Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Juridisch Secretaresse

Een perfect voorbeeld nodig van een sollicitatiebrief voor een functie als juridisch secretaresse? Gebruik hiervoor onze online voorbeeld brieven die speciaal voor u zijn gemaakt. U mag deze sollicitatiebrieven vrij aan passen en gebruiken zodat u er optimaal gebruik van kan maken! U kunt deze brieven ook alleen gebruiken als voorbeeld om zeker te zijn wat er in de sollicitatiebrief moet staan en aan de hand van ons voorbeeld uw eigen brief samenstellen.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB WOONPLAATSRoom en Jonker Advocaten Advocatuurstraat 20 3464 DF BredaWoonplaats, datum Betreft: Open sollicitatie naar de functie van juridisch secretaresse Geachte heer …, Via deze weg wil ik solliciteren naar een functie als juridisch secretaresse binnen …. Op uw website heb ik gelezen dat u een open sollicitatie op prijs stelt. Sinds ruim een jaar werk ik met veel plezier als juridisch secretaresse / administratief medewerkster bij … in …. Ik ben hoofdzakelijk werkzaam voor de advocaat die de algemene praktijk voert, maar verleen ook ondersteuning aan de strafrechtadvocaten. Mijn werkzaamheden bestaan uit telefoonaanname, postverwerking, opstellen van processtukken, verzorgen van correspondentie, agendabeheer en facturering. De reden dat ik bij uw kantoor solliciteer is dat uw advocaten gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Ik ben het meest bekend met het personen- en familierecht, en mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een functie op dat gebied. Maar met een functie in een van de andere rechtsgebieden zal ik zeker ook erg blij zijn. Een gedetailleerd overzicht van mijn ervaring en opleiding vindt u in mijn cv, dat ik als bijlage bij deze brief heb gevoegd. Uiteraard ben ik, indien nodig, bereid om aanvullende cursussen en/of opleidingen te volgen. Ik hoop dat u voldoende vertrouwen in mij hebt om mij uit te nodigen voor een gesprek, waarin ik mijn sollicitatie en cv graag verder toelicht. Met vriendelijke groet, (voorletters en naam) Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.