Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief afstudeerstage bouwkunde

Wilt u eerst wat voorbeelden bekijken van een solliciatatiebrief voor de functie van bouwkundestudent, moet u zeker gebruik maken van onze online voorbeeld sollicitatiebrieven. Wij hebben eenvoudige en aanpasbare brieven die perfect op deze functie aansluiten. U kunt uw eigen brief opstellen naar voorbeelden of gewoon onze brieven gebruiken en persoonlijker maken.
Maak dus gebruik van onze online voorbeelden!
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATSAdministratiekantoor van der Laan Rottermerstraat 41 3439 MR  AmsterdamWoonplaats, datumBetreft: afstudeerstage Geachte heer X, Wij zijn twee studenten van de opleiding Technische Bedrijfskunde van de Fontys Hogeschool Bedrijfskunde en Logistiek in Eindhoven. Nu het einde van deze opleiding voor ons in zicht komt, zijn we op zoek naar een bedrijf waar we onze afstudeerstage kunnen doorlopen. De afstudeerstage van onze opleiding is een probleemoplossende stage. Eerst onderzoeken we waar de knelpunten liggen in ons onderzoeksgebied. Deze worden gedefinieerd in een probleemanalyse. Vervolgens gaan we een plan van aanpak opstellen. Dat moet op zijn beurt leiden tot een verbeterplan, dat we duidelijk beschrijven in een rapport. De stage zal worden afgesloten met een presentatie van dit verbeterplan. De afstudeerstage beslaat 30 weken; als we bijvoorbeeld op 1 december 2005 beginnen, zouden we rond 1 juli 2006 het verbeterplan kunnen presenteren. Onze opleiding concentreert zich rond vier vakgebieden: sociologie, organisatie, techniek en economie. Interessante stageonderwerpen in dit verband lijken ons productielogistiek, productinnovatie, organisatie en kwaliteitsmanagement. We willen ons het liefst specialiseren op een van deze gebieden, omdat tijdens onze studie is gebleken dat we graag bezig zijn met interne verbeteringen. Graag willen we dat onze afstudeerstage een duostage wordt. Dat betekent dat we samen aan de opdracht zullen werken. De reden daarvan is dat onze interesses sterk overeenkomen. Ook hebben we op school al enkele bedrijfsopdrachten samen uitgevoerd, wat ons goed is bevallen. In onze cv's, die we als bijlage hebben toegevoegd, kunt u meer informatie over ons vinden, onder andere over de stages die we hebben gelopen en de bedrijfsopdrachten die we hebben uitgevoerd. Wij zijn ook bereid ons stageverzoek uitgebreider toe te lichten in een gesprek. Over een week zullen we contact met u opnemen om uw reactie op onze brief te vernemen. Met vriendelijke groet, A. Naam B. Naam Bijlage: curricula vitae
 
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.