Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Assistent Analist

Heeft u geen idee wat u in een sollicitatiebrief voor de functie assistent-analist moet zetten? Maak dan gebruik van onze voorbeeld brieven voor deze functie! Deze brieven zijn vrij te bewerken en kunt u dus zelf nog persoonlijk maken. Maak dus gebruik van onze online brieven om snel de perfecte sollicitatiebrief samen te stellen.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATSKunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions BV Marconibaan 1 d 3439 MR  NIEUWEGEINWoonplaats, datum Betreft: Vacature parttime assistent-analist Geachte mevrouw, Uw advertentie voor een assistent-analist, die ik op de website van het Universitair Medisch Centrum Groningen zag staan, is voor mij aanleiding om te solliciteren bij uw organisatie. Tijdens mijn opleiding aan het Bakhuis Roozeboom Instituut heb ik veel geleerd over microbiologie en ook in mijn laatste baan als daganalist ben ik met dit vakgebied in aanraking gekomen. In die functie heb ik bovendien geleerd om nauwkeurig en netjes te werken. In mijn huidige functie - die van moeder van vier kinderen - heb ik geleerd te plannen, te organiseren en rekening te houden met onvoorziene zaken. Op dit moment ben ik me aan het oriënteren op een herintreding in de arbeidsmarkt. Ik overweeg een aanvullende cursus te volgen of het MLO-diploma te gaan halen. De vacature bij uw organisatie lijkt me dan ook een uitgelezen kans om weer als analist aan het werk te gaan. Zeker de combinatie van parttime werken en cursussen volgen trekt mij heel erg aan. Persoonlijk houd ik van afwisseling, zowel in mijn werk als in mijn werktijden, dus meedraaien in een weekendrooster is geen enkel probleem voor mij. Wat samenwerken betreft: ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ik denk dat ik met mijn ervaring als analist en met mijn motivatie om weer aan de slag te gaan een goede bijdrage kan leveren aan uw organisatie. Voor een compleet overzicht van mijn opleiding en ervaring verwijs ik u naar bijgevoegd curriculum vitae. Graag zou ik de gelegenheid krijgen om mijn sollicitatie nader met u te bespreken. Hoogachtend, Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.