Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Centralist

Heeft u een goed voorbeeld nodig van een sollicitatiebrief voor een baan als centralist? Maak dan gebruik van voorbeeld brieven die wij al voor u gemaakt hebben! Dit zijn brieven die perfect bij uw functie passen en u zelf persoonlijker kan maken! U mag deze brieven zelf aanpassen en gebruik wanneer het u uitkomt voor een zo goed mogelijk resultaat!
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATS Centraleservice Zeewierstraat 691 3456 RR  Helmond Woonplaats, datum Betreft: Sollicitatie naar de functie van beatyconsultant Woonplaats, datum Betreft: Vacature centralist Geachte …, Vorige week, op vrijdag 17 juli jl., heb ik telefonisch contact met u gehad over de vacante functie van centralist …. Hierbij ontvangt u mijn sollicitatiebrief voor deze functie. Daarin wil ik graag toelichten waarom zij mij zo aanspreekt. Zoals ik tijdens ons telefoongesprek al heb aangegeven ben ik sinds 2006 als centralist werkzaam bij …. Inmiddels ben ik gepromoveerd tot coördinator centralist …. Door de opgedane ervaring denk ik dan ook een geschikte kandidaat te zijn voor de vacante functie bij uw bedrijf. De verschillende onderdelen binnen … lijken me garant te staan voor een afwisselende en uitdagende werkplek. Ook de goede doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat ik graag voor … wil gaan werken. Wat mijn persoonlijke eigenschappen betreft, ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en ben flexibel van aard. Verder is tijdens mijn werkzaamheden bij … gebleken dat ik zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren. Ik hoop dat ik met deze brief mijn enthousiasme voor de functie van centralist heb kunnen overbrengen. Meer informatie over mijn opleiding en werkervaring kunt u vinden in het bijgevoegde cv. Ik zou het zeer op prijs stellen als ik u in een persoonlijk gesprek van mijn kwaliteiten en motivatie mag overtuigen. Met vriendelijke groet, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.