Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Juridisch Medewerker

Zou u graag een baan als sociaal-juridisch medewerken hebben, maar weet u niet wat er in een sollicitatiebrief voor deze functie moet? Kijk dan eens rond op onze website! Dit is een site speciaal met voorbeeld sollicitatiebrieven voor verschillende functie waaronder deze! U mag deze brieven vrij aanpassen en gebruiken voor een zo succesvol mogelijk resultaat!
J.E. Naam Straatnaam 69 2716 GR  VESTIGINGSPLAATSCentrum voor Werk en Inkomen Afdeling Personeelszaken Postbus 300 1234 AZ  VESTIGINGSPLAATS Woonplaats, datum Betreft: stageplaats Geachte heer, mevrouw, Via deze brief wil ik informeren of het mogelijk is stage te lopen bij uw organisatie. Voor de periode van 5 april tot en met 28 juni 2005 ben ik op zoek naar een stageplaats voor mijn opleiding sociaal-juridisch medewerker aan het ROC in Leiden. Dit is een driejarige mbo-opleiding op niveau 4. Ik ben gemakkelijk in de omgang en kan goed samenwerken met anderen. Verder ben ik gedreven, leergierig, enthousiast en beschik ik over veel doorzettingsvermogen. Ook houd ik van hard werken. De reden waarom ik graag bij het CWI stage wil lopen, is dat het werk van deze instelling goed aansluit bij de opleiding waarmee ik bezig ben. De richting die ik heb gekozen (sociale zekerheid) leert me hoe ik mensen kan helpen als ze problemen hebben met hun werkgever of met het regelen van hun uitkering. In de opleiding is dan ook veel aandacht voor de vakken arbeidsrecht en sociale wetgeving. Bij deze brief sluit ik mijn curriculum vitae bij, met mijn persoonlijke gegevens en gegevens over mijn opleiding en werkervaring. De brief en het cv licht ik u graag toe in een persoonlijk gesprek. Met vriendelijke groet, J.E. Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.