Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief ICT Medewerker

Als u geschikt bent voor een baan als ICT Medewerker maar niet weet wat er in een sollicitatiebrief voor deze functie moet komen te staan, kunt u gebruik maken van onze voorbeeld sollicitatiebrieven. Deze brieven mag u vrij aanpassen en gebruiken wanneer u dat uitkomt. Dit zorgt dat onze voorbeelden geschikt zijn voor verschillende functies waaronder die van operator ICT Medewerker!
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB WOONPLAATSGroothandel Smits Groothandelsstraat 22 3439 TR GroningenWoonplaats, datumBetreft: ICT Medewerker Geachte heer, Met deze brief wil ik solliciteren naar de functie van ICT Medewerker bij uw bedrijf. Een paar dagen geleden heb ik op het arbeidsbureau in Breda gezien dat deze functie vacant was. Zoals u in mijn cv kunt zien heb ik diverse opleidingen gevolgd in de ICT. Inmiddels ben ik vijf jaar werkzaam in dit vakgebied, hoofdzakelijk als helpdeskmedewerker. Op dit moment werk ik bij het ministerie van Defensie (KL), maar mijn functie komt binnenkort te vervallen als gevolg van bezuinigingen. Dit betekent dat ik per 1 juni 2009 weer beschikbaar ben voor de arbeidsmarkt. Ik ben graag met mensen in contact en zou het liefst in een buitendienstfunctie werkzaam zijn. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat mijn oog is gevallen op deze vacature. Verder ben ik servicegericht en flexibel, eigenschappen die me in deze functie naar ik verwacht goed van pas zullen komen. Voor een duidelijk overzicht van mijn opleiding en ervaring verwijs ik u naar mijn cv. Natuurlijk ben ik bereid eventuele vragen van uw kant toe te lichten in een persoonlijk gesprek. Ik wacht met belangstelling uw reactie af. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.