Carrière Blog
CVSter.nl helpt u bij het schrijven en ontwerpen van professionele en effectieve CV's waar werkgevers naar zoeken
CV Maken
Maak een perfect CV in 5 minuten
CV Maken

Sollicitatiebrief Controller

Een perfect voorbeeld nodig van een sollicitatiebrief voor de functie van controller? Gebruik dan de brief die wij al voor jou gemaakt hebben, deze mag je vrij bewerken en gebruiker. Wil je snel een perfecte en unieke sollicitatiebrief maken? Gebruik dan de online generator voor het maken van een sollicitatiebrief.
J.E. Naam Straatnaam 224 1234 AB  WOONPLAATSKunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions BV Marconibaan 1 d 3439 MR  NIEUWEGEIN Woonplaats, 4 november 2015 Betreft: Sollicitatie administrateur/controller – VV 03151 Geachte heer, mevrouw, Met veel belangstelling las ik op 30 oktober jl. uw advertentie in de NationaleVacaturebank.nl, waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een administrateur/controller. Gezien de inhoud van de functie en de aard van uw organisatie, stel ik mijzelf graag voor deze functie beschikbaar. Ik kan mezelf beschrijven als iemand met een grote interesse in de boekhoudkundige praktijk. Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik geleerd problemen en cijfers vanuit verschillende hoeken en op eigenzinnige wijze te benaderen. In deze periode is mij gebleken dat boekhouden een grote aantrekkingskracht op mij uitoefent en dat ik in dit vakgebied verder wil. Dat is dan ook mijn sterkste motivatie voor deze sollicitatie. Ik denk dat deze aantrekkingskracht, samen met mijn opleiding, een goede basis vormt voor succes in de vacante functie. Uit stage- en afstudeerervaringen weet ik dat ik iemand ben die niet alleen in teamverband, maar ook individueel goed functioneert. Tijdens mijn stage bij XXX heb ik bijvoorbeeld nauw moeten samenwerken met drie medestagiaires en samen hebben we een werkstuk afgeleverd dat de beoordeling ‘uitstekend’ heeft gekregen. Mijn afstudeeropdracht heb ik daarentegen alleen moeten doen, en ook dat is mij goed afgegaan. Verder zijn de begrippen ‘nauwkeurig’ en ‘systematisch’ op mij van toepassing. Zoals blijkt uit mijn curriculum vitae kan ik mijzelf bovendien snel inwerken in een nieuwe omgeving en ben ik in staat onder druk prestaties te leveren. Ik ben mij ervan bewust dat ik misschien niet over de gewenste ervaring beschik voor de functie van administrateur/controller. Daar staat echter tegenover dat ik genoeg ambitie en kwaliteiten bezit om van mijn carrière bij Lanestate Office BV een succes te maken. Daarvan zou ik u graag in een persoonlijk gesprek willen overtuigen. Hoogachtend, J.E. Naam Bijlage: curriculum vitae
Joost
Mijn naam is Joost en ik ben 5 jaar actief geweest als recruiter. Op CVSter.nl deel ik mijn ervaring, tips en de "geheime" trucjes. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mail via het contactformulier.