Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over CVSter? Bekijk de veel gestelde vragen, staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan een email.

Service

Schrijven jullie de CV’s zelf of geven jullie persoonlijk advies?

Nee, CVSter is een ‘self-serve’ CV en Sollicitatiebrief generator. We hebben teveel gebruikers om persoonlijk advies te kunnen geven aan iedere gebruiker. Om je toch te helpen hebben we een blog vol met waardevolle tips om jou te helpen met schrijven van je CV en sollicitatiebrief.

Komt mijn CV op internet te staan?

Nee, wij hechten waarde aan privacy en publiceren geen CV’s online. Wil je je CV toch online plaatsen dan kun je dit doen een van de vele vacature banken.

Kan ik mijn CV exporteren naar Word?

Helaas is het niet mogelijk om je CV te exporteren naar word. Het is wel mogelijk je CV te downloaden als tekst bestand. Je moet dan wel zelf de opmaak verzorgen in Word.

Account

Wat zijn de voordelen van een premium account?

Een premium account geeft je toegang tot exlusieve functies waaronder het onbeperkt aanmaken van nieuwe CV’s en sollicitatiebrieven. Alle premium CV templates, kleuren en meer.

Hoe kan ik mijn CV gratis downloaden?

Je kunt je CV altijd gratis downloaden als tekst bestand. Hiermee kun je zelf een ontwerp maken in Word. Wil je toch je CV downloaden in een van onze premium templates dan heb je een premium account nodig.

Hoe kan ik mijn CV verwijderen?

Het verwijderen van je account is eenvoudig: Login op je account, ga naar “mijn account” en klik “Verwijder mijn account”. Je account wordt dan direct verwijderd. Als je nog een abonnement hebt lopen dan wordt deze ook direct opgezegd.

Prijzen

Moet ik betalen voordat ik een CV kan maken?

Nee, je kunt gratis een cv maken en deze downloaden als tekst bestand. Alleen als je toegang wilt tot onze premium templates is een betaling vereist voor een premium account.

Hoe werkt de proef periode van 7 dagen?

Als je een proefabonnement neemt dan heb je 7 dagen volledige toegang tot alle premium mogelijkheden. Na 7 dagen wordt je proefabonnement automatisch omgezet in een maandabonnement. Het abonnementsgeld wordt elke 30 dagen per SEPA incasso geincasseerd van je rekening.

Hebben jullie een niet goed geld terug garantie?

Ja, ben je niet tevreden met het resultaat of wil je om een of andere reden je geld terug, geen probleem. Laat binnen de eerste 7 dagen na ingang van je premium account weten dat je niet tevreden bent en we storten direct het volledige aankoopbedrag terug.

 

Hoe werkt het abonnement?

Je kunt op CVSter toegang krijgen tot alle functies en templates met een premium account. We hebben twee opties. Een maandabonnement en een eenmalige betaling voor jaartoegang.

Proefperiode / Maandabonnement:

Om een maandabonnement af te sluiten begin je met een proefabonnement van 2,95. Het proefabonnement geeft je gedurende 7 dagen volledige toegang tot alle functies. Zeg je gedurende deze 7 dagen op dan wordt je account na 7 dagen automatisch weer op gratis gezet.

Is je proefabonnement nog wel actief, dan wordt je proefabonnement automatisch omgezet in een maandabonnement van 12,95 per 30 dagen. Je kunt ook het maandabonnement op elk moment opzeggen.

Jaartoegang:

Kies je voor een eenmalige betaling voor jaartoegang dan krijg 60% korting. Je krijgt dan voor 12 maanden premium toegang tot CVSter. Na 12 maanden wordt je account automatisch weer omgezet in een gratis account.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het opzeggen van je abonnement is heel eenvoudig. Optie 1: Login op je account, ga naar “mijn account” klik op “opzeggen” en klik 2x op bevestigen. Optie 2: Stuur ons een email dat je wilt opzeggen met het email adres waar het abonnement actief op is. Wij zeggen dan het abonnement voor je op.

Heb je een andere vraag? Ons support team helpt je graag!
Is je vraag beantwoord en ben je klaar om een prachtig CV te maken?
Klik op de knop hieronder en begin met het maken van een top CV.