Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Medewerker Klantenservice

Als u geen idee heeft wat u in een sollicitatiebrief voor een baan als administratief medewerker klantbedrijf of medewerker klantenservice moet zetten, kunt u gebruik maken van een van onze voorbeeldbrieven. U kunt ons voorbeeld kan- en klaar gebruiken maar kunt deze natuurlijk ook zelf nog verder aan passen voor een nóg persoonlijkere brief. Maak dus gebruik van onze voorbeelden voor al uw sollicitatiebrieven!
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATSKunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions BV Marconibaan 1 d 3439 MR  NIEUWEGEINWoonplaats, datum Betreft: Sollicitatie Administratief medewerker klantbedrijf / medewerker klantenservice Geachte heer/mevrouw, Op de website van uw organisatie heb ik gezien dat … op zoek is naar gegadigden voor de functies van administratief medewerker klantbedrijf en medewerker klantenservice. Ik zou graag op beide functies willen solliciteren. Tot oktober dit jaar ben ik werkzaam geweest als administratief medewerker bij … in Delft. Daarvóór heb ik ruim 6 jaar in de reisbranche gewerkt, waarvan de laatste anderhalf jaar bij de afdeling Customer Services van reisorganisatie …. Wat mijn opleiding betreft, ik beschik over een afgeronde opleiding Toerisme op MBO-3-niveau. Tijdens mijn stageperiode voor deze opleiding heb ik zowel ervaring opgedaan bij een reisbureau als bij een reisorganisatie. Bij beide was een representatieve en klantgerichte instelling erg belangrijk. Voor gedetailleerdere informatie over mijn opleiding en werkervaring verwijs ik u naar bijgevoegd cv. Ik zou het heel erg leuk vinden om bij uw organisatie aan de slag te gaan als administratief medewerker klantbedrijf of medewerker klantenservice. Beide functies lijken me interessant. Graag ga ik de uitdaging aan om de klanten van uw bedrijf zo goed mogelijk van dienst te zijn. Gaarne hoop ik binnenkort iets van u te vernemen. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.