Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Fysiotherapeut

Voor een beroep als fysiotherapeut is natuurlijk een goede sollicitatiebrief nodig, gebruik daarom onze voorbeeld brieven. Dit zijn goede sollicitatiebrieven voor elke functie waarmee u gegarandeerd aangenomen wordt. U mag deze brieven zelf bewerken en aanpassen om zo een perfect op u afgestemde sollicitatiebrief te creëren.
J.E. Naam Straatnaam 28 5432 AW WOONPLAATS Praktijk voor fysiotherapie De heer L. Jansen Straatnaam 79 4545 LZ VESTIGINGSPLAATS Woonplaats, 11 november 2015 Betreft: open sollicitatie fysiotherapeut Geachte heer Jansen, In oktober 2005 heb ik mijn studie fysiotherapie succesvol afgerond. Momenteel ben ik mij aan het oriënteren op een vaste baan. Graag zou ik van u willen weten of er binnen uw praktijk mogelijkheden voor mij bestaan. Gedurende mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht heb ik drie jaar lang parttime als assistent fysiotherapie gewerkt bij de Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen (RSZK) in Bladel. Ik heb daar uiteenlopende werkzaamheden verricht, waarbij vooral een beroep werd gedaan op mijn praktische vaardigheden als fysiotherapeut. Ik heb er onder andere geleerd in teamverband te werken en heb veel ervaring opgedaan met het behandelen van oudere zorgvragers. Verder heb ik enkele jaren geleden, als aanvulling op mijn studie fysiotherapie, een opleiding tot holistisch therapeut gevolgd, die ik in 1999 heb afgerond. Deze opleiding heeft me voornamelijk geschoold in het mentaal en emotioneel functioneren van de mens. Door intuïtieve ontwikkeling, afstemmen en invoelen is mijn empatisch vermogen erg verbeterd. Ik ben in het bijzonder getraind in het geven van ontspanningsoefeningen door middel van ademhalingstechnieken en visualisaties. Met mijn afstudeerscriptie voor de studie fysiotherapie (Therapeutic Touch bij pijnbeleving) heb ik getracht een brug te slaan tussen fysiotherapie en holistische therapie. Dankzij mijn jarenlange werkervaring als assistent fysiotherapie bij de RSZK en mijn brede opleiding heb ik kwaliteiten ontwikkeld waarvan ik denk dat ze me in uw praktijk goed van pas zullen komen. Ik denk dan aan kwaliteiten als zelfstandigheid, teamgeest, flexibiliteit, empathie, en liefde voor het vak van fysiotherapeut. Momenteel ben ik nog steeds werkzaam in Bladel, waar echter geen vaste baan als fysiotherapeut voor mij in het verschiet ligt. Maar dat is niet de enige reden dat ik uitkijk naar een andere werkplek. De belangrijkste reden is dat ik mij graag verder wil ontplooien als fysiotherapeut. Ik hoop dat deze brief en mijn cv, dat ik als bijlage meestuur, u voldoende aanleiding geven om mij uit te nodigen voor een gesprek, waarin ik een en ander nog kan toelichten. Met vriendelijke groet, J.E. Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.