ben ik ook altijd bereid mijn sollicitatie mondeling toe te lichten. Hoogachtend, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.