Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Kwaliteitsmedewerker

Als u denkt geschikt te zijn voor een baan als kwaliteitsmedewerker of qc-analist moet u wel met een goede sollicitatiebrief aan komen. Op onze website staan goede voorbeelden voor brieven van verschillende functies waaronder een baan als kwaliteitsmedewerker of qc-analist. U mag deze voorbeeld sollicitatiebrieven vrij gebruiken en bewerken om een zo perfect op u afgestemde brief samen te stellen.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB WOONPLAATSProductiebedrijf Groots Han 2 BV Marconibaan 1 d 3439 MR NIEUWEGEIN Woonplaats, datumBetreft: Open sollicitatieGeachte heer …, Via deze brief wil ik informeren of er bij uw bedrijf nu of in de nabije toekomst posities vrij komen waarvoor in aanmerking zou kunnen komen. Momenteel ben ik als QC-analist werkzaam bij … in …. In deze functie ben ik belast met de dagelijkse laboratoriumwerkzaamheden betreffende chemische en microbiologische analyses. Door de recessie wordt mijn contract na 1 november jammer genoeg niet verlengd. Hierdoor ben ik gedwongen me opnieuw op de arbeidsmarkt te oriÎnteren. Enkele jaren geleden heb ik als stagiaire bij … een tijdlang heel prettig gewerkt, en ik vraag me nu af of ik mijn loopbaan binnen uw bedrijf verder vorm zou kunnen geven. Meer informatie over mijn achtergrond vindt u in bijgevoegd cv. Uiteraard ben ik ook bereid een en ander toe te lichten in een persoonlijk gesprek. In afwachting van uw reactie en met vriendelijke groet, Naam Bijlage: cv
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.