Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Financieel Medewerker

Als u opzoek bent naar een baan als financieel-administratief-medewerker, moet u wel met een goede sollicitatiebrief aan komen. U kunt daarom gebruik maken van onze voorbeeld brieven om zo met de perfecte sollicitatiebrief aan te kunnen komen. Op onze website staan verschillende, perfecte brieven waarvan u gebruik kunt maken voor uw eigen sollicitatie. Maak dus gebruik van deze brieven!
Linda H Straatnaam 25 1234 AB WOONPLAATSBedrijf Y t.a.v. de heer Z Postbus 333 2379 ZG VESTIGINGSPLAATSWoonplaats, 13 november 2015Betreft: vacature financieel-administratief medewerker Geachte heer Z, Met deze brief wil ik mijn interesse kenbaar maken voor de onlangs ontstane vacature van financieel-administratief medewerker. De veelzijdigheid van het takenpakket van deze functie spreekt mij zeer aan. Na ruim een jaar ervaring als crediteurenmedewerker wil ik graag de kans aangrijpen om mij verder te ontwikkelen. Tijdens mijn opleiding aan de MEAO heb ik een brede administratieve kennis opgedaan. In mijn huidige functie is bovendien mijn kennis van en interesse in de vastgoedsector enorm versterkt. Daarnaast heb ik in deze functie geleerd om nauwkeurig en zelfstandig te werken. Ik ben me scherp bewust van het belang daarvan, want het niet of te laat betalen van rekeningen kan grote gevolgen hebben. Ten slotte heb ik het afgelopen jaar geleerd om op een efficiënte wijze en onder druk te presteren, bijvoorbeeld bij afwezigheid van collega’s. Het lijkt mij een uitdaging om aan de slag te gaan als financieel-administratief medewerker. Ik zou het dan ook op prijs stellen als ik een gesprek met u mag aangaan over de bijdrage die ik zou kunnen leveren aan ons bedrijf. In mijn cv, dat ik als bijlage meestuur, vindt u aanvullende gegevens over mijn achtergrond, opleiding en werkervaring. Hoogachtend, Linda H Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.