Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief doktersassistenten & verpleegkundigen

Als u een sollicitatiebrief voor een baan als doktersassistenten of verpleegkundige schrijft, wil u natuurlijk weten wat er wel en niet in een dergelijk sollicitatiebrief moet komen te staan. Maak daarom gebruik van onze voorbeeld brieven, deze zijn vrij te gebruiken en aan te passen om een zo goed mogelijk resultaat voor elke gebruiker te maken.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATS HA praktijk Zeewierstraat 691 3456 RR  Helmond Woonplaats, datum Betreft: vacature dokstersassisenten/verpleegkundigen Geachte mevrouw, Met deze brief reageer ik op uw advertentie in Het Witte Weekblad van 15 april jl., waarin u vraagt om doktersassistenten/verpleegkundigen bij de huisartsenpost. Graag zou ik in aanmerking willen komen voor de functie van doktersassistente. Ik ben 37 jaar en heb inmiddels vele jaren ervaring in de zorg. Op mijn 16e ben ik begonnen als bejaardenverzorgster in een bejaardentehuis in Hoofddorp en sindsdien ben ik altijd in de zorg werkzaam geweest, in diverse functies. Wat mijn persoonlijke kwaliteiten betreft: ik ben iemand die snel het initiatief neemt en ik kan goed werken onder tijdsdruk. Verder ben ik gemakkelijk in de omgang. Ik vind het leuk om met patiÎnten om te gaan, en dat heb ik ook altijd veel gedaan. De functie van doktersassistente spreekt me vooral aan vanwege de afwisseling. Ook houd ik van wisselende werktijden, en lijkt het me leuk deel uit te maken van een enthousiast team. Meer gegevens over mezelf en referenties vindt u in de bijlage bij deze brief. Ik hoop dat ik heb kunnen aangeven hoe geïnteresseerd ik ben in de functie van doktersassistente bij uw ziekenhuis en wacht met spanning uw reactie af. Hoogachtend, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.