Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Medewerker Interne Dienst

Heeft u interesse in een functie als medewerker interne dienst? Gebruik dan een van onze voorbeelden voor het opstellen van een sollicitatiebrief of pas ze aan en gebruik ze gelijk! Het bewerken van de sollicitatiebrieven kunt u zelf doen om de brief op uw persoonlijkheid te laten aansluiten. Gebruik dus onze voorbeelden!
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATS
Internedienst BV Dienstweg 301 5238 DG DongenWoonplaats, datumBetreft: sollicitatie naar de functie van medewerker interne dienst Geachte heer, mevrouw, Met deze brief wil ik u laten weten dat ik interesse heb voor de functie medewerker interne dienst. Op de website van uw instelling heb ik gezien dat deze functie vacant is. Als persoon ben ik enthousiast, flexibel en creatief. Verder werk ik graag met anderen samen, ben ik leergierig en sta ik open voor nieuwe dingen. Bovendien heb ik ervaring met schoonmaakwerk, opgedaan bij het bedrijf Wassenaarse Facilitaire Diensten. Ik denk dan ook dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan uw team. Ik ben per direct fulltime beschikbaar, maar ook voor parttime of tijdelijk werk mag u mij benaderen. Ik hoop dat ik de kans krijg voor u te gaan werken en wacht met spanning uw reactie af. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.